Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευής 21/1) – Επιστροφή σε mood πρωταθλημάτων

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευής 21/01): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Νυρεμβέργη (19:30): Μόλις μια νίκη στα 8 τελευταία για τη Φορτούνα. Με ήττα μπήκε στο 2022 με 3-0 από τη Βέρντερ. Παρόμοια κατάσταση και για τη Νυρεμβέργη, 3 νίκες και 5 ήττες στα 8 τελευταία. Με ήττα και αυτή από την Πάντερμπορν στο 2022. Τρόπο να ξεκολλήσουν ψάχνουν αμφότερες, λογικά δε θα γίνει κλειστό παιχνίδι. Το over 2,5 το πρώτο λόγο στο 1.85 στη winmasters.

Αμβούργο – Σεντ Πάουλι (19:30): Αρχίζει θυμίζει διεκδικητή ανόδου το Αμβούργο, στο -6 πλέον από τη πρωτοπόρο Σεντ Πάουλι. Και οι δύο προέρχονται από θριάμβους στο κύπελλο απέναντι σε Κολωνία και Ντόρτμουντ. Αναμενόμενα σε τιμές φαβορί το Αμβούργο, έδειχνε να κάνει κοιλιά πριν τη Ντόρμτουντ η Πάουλι. Ντέρμπι το παιχνίδι, αλλά είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μπούνε γερά στο κόλπο του τίτλου. Αποδεκτός ο άσος στο 2.22 από το pamestoxima.

Αρούκα – Μπενφίκα (21:00): Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία οι γηπεδούχοι, μοιραία βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού. Από την ανέλπιστη ισοπαλία με τη Μπελενένσες η Μπενφίκα, που έχασε και άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Καλή παράδοση κόντρα στην Αρούκα, δεν θα αλλάξει κάτι λογικά μετά τη γκέλα της Μπενφίκα, σε οκ τιμές το 2 & over 2,5  στο 1.82 στη novibet.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Αρμίνια Μπίλεφελντ (21:30): Από ισοπαλία προέρχονται έκαστες, ενώ δεν έχουν ακόμα τρίποντο για το 2022. Καλή μπάλα από τη Φρανκφούρτη, αισίως το παλεύει και η Μπίλεφελντ που προσπαθεί να σώσει τη κατηγορία. Έχει σημαντικές επιστροφές η Άιντραχτ, περισσότερο τύχη εμφανίζει η Μπίλεφελντ, ο άσος το πρώτο λόγο έστω και στο 1.80 στo pamestoixima. 

Πάρμα – Φροζινόνε (21:30): Επιτέλους νίκη για τη Πάρμα απέναντι στην Αλεσάντρια, διέκοψε το σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη. Η Φροζινόνε στις θέσεις των πλέι-οφ, φορμαρισμένη αισίως, προέρχεται από νίκη απέναντι στη πρωτοπόρο Πίζα. Συνεχίζουν αβαντάρουν τη Πάρμα οι μπουκ, αλλά δε πείθει. Σε καλό μομέντουμ η Φροζινόνε, από αμφίτερμα ξεκινά το ματς στο 1.84 στη winmasters.

Βερόνα – Μπολόνια (21:45): Σπουδαίο διπλό, με καλή εμφάνιση απέναντι στη Σασσουόλο με το ευρύ 2-4 για τη Βερόνα. Απάντησε στην ήττα έκπληξη από την Σαλερνιτάνα. Η Μπολόνια χωρίς νίκη για το 2022, προέρχεται από την ήττα απέναντι στη Νάπολι. Μόλις μια νίκη στα 10 τελευταία μεταξύ τους για τη Βερόνα. Σε καλύτερη φάση οι γηπεδούχοι, αντίδραση ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι. Δίκαιο το goal/goal & over 2,5 στο διπλασιασμό στη novibet.

Οστάνδη – Αντβέρπ (21:45): Δύο νίκες και έξι ήττες ο απολογισμός της Οστάνδης στα 8 τελευταία. Προσπαθεί να μείνει μακριά από μπελάδες, η διακοπή ίσως να βοήθησε, το ρόστερ όχι τόσο. Μόλις 2 ήττες στα τελευταία 10 για την Αντβέρπ που συνεχίζει να ανεβαίνει αγωνιστικά. Καλή η παράδοση απέναντι στους γηπεδούχους, καλύτερο το μομέντουμ γενικότερα, αποδεκτό το διπλό σε απόδοση 2.00 στη pamestoixima. 

Γουότφορντ – Νόριτς (22:00): Επιτέλους βαθμός για τη Γουότφορντ απέναντι στη Νιούκαστλ, μετά από 6 συνεχόμενες ήττες. Στα ίδια και η Νόριτς που πήρε μεγάλο τρίποντο μετά από 6 ήττες, απέναντι στην Έβερτον. Εξάποντο παραμονής η αναμέτρηση, με αρκετές απουσίες και στα δύο στρατόπεδα. Απαράδεκτη εκτός έδρας η Νόριτς, σημαντικότατες οι απουσίες στο κέντρο, δύσκολα θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη αψεγάδιαστη εμφάνιση. Δίκαιο το 2.10 του άσου στη betshop. 

Λιόν – Σεντ Ετιέν (22:00): Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα με τη Λιόν λόγω μομέντουμ και ποιότητας φυσικά να έχει το πρώτο λόγο. Απουσίες υπάρχουν εκατέρωθεν με της Σεντ Ετιέν να είναι πιο καθοριστικές. Έξι συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν αήτγητοι εντός σε 9 από τα 10 τελευταία. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, αλλά θα φτύσει αίμα η Λιόν λογικά. Αγοράζεται το combo 1 & under 4,5 στο 1.85 στη betshop. 

Εσπανιόλ – Μπέτις (22:00): Στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα η αρμάδα του Πελεγκρίνι, βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Η Εσπανιόλ από την άλλη δεν κινδυνεύει, γενικά παίζει χωρίς σκοπιμότητα εδώ και καιρό. Αήττητη στα τελευταία 6 μεταξύ τους η Μπέτις, αλλά η Εσπανιόλ είναι δυνατή εντός. Δύσκολα θα δούμε κλειστό παιχνίδι, αποδεκτό το over 2,5 στο 1.85 στη novibet.  

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις από την σημερινή ακτινογραφία κουπονιού.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις