Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 27/01) – Ντέρμπι στο Βέλγιο, Εθνικές σε Αμερική και Ασία

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 27/01): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ιαπωνία – Κίνα (12:00): Παραδοσιακή κόντρα στην ζώνη της Ασίας. Σαφώς ανώτερη ομάδα η Ιαπωνία, όμως με την Αυστραλία να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, κάθε γκέλα κοστίζει. Με νέο τεχνικό οι Κινέζοι, τον Λι Ξιαοπένγκ.

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας (21:00): Επηρεασμένος από τον κορωνοϊό ο Ολυμπιακός, έχει γνωρίσει δύο ήττες μέσα στο 2022. Αυτή στο Τελ Αβίβ απ’ την Μακάμπι, με 15 πόντους διαφορά. Καλείται να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες καθώς η τέταρτη θέση έχει μπει σε κίνδυνο. Στα μέτρα του ο Αστέρας του 2-8 εκτός έδρας, λογικά καλύπτει και το χάντικαπ των 8,5 πόντων για το 1.87 από την Novibet.

Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (21:45): Ποιος θα το έλεγε τον Αύγουστο, πως θα πρόκειται για ντέρμπι και θα τον πίστευαν! Η Ουνιόν, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, παραμένει στην πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά εννιά βαθμών απ’ την σημερινή της αντίπαλο. Τελευταία ευκαιρία για την Κλαμπ Μπριζ να ξαναμπεί γερά στο παιχνίδι του τίτλου. Στο 2.00 το μέταλλο της πρωταθλήτριας απ’ την Winmasters.

Εστορίλ – Αρούκα (22:15): Αρνητικό σερί για την Εστορίλ με μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία. Δυσκολεύεται πολύ εντός (μία νίκη σε οκτώ), όμως έχει σωστά τον πρώτο λόγο στο 1.90 από την Betshop κόντρα στην τραγική εκτός έδρας Αρούκα (0-4-5).

Ισημερινός – Βραζιλία (23:00): Μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την απευθείας θέση για το Κατάρ ο Ισημερινός. Εκεί, βρίσκεται ήδη η Βραζιλία. Χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ στο υψόμετρο του Κίτο (2.850 μ) αλλά με Κουτίνιο και Ντάνι Άλβες η «σελεσάο», μετά από χρόνια.

Παραγουάη – Ουρουγουάη (1:00): Ματς που το θέλουν πολύ αμφότερες καθώς έχουν μείνει πίσω, ειδικά οι Παραγουανοί. Με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Ντιέγκο Αλόνσο η Ουρουγουάη, διαδέχθηκε τον Όσκαρ Ταμπάρες. Λογικά, το σκορ θα μείνει χαμηλά. Στο 1.45 το under 2,5 στο Pamestoixima.

Χιλή – Αργεντινή (2:15): Βαθμολογικά αδιάφορη πλέον η Αργεντινή, εξασφάλισε την συμμετοχή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απ’ τον Νοέμβριο. Δοκιμές προτίθεται να κάνει ο Σκαλόνι. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μέσι, κατόπιν συνεννόησης. Ο κόουτς της Χιλής, Μαρτίν Λασάρτε, επέμενε να αλλάξει η πόλη που θα φιλοξενήσει το ματς. Στην Καλάμα των 2.200 μέτρων. Γυροφέρνει το Χ. Στο 3.00 από την Novibet.

Κόστα Ρίκα – Παναμάς (4:05): «Τελικός» για την τέταρτη θέση στην ζώνη της Βόρειας & Κεντρικής Αμερικής. Η Κόστα Ρίκα των 9 βαθμών υποδέχεται τον Παναμά των 14 και παρότι απομένουν πέντε ματς μετά απ’ αυτό, τυχόν νίκη του Παναμά θα σημάνει ουσιαστικά αποκλεισμό των Κοσταρικανών. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, μάλλον αδικούνται από τα σετ. Στο 1.66 το Χ2 από το Pamestoixima.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις από την σημερινή ακτινογραφία κουπονιού.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις