Χέρι-χέρι στην επόμενη φάση

Προγνωστικά Copa Africa

Προγνωστικά Copa Africa και στο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του Καμερούν με το Πράσινο Ακρωτήρι έχει στην σημερινή του στήλη ο Λάμπρος Μακράκης.

Καλημέρες. Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, επιστροφή στην δράση για την στήλη με προγνωστικά Copa Africa. Με την φάση των ομίλων να φτάνει στο τέλος της αναμένονται πολύ δυνατά παιχνίδια.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Πράσινο Ακρωτήρι και Καμερούν. Το Καμερούν βρίσκεται στην επόμενη φάση με κλειδωμένη και την πρωτιά στον όμιλο. Από την άλλη, οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν συνδυασμό αποτελεσμάτων για την 2η θέση αλλά κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση μέσα από την κατάταξη των καλύτερων τρίτων. Οι Καμερουνέζοι μπροστά στον κόσμο τους θέλουν την νίκη για το 3/3 αλλά δεν «καίγονται». Η ομάδα από το Πράσινο Ακρωτήρι θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να προκριθεί είτε ως δεύτερη είτε ως τρίτη. Υπάρχει διαφορά ποιότητας στις δύο ομάδες, με τους «μπλε καρχαρίες» να κερδίζουν στα προκριματικά το Καμερούν με 3-1 πριν εννιά μήνες περίπου. Χωρίς απουσίες και οι δύο.

Η κάθε ομάδα θέλει την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Εγώ θα ποντάρω στο βαθμολογικό κίνητρο και στα προγνωστικά Copa Africa, θα πάρω την ισοπαλία που κρατάει το αήττητο του Καμερούν αλλά και δίνει συνέχεια στην πορεία και των αντιπάλων.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
18:00
Πράσινο Ακρωτήρι - Καμερούν
Χ
3.48
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις