Στην εκπνοή της σεζόν

Στην εκπνοή της σεζόν

Προγνωστικά NFL: Τελευταία εβδομάδα της regular season και «ζεσταινόμαστε» για τα play off με μία δυάδα και ένα μονό ρίσκου!

Επιστροφή μετά από μεγάλη αποχή στη στήλη μας και τα προγνωστικά NFL. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει πράγματα και θαύματα στις αγωνιστικές, με τα φαβορί να «σπάνε» συνεχώς ή να μην καλύπτουν τα χάντικαπ τους. Επιστρέφουμε, λοιπόν, με επιλογές από την τελευταία εβδομάδα της regular season ως ένα καλό ζέσταμα ενόψει play offs.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά NFL: Στην εκπνοή της σεζόνΜαϊάμι Ντόλφινς – Στην εκπνοή της σεζόν  Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς  

Η καλύτερη επιλογή γι’ αυτή την εβδομάδα είναι οι Πάτριοτς να καλύψουν το υπέρ τους χάντικαπ των 6,5 πόντων απέναντι στο Μαϊάμι. Τα «δελφίνια» βρέθηκαν σε τρομερή φόρμα για αρκετό καιρό, μετρώντας επτά σερί νίκες, αλλά οι Τάιτανς τους εξέθεσαν την περασμένη εβδομάδα και είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο Bill Bellichick θα κάνει το ίδιο σήμερα. Παίζονται πολλά ακόμα για τους Πάτριοτς. Υπάρχει ακόμα και το σενάριο να βρεθούν στην κορυφή της περιφέρειας με νίκη. Επίσης ο quarterback τους Mac Jones αγωνίζεται κάθε εβδομάδα ως υποψήφιος για Rookie of the Year. Αυτά είναι αρκετά για να μας πείσουν πως οι Πάτριοτς θα επικρατήσουν των Ντόλφινς με τουλάχιστον ένα touchdown.

Στην εκπνοή της σεζόν

Στην εκπνοή της σεζόν Πίτσμπουργκ Στίλερς – Στην εκπνοή της σεζόν Μπάλτιμορ Ρέιβενς

Σε αυτή την επιλογή θα βασιστούμε στην προϊστορία. Αυτά τα παιχνίδια πάντοτε κρίνονται σε διαφορές μικρότερες του field goal ακόμα και χρονιές που οι Στίλερς και οι Ρέιβενς δεν βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία. Φέτος βρίσκονται αρκετά κοντά. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να κάνει πολλά επιθετικά και τα touchdown θα είναι πολυτέλεια.

Η άμυνα των Στίλερς έρχεται αντιμέτωπη με την αδύναμη αμυντική γραμμή της Βαλτιμόρης και με τον TJ Watt να κυνηγάει ιστορικό ρεκόρ, οι Ρέιβενς θα τα βρουν σκούρα ειδικά χωρίς τον Lamar Jackson.

Από την άλλη, ο Ben Roethlisberger ίσως βρεθεί στο τελευταίο ματς της καριέρας του και θα θέλει να δώσει μια τελευταία παράσταση. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να στηρίξουμε τους Στίλερς.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Στην εκπνοή της σεζόν Σιάτλ Σίχοκς – Στην εκπνοή της σεζόν Αριζόνα Κάρντιναλς

Ναι μεν οι Σίχοκς διέλυσαν τους Λάιονς την περασμένη εβδομάδα, αλλά παραμένουν κακή ομάδα για φέτος. Οι Κάρντιναλς είναι απλά καλύτεροι και το έχουν αποδείξει νωρίτερα στη σεζόν όταν τους διέλυσαν στο Σιάτλ, με τον αναπληρωματικό τους quarterback. Τώρα ο Kyler Murray είναι πίσω στη θέση του και επιτέλους δείχνει υγιής, κάτι που πρέπει να τρομάζει τις άμυνες του NFC.

Οι Κάρντιναλς έχουν πολλά να διακυβεύονται στη λήξη της regular season και θα προσπαθήσουν να πιέσουν με την εμφάνιση τους, τους πρωτοπόρους Ραμς.

Δυάδα απόδοσης 3.67
20:00
Μπάλτιμορ Ρέιβενς - Πίτσμπουργκ Στίλερς
2 (+3,5)
1.90
23:25
Μαϊάμι Ντόλφινς - Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς
2 (-6,5)
1.93
BET: 30 units
Μονό
23:25
Αριζόνα Κάρντιναλς - Σιάτλ Σίχοκς
1 (-6,5)
2.02
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις