Σνούκερ: Αίνιγμα ο Τραμπ και… τα παπιγιόν του

Σνούκερ: Αίνιγμα ο Τραμπ και... τα παπιγιόν του

Οι τελευταίες αναμετρήσεις του 1ου γύρου του Masters έχουν φαβορί. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει από τον Τζαντ Τραμπ κόντρα στον Μαρκ Άλεν.

Στην τελευταία του συνέντευξη πριν την πρεμιέρα του στο Ally Pally, o παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 ήταν και πάλι… εκτός θέματος. Μιλώντας στον Φιλ Χέιγκ της metro.co.uk, γκρίνιαξε ξανά για το dress code των μεγάλων τουρνουά και το γεγονός ότι η ηγεσία του World Snooker Tour αγνόησε τις προτάσεις του.

«Όλα τα συστατικά του Masters είναι υπέροχα, εκτός από τον κανόνα ένδυσης, που είναι απαίσιος. Δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι νέοι άνθρωποι πρέπει να φοράμε παπιγιόν ή γραβάτα τη σήμερον ημέρα, αλλά πρόκειται για ανόητη ιδέα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τραμπ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι ο μοναδικός τίτλος του 32χρονου άσου φέτος ήρθε στο Champion of Champions, όπου το dress code είναι πιο χαλαρό. Το ζήτημα φαίνεται να τον απασχολεί πολύ. Ωστόσο, στον σημερινό αγώνα του με τον Μαρκ Άλεν (15:00), είναι υποχρεωμένος να φορά παπιγιόν ή γραβάτα.

Δεν ξέρουμε αν αυτό θα επηρεάσει την απόδοσή του. Το ματς, πάντως, θα είναι ούτως ή άλλως δύσκολο. Ο Άλεν είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, παρά τα οικονομικής φύσεως προβλήματα που τον ταλανίζουν. Και μάλιστα έχει καλό ρεκόρ απέναντί του, αν και έχει ηττηθεί στην πιο σημαντική τους κόντρα (τον τελικό του UK Championship του 2011).

Σίγουρα ο Τραμπ θέλει να αποδείξει πράγματα. Απλώς, ο τόσο έντονος φαβοριτισμός του ύστερα από ένα μάλλον μέτριο πρώτο εξάμηνο στη σεζόν, προκαλεί προβληματισμό. Είναι μεγάλο το ρίσκο του μεγάλου χάντικαπ που θα ανεβάσει την απόδοση πάνω από το 2.00. Από την άλλη, ούτε ο Άλεν πείθει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Σνούκερ: Αίνιγμα ο Τραμπ και... τα παπιγιόν του

Κυνηγώντας τα περίεργα στοιχήματα στο χθεσινό ματς του Ο’Σάλιβαν, είχαμε την πρώτη μας απώλεια στο Masters (είμαστε στο 5/6, αφού το βράδυ πέρασε το χάντικαπ του Σέλμπι). Και επειδή δεν θέλουμε να την ξαναπατήσουμε, ακολουθούμε τον δρόμο της λογικής. Προτείνουμε, δηλαδή, νίκη Τραμπ με κάποια διαφορά.

Προβληματίζει ο Γουίλσον

Αν ο Τραμπ γκρινιάζει για τα παπιγιόν, ο Κάιρεν Γουίλσον είχε το προηγούμενο διάστημα παράπονα για άλλο λόγο. Τις λίγες φορές που ο αγώνας του ορίζεται στο κεντρικό τραπέζι, παρότι βρίσκεται στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μιλώντας κι εκείνος προ ημερών στη metro.co.uk , ο Warrior μας προβλημάτισε κι άλλο. Παραδέχθηκε ότι ίσως να μην έχει προετοιμαστεί ιδανικά για το Masters, αφού έχει δυο μικρά παιδιά στα οποία ήθελε να αφιερώσει χρόνο, ενώ και τα γενέθλιά του ήταν στις 23 Δεκεμβρίου (έκλεισε τα 30).

Αντίπαλός του απόψε στις 21:00 είναι ο Στιούαρτ Μπίνγκαμ. Ο νικητής του εν λόγω τουρνουά το 2020, ο οποίος είναι πάντοτε υπολογίσιμος, παρά τα 45 του χρόνια.

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Η τιμή της νίκης του Γουίλσον (1.50) δεν συμβαδίζει με την πρόσφατη φόρμα του. Βέβαια, ούτε ο Ball-Run πέτυχε κάτι σπουδαίο τους τελευταίους μήνες, για να πεις ότι αξίζει να τον στηρίξεις. Θα είναι καθαρά θέμα ημέρας, ίσως και ρέντας στο ξεκίνημα, για το ποιος θα πάρει το πάνω χέρι στο ματς.

Το over 8,5 frames συνδυασμένο σε δυάδα με τον «άσο» του Τραμπ με το ελάχιστο χάντικαπ, προσφέρει μια ικανοποιητική απόδοση. Δεν αξίζει μεγαλύτερο ρίσκο σε τόσο αμφίρροπες αναμετρήσεις. Αύριο και μεθαύριο έχουμε τα προημιτελικά και καλό είναι να κρατήσουμε δυνάμεις.

Δυάδα απόδοσης 2.39
15:00
Τραμπ - Άλεν
1 (-1,5)
1.68
21:00
Γουίλσον - Μπίνγκαμ
Over 8,5 frames
1.42
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις