ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Διά πυρός και σιδήρου στους «8» ο Τραμπ και ο Γουίλσον

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Διά πυρός και σιδήρου στους «8» ο Τραμπ και ο Γουίλσον

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Διά πυρός και σιδήρου στους «8» ο Τραμπ και ο Γουίλσον

Διά πυρός και σιδήρου στους «8» ο Τραμπ και ο Γουίλσον

Το καλύτερο για το τέλος φύλαξε ο φετινός 1ος γύρος του Masters. Και οι δύο αναμετρήσεις της Τετάρτης κρίθηκαν στο decider, με τα φαβορί να χαμογελούν.

Το απόγευμα, ο Τζαντ Τραμπ χρειάστηκε να κάνει… παπάδες για να καταβάλει τον Μαρκ Άλεν (6-5). Στο δίχως αμφιβολία πιο χορταστικό παιχνίδι της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, ο 32χρονος Άγγλος έπιασε την καλύτερη απόδοσή του εδώ και αρκετό καιρό. Και πάλι, όμως, δεν ήθελε και πολύ για να χάσει, αφού και ο Άλεν έκανε μεγάλο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι ήταν πιο αποτελεσματικός στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας δύο century breaks που του έδωσαν προβάδισμα με 3-2, ο Τραμπ κινδύνευσε να βρεθεί πίσω στο σκορ με 5-3. Ο Άλεν αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικός στα αμφίρροπα frames, όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει τη δουλειά στο όγδοο. Άφησε τον αντίπαλό του να αναζητά ένα σνούκερ κι αυτός το βρήκε.

Στη συνέχεια, μια άτυχη στιγμή του Βορειοϊρλανδού, με την άσπρη να καταλήγει στην τρύπα, πρόσφερε στον νικητή του Masters του 2019 ένα εύκολο ξεκίνημα. Και παρότι τα χρώματα δεν βρίσκονταν σε εύκολα σημεία, αυτός πήγε μέχρι τέλους. Το pot της ροζ, από μια θέση λίγοι θα σκέφτονταν να δοκιμάσουν να τη βάλουν, είναι ίσως το κορυφαίο του φετινού Masters μέχρι στιγμής.

https://twitter.com/Eurosport_UK/status/1481335166752669701

 

Με ένα ακόμα εντυπωσιακό century (135) ο Άγγλος ανέκτησε το προβάδισμα, όμως ο Άλεν βρήκε το ψυχικό σθένος να απαντήσει. Στο decider, μάλιστα, ο 35χρονος Βορειοϊρλανδός είχε πρώτος τις ευκαιρίες, «κόλλησε» όμως και στις δύο γρήγορα (την πρώτη με φάουλ, τη δεύτερη με αστοχία σε δύσκολη μπάλα). Έτσι, ο Τραμπ τον τιμώρησε με ένα break 62 και πήρε μια αγχωτική, όσο και τεράστιας ψυχολογικής σημασίας νίκη.

«Είμαι περήφανος που αξιοποίησα την ευκαιρία μου στο τελευταίο frame, μένοντας ψύχραιμος και ελέγχοντας ιδανικά την άσπρη», τόνισε ο μεγάλος νικητής, ο οποίος πανηγύρισε με υψωμένη τη γροθιά του και στο φινάλε, αλλά και όταν ολοκλήρωσε την επική ανατροπή για το 4-4.

Ο Άλεν, από την πλευρά του, ήταν χαρούμενος και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Όπως αποκάλυψε, είχε ευχάριστα νέα από μια από τις πολλές δικαστικές διαμάχες που τον αφορούν (ως προς τα χρέη του) και κατέβηκε στον αγώνα πολύ πιο ήρεμος απ’ ό,τι τον προηγούμενο καιρό.

Gentleman’s sport

Τόσο ο Τραμπ όσο και ο Άλεν τήρησαν τον άγραφο κανόνα του σνούκερ, που θέλει τους παίκτες να δηλώνουν οι ίδιοι στον διαιτητή τα φάουλ στα οποία υποπίπτουν. Κι αν στις δικές τους περιπτώσεις τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, δεν ίσχυε το ίδιο για τη μεγάλη στιγμή τιμιότητας του Κάιρεν Γουίλσον.

Ο 30χρονος άσος προηγούταν με 4-1 του Στιούαρτ Μπίνγκαμ παίζοντας εξαιρετικά. Στο έκτο frame βρέθηκε σε καλή θέση για να το «κλέψει» και να διευρύνει το προβάδισμα. Ωστόσο, βρήκε ανεπαίσθητα την άσπρη με τη στέκα του την ώρα που σημάδευε, με στόχο την τελευταία κόκκινη. Κανείς δεν το κατάλαβε, εκτός από τον ίδιο, αφού και ο διαιτητής Ρομπ Σπένσερ βρισκόταν πίσω του.

https://twitter.com/Eurosport_UK/status/1481376675350913030

Χωρίς χρονοτριβή, ο Γουίλσον δήλωσε το φάουλ. Και σίγουρα δεν το μετάνιωσε, παρότι αυτή η στιγμή αποδείχθηκε κομβική για να επιστρέψει ο Μπίνγκαμ στη διεκδίκηση της νίκης. Ο Ball-run ανέβασε την απόδοσή του αφότου μείωσε σε 4-2, φτάνοντας γρήγορα και στην ισοφάριση με το κορυφαίο break του τουρνουά έως τώρα (139).

Προς στιγμήν είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για επανάληψη της ιστορίας του 2020. Τότε που ο Μπίνγκαμ νίκησε 6-4 τον Γουίλσον στον 1ο γύρο, ενώ είχε βρεθεί να χάνει με 4-1 (στο τέλος κατέκτησε και το τρόπαιο)! Ο Warrior έδωσε τέλος στο σερί του κερδίζοντας το δέκατο frame, όμως ο 45χρονος άσος απάντησε με ένα ακόμα century (132)!

Όπως κι ο Άλεν, έτσι και ο Μπίνγκαμ πήρε πρώτος τραπέζι στο decider. Όμως, αστόχησε σε μια εύκολη ροζ στο 31-0 και στη συνέχεια έγινε… του Κουτρούλη ο γάμος. Τα λάθη εκατέρωθεν ήταν πολλά, το τραπέζι έγινε ζόρικο και τελικά ήταν ο Γουίλσον αυτός που έλυσε τον… γόρδιο δεσμό. Ευστόχησε στην κίτρινη από δύσκολη θέση και με ψυχραιμία «καθάρισε» τις μπάλες μέχρι και τη ροζ.

Έτσι, ο Τραμπ και ο Γουίλσον θα γράψουν ένα ακόμα επεισόδιο της άτυπης κόντρας τους στον προημιτελικό της Παρασκευής (15:00). Η φάση των «8» αρχίζει σήμερα (Πέμπτη 13/1) με τους αγώνες Ρόμπερτσον-Ο’Σάλιβαν (15:00) και Γουίλιαμς-Χίγκινς (21:00), για τους οποίους έχουμε ήδη δώσει τις στοιχηματικές εκτιμήσεις μας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις