Ειδικά μέχρι 3.60 και… υστερόγραφο

προγνωστικά φάουλ

Προγνωστικά φάουλ: Σε ειδικά στοιχήματα από τη Superleague εστιάζει σήμερα Σάββατο ο SuperMario για το πολυπόθητο ταμείο.

Καλησπέρα κύριοι. Μεσοβδόμαδα δεν είχαμε στήλη αλλά συνεχίζουμε δυναμικά τα προγνωστικά φάουλ μόνο με Superleague. Αυτό όμως δεν μας χαλάει καθόλου, καθώς θα εστιάσουμε στα σημεία μας με καλύτερη μελέτη.

Προγνωστικά φάουλ: Υψηλό όριο για μία πολύ πιθανή ισοπαλία!

Προγνωστικά φάουλ και σήμερα για τη στήλη με το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης να είναι το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει. Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση και βρίσκεται δικαίως στην 4η θέση με 30 βαθμούς. Ο Αστέρας από την άλλη διανύει καλή περίοδο ωστόσο έχει πρόβλημα στο γκολ καθώς όλες του οι νίκες σχεδόν είναι με 1-0. Πιστεύω είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βολεύονται ακόμα και με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 14,08 φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι 17. Ο ρεφ Σιδηρόπουλος είναι στο όριο των 32 φάουλ ανά παιχνίδι. Θα πάμε στο under 32,5 φάουλ με χαμηλό ποντάρισμα και θα παλέψουμε καθώς αν δεν ανοίξει το σκορ νωρίς έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.

Κάτι κουρασμένα παλικάρια στη Λαμία!

Λαμία – ΟΦΗ στο δεύτερο παιχνίδι για τη Superleague. Oι γηπεδούχοι προέρχονται από ματς 120’ μεσοβδόμαδα και μεγάλη πρόκριση αλλά και… ευθυμία από την πρόκριση σε βάρος του Άρη. Οι Κρητικοί υπέστησαν αναπάντεχη ήττα από τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα θέλουν να φύγουν αλώβητοι από τη Λαμία ώστε να συνεχίσουν να βλέπουν play offs. Ποντάρω στο Χ2 σε συνδυασμό με το over 1,5 στο αξιόλογο 2.22 κα περιμένω να έρθει ακούραστα.

Κλείνω με ένα ειδικό στοίχημα από το ίδιο παιχνίδι. Αυτό είναι η κάρτα στον ποδοσφαιριστή Προβυδάκη της Λαμίας. Την κυνηγάω εδώ και πολλούς αγώνες χωρίς να με δικαιώσει. Σήμερα, θα έχει αρκετή δουλειά με τους γρήγορους παίκτες του ΟΦΗ και γενικά ο παίκτης και διαμαρτύρεται και είναι σκληρός αμυντικός οπότε γιατί όχι; Το 3.60 δεν περνάει απαρατήρητο και θα τιμηθεί.

ΥΓ. Aν και ήθελα να ασχοληθώ με το παιχνίδι Ιωνικός–Ατρόμητος καθώς μιλάμε για 6ποντο παραμονής θα το αφήσω εκτός καθώς σφυρίζει ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς. Στο live ίσως ασχοληθούμε με τις κάρτες που τις βγάζει αργά στα ματς.

Καλή τύχη.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
15:00
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
Under 32,5 φάουλ
1.88
BET: 15 units
Mονό
15:00
Λαμία - ΟΦΗ
X2 & over 1,5
2.22
BET: 15 units
Mονό
15:00
Λαμία - ΟΦΗ
Να δεχτεί κάρτα Προβυδάκης
3.60
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις