Αποδόσεις για όλα τα γούστα

Προγνωστικά

Προγνωστικά Τετάρτης: Στήλη ξανά για τον Blackbird με αποδόσεις για συντηρητικούς, αλλά και για τους λάτρεις των fun bets

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Προγνωστικά Τετάρτης με από Ελλάδα και λίγο Copa Africa έχει σήμερα το μενού.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Τετάρτης: Επιστροφή στις νίκες

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τον Βόλο εκεί όπου ο ΝΠΣ υποδέχεται τον ουραγό Απόλλων Σμύρνης. Ήττα ξανά, μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού, στην Τρίπολη αυτή την φορά με 1-0. Συνέχισε την πτωτική του πορεία και όλα δείχνουν πως δεν θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση φέτος. Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες κόντρα στον κακό Απόλλων Σμύρνης, που έμεινε στο 0-0 με τον Άρη. Σκοράρουν με το σταγονόμετρο οι φιλοξενούμενοι και αν θέλουν να ελπίζουν σε σωτηρία καλό θα είναι να ξεμπουκώσουν κάποια στιγμή.

Επιστροφή στις νίκες για τους Θεσσαλούς βλέπω. Έχουν το πάνω χέρι στην έδρα τους και την ποιότητα μπροστά, ώστε να σπάσουν τον αμυντικό προσανατολισμό των γηπεδούχων.

Δυνατές αποδόσεις στο Αγρίνιο

Πάμε Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται για το Κύπελλο τον Ολυμπιακό. Μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ για τους Αγρινιώτες με ανατροπή μάλιστα. Βρίσκονται στους «8» του και θα παίξουν χωρίς άγχος.  Συνεχίζει να προβληματίζει ο Ολυμπιακός, άσφαιρος για δεύτερο σερί ματς, αφού μετά τον Απόλλων και ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε γκολ από τους «ερυθρόλευκους». Πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός, διότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, όπως και το κύπελλο.

Ιδανική περίπτωση για αμφίτερμα. Ομάδα που παίζει ανοιχτά ο Παναιτωλικός, προβληματίζει στα μετόπισθεν ο Ολυμπιακός. Πληρώνει αρκετά καλά στην Novibet στο 2.04 και αν συνδυαστεί με το 1Χ φτάνει στο 4.60. Διπλά ματς άλλωστε, υπάρχει και ο επαναληπτικός για να καθαρίσει ο Ολυμπιακός, όπως στον προηγούμενο γύρο.

Και λίγο Copa Africa, τάλιρο αφού

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με Copa Africa. Ψαχνόμουν, όμως και βρήκα κάτι που το θεωρώ ευκαιρία και είπα γιατί όχι. Γουινέα Μπισάου, αντιμετωπίζει την Νιγηρία που έχει ήδη περάσει και αναμένεται να παραχθεί με αλλαγές. Η Γουινέα με ένα βαθμό, αν νικήσει έχει πιθανότητες να περάσεις ως Τρίτη. Τάλιρο ο άσος της Novibet και ας μην βγει ποτέ.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Μονό
15:00
ΝΠΣ Βόλος - Απόλλων Σμύρνης
1
1.77
BET: 20 units
Μονό
15:00
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
Goal/goal
2.04
BET: 10 units
Fun Bet
15:00
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
1X & Goal/goal
4.60
BET: 5 units
Fun Bet
21:00
Γουινέα Μπισάου - Νιγηρία
1
5.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις