Αφρικανέ, έλα να κάνουμε κονέ

Αφρικανέ, έλα να κάνουμε κονέ

Από Καμερούν ως Βόλο και από Ρώμη ως Λιόν ο κυριακάτικος Undertaker, με τιμές από 1.97 ως 2.65.

Με μικρή χασούρα έκλεισε το Σάββατο εντέλει, τη μείωσαν η Χάρτπουλ και η Λανς, τα δύο που είχαν πονταριστεί με περισσότερα units από τα άλλα. Θα μπορούσε και καλύτερα αν η Μάνσφιλντ δεν έτρωγε αυτογκόλ στο 97’ ή η Ντέρμπι ήταν πιο εύστοχη ή έμπαινε ένα ακόμη στο ΟΦΗ – ΠΑΣ ή, ακόμη χειρότερα, αν έμενε χηνάρι με γκολ το Αϊντραχτ – Ντόρτμουντ: 2-1 ως το 87’, ισοφάριση, 2-3 στο 89’, ασταδιάλα και δεν κάσαρα…

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Φρέσκα, κυριακάτικα κουλούρια.

  • Με σημαντικές, ελέω κορωνοϊού και Copa Africa, ελλείψεις η Κλερμόν, κακώς αουτσάιντερ στο σημερινό η Ρεμς που διακρίνεται για τη μαχητικότητά της και βρίσκει γκολ, έστω κι αν λείψει ο τιμωρημένος αρχισκόρερ της Εκιτικέ. Και με 1-1 πληρωνόμαστε…
  • Για τέταρτη φορά στη σεζόν θα παίξουν ο Βόλος με τον Παναθηναϊκό, καθώς τον Δεκέμβριο ήταν αντίπαλοι και στο Κύπελλο. Οι «πράσινοι» δεν έχουν χάσει από το Βόλο στα επτά παιχνίδια της ιστορίας τους, πέντε από αυτά για το πρωτάθλημα. Σκόραραν και στα πέντε του πρωταθλήματος, ο Βόλος σε τέσσερα από αυτά. Ματσάκι για γκολ και σήμερα.
  • Στα τέσσερα παιχνίδια της στην κατηγορία δίχως τον Μάσοβιτς στην ενδεκάδα η Μπόχουμ μέτρησε ισάριθμες ήττες και 3,3 γκολ παθητικό ανά ματς, συν την αφερέγγυα αμυντικά Βόλφσμπουργκ, βγαίνει ματς για γκολ.
  • Με το άγχος της διοργανώτριας σε πρεμιέρα το Καμερούν παίζει με την Μπουρκίνα Φάσο που είναι γενικώς μαχητική και με παραστάσεις. Ίσως βγει ματς με γκολ και θέαμα βέβαια, με ασιατικό «αγοράζεται» πάντως ως την ανάπαυλα.
  • Η πλειονότητα του ρόστερ της Αιθιοπίας αγωνίζεται στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας, το Πράσινο Ακρωτήρι είναι σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια και με ρόστερ καλοδουλεμένο. Παίζει να αργήσουν να πάρουν μπροστά.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

  • Ρόμα – Γιουβέντους και επιλογή η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να έχει πάνω από 46,5% κατοχή μπάλας, η Γιούβε φέτος σε πολλά ματς, ακόμη και με αδύναμες ομάδες, ούτε το 50άρι δεν πιάνει…
  • Ντερμπάκι Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί στα φάουλ οι μέσοι όροι τους να είναι χαμηλότερα από τα σημερινά lines αλλά τα μεταξύ τους βγάζουν σκληράδα και τουλάχιστον 28 φάουλ (ως έγινε στα τελευταία 7/8 τους).
  • Σε τρομερή κατάσταση η Βιγιαρεάλ, αλλά μάζεψε επτά απουσίες για απόψε, συν ότι έχει επτά ματς να νικήσει μια Ατλέτικο, που στερείται τους τιμωρημένους Χιμένες και Σουάρες. Μύλος το ματς, προς τα δεξιά με γκολ.

Τα μελέ σύντομα.

Combo
16:00
Κλερμόν - Ρεμς
Χ2 & over 1,5
2.40
BET: 7,5 units
Δυάδα απόδοσης 2.65
17:15
Βόλος - Παναθηναϊκός
Over 2 AH
1.67
18:30
Μπόχουμ - Βόλφσμπουργκ
Over 2 AH
1.59
BET: 6 units
Μονό
18:00
Καμερούν - Μπουρκίνα Φάσο
2 +0,25 στο 2ο ημίχρονο
2.05
BET: 10 units
Κατοχή
19:30
Ρόμα - Γιουβέντους
Ρόμα over 46,5% κατοχή μπάλας
1.87
BET: 12 units
Special bet
21:00
Αιθιοπία - Πράσινο Ακρωτήρι
Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο
2.10
BET: 7 units
Φάουλ
22:00
Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν
Over 25,5 φάουλ
1.99
BET: 20 units
Combo
22:00
Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Χ2 & over 1,5
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις