Ίντερ – Λάτσιο: Ρεβάνς απ’ την πρώην

Ίντερ – Λάτσιο

Προγνωστικά απ' το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην Ίντερ και την Λάτσιο έχει το σημερινό Bet of the Day.

Το πολύ ιδιαίτερο ματς για τον Σιμόνε Ιντζάγκι, Ίντερ – Λάτσιο, είναι αυτό που ξεχωρίζει στο κυριακάτικο στοιχηματικό πρόγραμμα και το Bet of the Day έχει τα προγνωστικά για το ντέρμπι του Μιλάνου.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • «Τζουζέπε Μεάτσα» (75.923), Μιλάνο. Μέχρι 38.000 θεατές.
  • Α’ γύρος, Λάτσιο – Ίντερ 3-1.
  • Μια ζωή στην Λάτσιο, ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι. Συνολικά είκοσι χρόνια παρουσίας στους «λατσιάλι», εννιά ως ποδοσφαιριστής (1999-2007 και 2009-2010), έξι ως προπονητής της ομάδας Νέων (2010-2016) και πέντε ως προπονητής της πρώτης ομάδας (2016-2021). Πανηγύρισε μαζί της ένα πρωτάθλημα (2000), τρία κύπελλα (2000, 2004, 2009), δύο Super Cup Ιταλίας (2000, 2009) κι ένα ευρωπαϊκό Super Cup (1999)
  • Σε 78 παιχνίδια με γηπεδούχο την Ίντερ, οι «νερατζούρι» μετρούν 43 νίκες, οι Ρωμαίοι έχουν φύγει με 10 διπλά, ενώ 25 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Στο 5-2-3 η παράδοση την τελευταία δεκαετία, με τέρματα 17-11.

Ίντερ

Ρεπορτάζ: Σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο την Πέμπτη, βγήκε για ζέσταμα και παρατάχθηκε κανονικά στην Μπολόνια, η γηπεδούχος όμως όχι λόγω της απαγόρευσης απ’ την επιτροπή υγείας. Ακόμα η ομοσπονδία, δεν έχει αναθεωρήσει τα πρωτόκολλα και οι ομάδες ταξιδεύουν άδικα. Τελευταίο της ματς το 1-0 επί της Τορίνο. Ακολουθεί αγωνιστικός Γολγοθάς, μεσοβδόμαδα παίζει κόντρα στην Γιουβέντους για το Super Cup. Ψάχνει ρεβάνς κόντρα στην Λάτσιο για το 3-1 του πρώτου γύρου, η μοναδική εντός συνόρων φετινή ήττα.

Stat attack: Έξι σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ, θέλει να ισοφαρίσει το ρεκόρ της που είναι επτά και κρατά από το 1971.

Ίντερ – Λάτσιο: Ρεβάνς απ’ την πρώην

Απουσίες: Εκτίει ποινή ο Τσαλχάνογλου, η μοναδική απουσία για τον Ιντζάγκι. Βγήκε από καραντίνα ο Τζέκο, ενώ επιστρέφουν Μπαρέλα και Κορέα.

Ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ, Πέρισιτς – Σάντσες, Μαρτίνες.

Λάτσιο

Ρεπορτάζ: Η άμυνα συνεχίζει να την προδίδει. Εντός έδρας ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Έμπολι, σε ματς που βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω μόλις στο 8’. Αντέδρασε και ισοφάρισε στο 66’, βρέθηκε να χάνει ξανά, την λύτρωσε ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στις καθυστερήσεις κι ενώ νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι ο Ιμόμπιλε. Μεταγραφές ζητάει ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Stat attack: Έξι σερί goal/goal και over 2,5, τα πέντε μάλιστα over 3,5.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Απουσίες: Ταξίδεψε χωρίς τον διεθνή Άκπα-Άκπρο ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Εκτός επίσης, οι Ρομέρο και Ατσέρμπι.

Ενδεκάδα (4-3-3): Στρακόσα – Χισάι, Λουίζ Φελίπε, Πάτρικ, Μάρουσιτς – Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι, Λουίς Αλμπέρτο – Πέδρο, Ιμόμπιλε, Τζακάνι.

Ίντερ – Λάτσιο: Ρεβάνς απ’ την πρώην

Ο πρώτος λόγος ανήκει ξεκάθαρα στην Ίντερ. Έχει το μομέντουμ, είναι πολύ σοβαρή αμυντικά και στο Μιλάνο δεν αστειεύεται. Αντίθετα τα δεδομένα στην Λάτσιο, δέχεται γκολ από κάθε πιθανό κι απίθανο αντίπαλο και κάθε ματς της είναι η χαρά του ουδέτερου. Δεν περιμένουμε πολλά απ’ αυτή στην φιλοξενία της Ίντερ, όμως μπορεί να συνεισφέρει και να δούμε υψηλό σκορ. Το combo άσου και over 2,5 στο 1.90 από την Betshop.

  • Τέσσερα γκολ στα έξι τελευταία Ίντερ – Λάτσιο έχει πετύχει ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Ο Σέρβος σκόραρε δις την Πέμπτη, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μια… τουφεκιά στο στατιστικό που τον συνοδεύει, αξίζει στο 4.50.
Combo
21:45
Ίντερ - Λάτσιο
1 & over 2,5
1.90
Σκόρερ
21:45
Ίντερ - Λάτσιο
Γκολ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις