ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Σνούκερ: Κινέζικος τελικός στο Βερολίνο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Σνούκερ: Κινέζικος τελικός στο Βερολίνο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Σνούκερ: Κινέζικος τελικός στο Βερολίνο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σνούκερ: Κινέζικος τελικός στο Βερολίνο

Σνούκερ: Κινέζικος τελικός στο Βερολίνο

Ο Τζάο Σιντόνγκ και ο Γιαν Μπινγκτάο θα διεκδικήσουν αύριο (Κυριακή 30/1) το τρόπαιο του German Masters.

Μετά τους major τίτλους που κατέκτησαν το 2021, τα δύο νέα «αστέρια» της Κίνας επιβεβαίωσαν από το πρώτο κανονικό βαθμολογούμενο τουρνουά του 2022 ότι η εποχή της κυριαρχίας τους μόλις άρχισε.

Ο Τζάο Σιντόνγκ και ο Γιαν Μπινγκτάο θα διεκδικήσουν αύριο το τρόπαιο του German Masters, στον πρώτο ranking τελικό μεταξύ Κινέζων παικτών έπειτα από εννέα χρόνια και πρώτο γενικώς… εκτός έδρας! Στον προηγούμενο, για το Shanghai Masters του 2013, ο Ντινγκ Τζουνχούι είχε νικήσει 10-6 τον Σιάο Γκουοντόνγκ. Και είναι βέβαιο ότι για τον επόμενο δεν θα περάσει τόσος καιρός.

Ο Τζάο φτάνει στον δεύτερο ranking τελικό της καριέρας του, δύο μήνες μετά τον θρίαμβό του στο UK Championship. Το ωραίο είναι ότι η απόδοσή του στο Βερολίνο δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο στους τελευταίους αγώνες του στο τουρνουά του Γιορκ. Και έτσι, όμως, πέτυχε καθαρές νίκες επί ισχυρότατων αντιπάλων, όπως ο Μαρκ Γουίλιαμς στη φάση των «32» (5-3) και ο Τζαντ Τραμπ στον προημιτελικό (5-1)!

Στον σημερινό ημιτελικό επικράτησε με 6-3 του Ρίκι Γουόλντεν, αν και βρέθηκε να χάνει 3-1 στο διάλειμμα. Το πέμπτο frame αποδείχθηκε κομβικό: ο Άγγλος έχασε μια βατή πράσινη που ήταν αρκετή για να διαμορφώσει το 4-1 και ο Τζάο τον τιμώρησε, κάνοντας την ανατροπή. Ο Γουόλντεν κατέρρευσε ψυχολογικά, αδυνατώντας να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και στη συνέχεια. Έτσι, ο 24χρονος Κινέζος έφτασε χωρίς ιδιαίτερο άγχος στη νίκη.

Ο Γιαν, από την πλευρά του, παρέδωσε μαθήματα μαχητικότητας στην πορεία του προς τον τελικό. Την Παρασκευή νίκησε στο decider (5-4) πρώτα τον Μαρκ Σέλμπι και κατόπιν τον Ράιαν Ντέι, ενώ βρέθηκε και στους δύο αγώνες με την πλάτη στον τοίχο. Στον αγώνα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή για τη φάση των «16», επέστρεψε από το 4-2 και στάθηκε τυχερός στο decider, όταν ο αντίπαλός του υπέπεσε σε φάουλ κατά την προσπάθειά του να ανοίξει τις κόκκινες. Στη συνέχεια, βέβαια, έβαλε απίθανες μπάλες για να τελειώσει τη δουλειά. Και στον προημιτελικό, ο Ντέι απείχε λίγες μπάλες από το 5-3 όταν «έσπασε» στο 61-0. Ο Γιαν κατάφερε να επιβιώσει και πάλι!

Στον ημιτελικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο 21χρονος άσος νίκησε 6-4 τον Μαρκ Άλεν χωρίς να χρειαστεί να ανατρέψει το σκορ. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και τα είχε όλα. Ωστόσο, ο Βορειοϊρλανδός έκανε περισσότερα αβίαστα λάθη και λύγισε, παρότι είχε και την ύστατη στιγμές ευκαιρίες για να πάει στο decider.

Ο τελικός θα κριθεί στα 9 frames (best of 17) και το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή είναι 80.000 λίρες. Το πρώτο σκέλος αρχίζει στις 15:00 και το δεύτερο στις 21:00. Το αποτέλεσμα θα οριστικοποιήσει και τα ζευγάρια για το Players Championship της μεθεπόμενης εβδομάδας (7-13 Φεβρουαρίου), αν και ήδη έχει προκύψει το πιο δυνατό για τον 1ο γύρο. Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν θα αντιμετωπίσει τον Τζαντ Τραμπ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις