Ευρωμπάσκετ 2022: Ποια η απόδοση κατάκτησης για την Ελλάδα;

Ευρωμπάσκετ 2022

Ευρωμπάσκετ 2022: Πέμπτο φαβορί η επίσημη αγαπημένη στο επικείμενο μεγάλο τουρνουά του 2022. Ποια η απόδοση κατάκτησης του θεσμού;

Τελευταία φορά που η Ελλάδα ανέβησε σε βάθρο μεγάλης διοργάνωσης ήταν πριν από 13 χρόνια, ενώ τελευταία παρουσία της είναι πριν πέντε χρόνια. Πως και πως περιμένουν παίκτες και φίλαθλοι το Ευρωμπάσκετ 2022 σε Τσεχία, Γεωργία, Γερμανία και Ιταλία. Η Ελλάδα των πέντε μεταλλίων (δύο χρυσά, ένα αργρό, δύο χάλκινα) είναι πέμπτο φαβορί, με απόδοση στο 15.00.

Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την εν λόγω διοργάνωση, με την ΕΟΚ να έχει εξασφαλίσει το «ναι» του Δημήτρη Ιτούδη για την καθοδήγηση της Εθνικής. Η Ελλάδα μετέχει στον τρίτο όμιλο, αυτόν του Μιλάνου, μαζί με Ιταλία, Κροατία, Ουκρανία, Μεγάλη Βρετανία και Εσθονία. Είναι φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στο γκρουπ, μαζί με την Ιταλία, αφού και οι δύο πληρώνουν από 2.00. Ακολουθεί η Κροατία με 7.00.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Υπενθυμίζεται πως πλέον τα Ευρωμπάσκετ διεξάγονται κάθε τετραετία και όχι ανά διετία, όπως παλαιότερα. Η πανδημία καθυστέρησε τη διοργάνωση του 2021, η οποία πήγε ένα χρόνο αργότερα. Η επόμενη διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το 2025. Επίσημους φακέλους για τη διοργάνωση ενός ομίλου (τέσσερις χώρες θα αναλάβουν και πάλι την αποστολή) έχουν καταθέσει Κύπρος, Φινλανδία, Ουγγαρία, Λετονία, Ρωσία και Ουκρανία.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις