Έχει φαβορί το ντέρμπι δικεφάλων

Έχει φαβορί το ντέρμπι δικεφάλων

Συνέχεια στα ταμεία με προγνωστικά βόλεϊ στο κύπελλο γυναικών, θέλει να δώσει ο Masterbetchef.

Αγαπητοί φίλοι η στήλη συνεχίζει τις επιτυχίες, κάνοντας το τελευταίο διάστημα κερδοφόρο σερί, ειδικά στα προγνωστικά βόλεϊ . Κύπελλο γυναικών έχουμε σήμερα, με το δυνατό πρόγραμμα της Γ’ Φάσης. Tα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και η νικήτρια ομάδα προκρίνεται αυτόματα στην επόμενη φάση.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά βόλεϊ στο κύπελλο γυναικών. Ντέρμπι δικεφάλων με φαβορί.

Ο ΠΑΟΚ ως τώρα δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που είχαμε όλοι από αυτή την ομάδα. Είχα επισημάνει, όταν ακόμα κέρδιζε και ήτανε 2ος, ότι η ομάδα δεν έχει βρει συνοχή. Ακόμα και σε παιχνίδια που νικούσε, ο ΠΑΟΚ δεν έπιανε τον ρυθμό που απαιτεί η φετινή δυνατή Α1 γυναικών. Κάτι που προδίκαζε, ότι θα ακολουθήσουν και οι ήττες, όπως και έγινε. Φυσικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει το υλικό και την διοικητική οργάνωση, ώστε να ανταπεξέλθει. Προς το παρόν όμως, βρίσκεται σε μια μέτρια κατάσταση.

Η ΑΕΚ από την άλλη, δείχνει σε κάθε ευκαιρία, ότι επέστρεψε για τα καλά. Η ομάδα του κυρίου Αρσενιάδη έχει πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, τόσο στην επίθεση, όσο και στο μπλόκ-άμυνα. Οι κεντρικές της ΑΕΚ είναι καταπληκτικές και κόβουν τις περισσότερες επιθέσεις των αντιπάλων. Σε αυτό βοηθάει και το πιεστικό σέρβις, που χαλάει την αντίπαλη υποδοχή. Κάπως έτσι, η Ένωση πέρασε αέρας από τη Μίκρα, νικώντας με 3-0 τον ΠΑΟΚ στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος. Σήμερα, δεν θα είναι το ίδιο εύκολο, άλλα περιμένω πάλι να επιβληθεί.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Προγνωστικά με combo, στο ντέρμπι του Ρέντη.

Το κλειστό του Ρέντη είναι από τα αγαπημένα μου γήπεδα, καθώς το επισκεπτόμουνα κάθε δεύτερη Κυριακή, για να δω καλό βόλεϊ. Η γυναικεία ομάδα που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός την τελευταία εικοσαετία, έχει βοηθήσει να πάει το αγαπημένο μας άθλημα λίγο ψηλότερα. Φέτος υπάρχει μια λογική πτώση, όπως σε όλες τις αυτοκρατορίες. Το σημερινό ντέρμπι κυπέλλου, δείχνει σαν μια ευκαιρία για να σημάνει αντεπίθεση. Βέβαια ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός είναι δύσκολος αντίπαλος και περιμένω να δούμε ένα δυνατό ντέρμπι, που ίσως να κριθεί και στα πέντε σετ. Η γηπεδούχος όμως φαίνεται να το θέλει περισσότερο το ματς αυτή τη στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά καρπούζια φέτος στη μασχάλη τους, και είμαι περίεργος να δω, πόσα από αυτά, θα μπορέσει να κρατήσει ως το τέλος ο κύριος Οικονόμου.

Μονό
18:30
ΑΕΚ (Γ) - ΠΑΟΚ (Γ)
1
1.78
BET: 18 units
Combo
19:00
Ολυμπιακός (Γ) - Παναθηναϊκός (Γ)
1 & over 183,5
2.50
BET: 3 units
Combo
19:00
Ολυμπιακός (Γ) - Παναθηναϊκός (Γ)
3-2 & 1η σκόρερ Σάσκια Χίπε
8.00
BET: 1 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις