Δυάδα ειδικών από τον 2ο γύρο του Australian Open!

Δυάδα ειδικών από τον 2ο γύρο του Australian Open!

Για το 5/5 στα προγνωστικά τένις απο το Australian Open με δυάδα ειδικών στοιχημάτων!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του koubanezos! Εξαιρετική αρχή για τα προγνωστικά τένις στα παιχνίδια του κυρίως ταμπλό για το Australian Open καθώς πετύχαμε το απόλυτο 4/4 με τις νίκες των Γκρικσπουρ, Ριντερνεχ και τα over στα games στα παιχνίδια των Τόμπσον/Τζόνσον και Ριντερνεχ/Πόπιριν!

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Προγνωστικά τένις

Συνεχίζουμε με ειδικές επιλογές από τους αγώνες του 2ου γύρου και συγκεκριμένα από αυτούς που διεξάγονται προς το μεσημέρι της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος). Η πρώτη μας επιλογή στα προγνωστικά τένις θα είναι από τον αγώνα του Γάλλου Γκαέλ Μονφίλς, εκ των αγαπημένων παικτών της στήλης και σίγουρα εκ των πιο θεαματικών παικτών που υπάρχουν και ας βαδίζει πλέον στα 35, εναντίον του Καζάκου Μπούμπλικ. Ο Μονφίλς με την αθλητικότητα του είναι από τους τενίστες που δέχονται λίγους άσους σε κάθε παιχνίδι και σε αυτό θα ποντάρουμε αυτήν την φορά παρά το γεγονός ότι απέναντι του έχει έναν αντικειμενικά καλό σέρβερ. Η εικόνα του Μονφίλς τους τελευταίους μήνες δείχνει ότι ακόμα και όταν συναντάει καλούς σέρβερ δύσκολα δέχεται πάνω από 12 άσους. 13 δέχτηκε τον Αύγουστο μόνο από, τον καλύτερο ίσως σέρβερ όλων των εποχών ,Τζον Ισνερ σε μεγάλο σε διάρκεια αγώνα των 2 σετ ενώ ακόμα και άλλοι καλοί σέρβερ απέναντι του κατέγραψαν χαμηλές επιδόσεις σε άσους (π.χ. Ζβέρεφ και Κ. Άντερσον από 1 άσο, Οκτ. 2021,  Κοκκινάκης 4 άσοι, Ιαν. 2022)!

Για την δεύτερη μας επιλογή θα κοιτάξουμε στον αγώνα του Α. Ζβέρεφ απέναντι στον Αυστραλό Τζον Μιλμαν. Ο Ζβέρεφ που είναι η μακροχρόνια μας επιλογή για να κατακτήσει το ΑΟ ξεκίνησε με 3-0 εναντίον του Αλτμάιερ στον 1ο γύρο και θα θέλει να συνεχίσει χωρίς απώλεια σετ για να έχει την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία σε ένα τουρνουά στο οποίο προβλέπεται να προχωρήσει πολύ. Ο Μιλμαν από την άλλη προέρχεται από νίκη με 3-1 στον 1ο γύρο απέναντι όμως στον (σχεδόν συνταξιούχο) 40χρονο Φελισιάνο Λόπεζ ενώ πριν από αυτόν τον αγώνα προερχόταν από 5 σερί ήττες σε σκληρή επιφάνεια. Ενώ στους 2 προηγούμενους τους μεταξύ τους αγώνες είχαν πάει σε πολλά σετ στην παρούσα αγωνιστική τους κατάσταση δεν θεωρούμε ότι αυτό θα επαναληφθεί. Για τον λόγο αυτό θα προτείνουμε μια επιλογή του να κριθεί ο αγώνας σε λιγότερο από 2 ώρες και 16 λεπτά.

Θα συνδυάσουμε μάλιστα τις επιλογές μας σε μια δυάδα συνολικής απόδοσης 3,32 στην πλατφόρμα του Stoiximan! Όσοι φυσικά θέλετε να πάτε με λιγότερο ρίσκο επιλέξτε τις προτάσεις σε μονές επιλογές.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν διαλέξετε!

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Δυάδα απόδοσης 3.32
11:15
Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Τζον Μίλμαν
Διάρκεια (λεπτά): Under 135.5
1.87
11:30
Γκαέλ Μονφίς - Aλεξάντερ Μπούμπλικ
Aλεξάντερ Μπούμπλικ Συνολικοί Άσοι: Under 11.5
1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις