Early bets από το Αustralian Open

προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις: Early bets από το Australian Open που εκκινεί τη Δευτέρα έχει ο Bilias1974 με αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του koubanezos! Η πρώτη μας «μάχη» στα προγνωστικά τένις του Australian Open αποδείχθηκε «ισόπαλη»… μιας και η βασική μας επιλογή των over στα games του Κουκούσκιν με τον Χάασε πέρασε, αλλά δεν βγήκαν οι μόνες επιλογές ρίσκου που είχαμε δώσει.

Early bets από το Αustralian Open

Μπαίνουμε σιγά – σιγά σε ρυθμούς του μεγάλου Grand Slam και σήμερα στα προγνωστικά τένις θα δούμε επιλογές με αξία από early bets της 1ης ημέρας του τουρνουά (17, 18/1)!

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

O πρώτος αγώνας που ξεχωρίσαμε είναι αυτός του Ολλανδού Ταλόν Γκρικσπουρ νο62 στον κόσμο εναντίον του πολύπειρου Ιταλού Φονίνι που είναι στο νο36. Ο 25χρονος Ολλανδός διέλυσε τα πάντα στο διάβα του στο περσινό Challenger tour, καθώς έκανε νέο ρεκόρ κατακτήσεων σε τίτλους με το απόλυτο 8/8 σε τελικούς! Παράλληλα κατέχει το τελευταίο εξάμηνο ένα απίστευτο ποσοστό νικών σε όλες τις επιφάνειες καθώς στους τελευταίους 30 αγώνες έχει 28 νίκες έχοντας χάσει μόνο από τον Τζόκοβιτς στο US OPEN στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ έχει και μια απόσυρση στο πρόσφατο τουρνουά της Μελβούρνης, όπου θα αντιμετώπιζε τον Ράφα Ναδάλ! Ο Φονίνι από την άλλη είχε μια μέτρια σεζόν το 2021 με αρνητικό συντελεστή νικών – ηττών (21-23), ενώ μετράει μόλις 3 νίκες στα τελευταία 10 ματς σε σκληρή επιφάνεια, η οποία δεν είναι σαν την χωμάτινη που αποτελεί και την αγαπημένη του επιφάνεια.

Ίσως οι μπουκ να βασίζονται στην εμπειρία του 34χρονου Ιταλού στα Grand Slams και να τον ορίζουν σαν (έστω και οριακό) φαβορί, αλλά προσωπικά θα επιλέξουμε την στήριξη στον Γκρικσπουρ σε τιμές πάνω από 1,90 στην Winmasters!

Η επόμενες μας επιλογές, που βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Novibet, προέρχονται από τον αγώνα του Αυστραλού Αλεξέι Πόπιριν εναντίον του Γάλλου Άρθουρ Ριντερνεχ νο59 και 58 στον κόσμο αντίστοιχα. Παίκτες με αρκετά καλό σερβις, σημαντικό στοιχειό στην γρήγορη επιφάνεια των γηπέδων της Αυστραλίας, που μπορούν να οδηγήσουν το παιχνίδι σε πολλά γκέιμς. Η πορεία του Ριντερνεχ, ο οποίος διανύει μια πολύ καλή εβδομάδα ευρισκόμενος στον τελικό του τουρνουά της Αδελαίδας (σήμερα Σάββατο), μας οδηγεί και στην επιλογή να τον επιλέξουμε ως τελικό νικητή σε παιχνίδι που ευχόμαστε να τραβήξει σε μάκρος!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
02:00
Τάλον Γκρίκσπουρ - Φάμπιο Φονίνι
1
1.96
BET: 20 units
Μονό
02:00
Αλεξέι Ποπίριν - Άρθουρ Ρίντερνεχ
2
1.83
BET: 20 units
Μονό
02:00
Αλεξέι Ποπίριν - Άρθουρ Ρίντερνεχ
Over 38,5 games
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις