ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Άξια στον τελικό ο Χόκινς

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Άξια στον τελικό ο Χόκινς

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Άξια στον τελικό ο Χόκινς

Άξια στον τελικό ο Χόκινς

Ο 42χρονος άσος νίκησε 6-5 τον Τζαντ Τραμπ στον δεύτερο ημιτελικό του Masters, ο οποίος είχε κι αυτός εξέλιξη-θρίλερ!

Πολλοί πίστεψαν ότι είχε έρθει η ώρα να κατακτήσει ο Τραμπ τον δεύτερο Triple Crown τίτλο του. Όμως, το «Γεράκι» είχε διαφορετική γνώμη! Όπως και το 2016, όταν του έβαλε φρένο στον ημιτελικό ακριβώς τη στιγμή που φαινόταν ασταμάτητος, έτσι και σήμερα, τον νίκησε κι έκλεισε ραντεβού με τον Νιλ Ρόμπερτσον για τον τελικό της Κυριακής.

Και τον νίκησε δίκαια. Μπορεί η απόδοση του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2019 να παρουσίασε απότομη πτώση σε σχέση με τον προημιτελικό με τον Κάιρεν Γουίλσον, όμως και ο Χόκινς έπαιξε θαρραλέα. Ιδίως στο τέλος, όταν βρέθηκε να χάνει με 5-4, είχε την ψυχραιμία να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του και να κάνει την ανατροπή.

Έτσι, ο Χόκινς προκρίθηκε για τρίτη φορά σε Triple Crown τελικό, ύστερα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013 και το Masters του 2016, που ήδη αναφέραμε. Και τις δύο φορές έχασε καθαρά από έναν φορμαρισμένο Ρόνι Ο’Σάλιβαν και το γεγονός ότι δεν θα τον ξαναβρεί μπροστά του αύριο, του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι η τρίτη φορά θα είναι και… φαρμακερή.

Όντας ένας από τους πιο καλούς χαρακτήρες στον μικρόκοσμο του σνούκερ, ο 42χρονος άσος από το Κεντ έχει πολλές συμπάθειες (αλλά λίγους φανατικούς οπαδούς). Πολλοί τον θεωρούν ως τον καλύτερο παίκτη που δεν έχει κατακτήσει κάποιον major τίτλο. Και ίσως αύριο να έχει την τελευταία του ευκαιρία να το κάνει – όσο ευκαιρία μπορεί να είναι ένας τελικός με αντίπαλο τον Ρόμπερτσον.

Καθοριστικές… αρπαγές

Ο Τραμπ αντιμετώπισε προβλήματα από το ξεκίνημα. Δεν είχε καλά ποσοστά ευστοχίας από απόσταση, ενώ μας παραξένεψε και με ορισμένα χτυπήματα που επέλεξε. Ειδικά στο decider, εκβίασε το σκοράρισμα σε εξαιρετικά δύσκολες μπάλες και τιμωρήθηκε σκληρά. Κι ας χρειάστηκε τρεις ευκαιρίες ο Χόκινς για να περάσει τη γραμμή του τερματισμού και να το πανηγυρίσει έξαλλα!

Εκ των υστέρων, κομβικά για την εξέλιξη του ημιτελικού κρίνονται το πρώτο και το τέταρτο frame. Και στα δύο, ο πρώην… πλανητάρχης είχε τον πρώτο λόγο για να τα κερδίσει, όμως ο Χόκινς βρήκε τον τρόπο να τα αρπάξει. Πιο καθοριστικό ήταν σίγουρα το τέταρτο, αφού αν ο Τραμπ είχε ξεφύγει με 3-1, δύσκολα θα επέτρεπε στο «Γεράκι» να τον απειλήσει.

Μετά το διάλειμμα, μάλιστα, ο Χόκινς ανέτρεψε την εις βάρος του διαφορά και στο πέμπτο frame με break 60 και κατόπιν ξέφυγε με 4-2 με το πρώτο century στο παιχνίδι (124). Προτού η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη, ο Τραμπ ξύπνησε. Είχε κάποιες εκλάμψεις με naughty χτυπήματα, αλλά μετά το 5-4 δεν έβαλε ούτε μπάλα! Είναι αλήθεια ότι δεν του δόθηκε κάποια καθαρή ευκαιρία, όμως δεν τα πήγε καλά ούτε στα safety ούτε στις μακρινές που επιχείρησε.

Ο τελικός του Masters κρίνεται στα 10 νικηφόρα frames. Οκτώ θα παιχτούν στο πρώτο σκέλος που αρχίζει στις 15:00 και τα υπόλοιπα στο δεύτερο, το οποίο θα αρχίσει στις 21:00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις