Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ: Κρύβει παγίδες η αναμέτρηση για τη Μπορούσια

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ

Το Bet of the Day του Σαββάτου μιλά... γερμανικά και ταξιδεύει στην Φρανκφούρτη για την αναμέτρηση Άιντραχτ - Ντόρτμουντ.

Back-to-back αναμετρήσεις από την γερμανική Bundesliga έχει η στήλη Bet of the Day, αφού μετά την αναμέτρηση του Μονάχου ανάμεσα σε Μπάγερν και Γκλάντμπαχ, επιστρέφει σήμερα με Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ.

  • «Κόμμερτζ-Μπανκ Αρίνα», Φρανκφούρτη (51.500 θ.)
  • Σε 29 αναμετρήσεις, η Άιντραχτ έχει 6 νίκες, 7 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ η Ντόρτμουντ έχει 16 νίκες.
  • Ο προπονητής της Ντόρτμουντ Μάρκο Ρόζε δεν έχει ηττηθεί ποτέ ως αντίπαλος της Άιντραχτ (4-1-0)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ρεπορτάζ: Εκκίνησε άσχημα τη σεζόν, μένοντας χωρίς νίκη για τις 8 πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο «γύρισε το μπιφτέκι». Πλέον βρίσκεται στην 6η θέση της Bundesliga και στοχεύει ακόμα ψηλότερα. Προ διακοπής είχε επικρατήσει 1-0 της Μάιντζ εντός, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο με τρεις σερί νίκες.

Απουσίες: Θετικοί στον COVID-19 βρέθηκαν οι Λίνστρομ (βασικός χαφ 15/4) και Ντα Κόστα (στόπερ 7 συμ.) και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση. Στο απουσιολόγιο του Γκλάσνερ υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Χάουγκε (βασικός φορ, 12/2) και Λέντζ (αναπληρωματικός αμυντικός, 6 συμ.). Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαρόκο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής κλήθηκε ο Μπαρκόκ (μεσοεπιθετικός, 4 συμ). Επιστρέφουν και δίνουν έξτρα λύσεις οι Γιάκιτς (χαφ 12/1) και Πασιέντσα (φορ 7/2).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Τραπ – Τούτα, Χιντερέγκερ, Εντικά – Τσάντλερ, Γιάκιτς, Σο, Κόστιτς – Καμάντα, Μπορέ – Πασιέντσα

Stat Attack: Μετρά 6 goal/goal σε 8 εντός έδρας αναμετρήσεις στην Bundesliga.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Ντόρτμουντ

Ρεπορτάζ: Δεν έκλεισε ιδανικά το 2021 για την Ντόρτμουντ, αφού ηττήθηκε στο Βερολίνο από τη Χέρτα με 3-2 και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με κακό σερί (1-1-2). Παραμένει στην δεύτερη θέση σε απόσταση 9 βαθμών από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Φαντάζει απίθανο να κοντράρει τους Βαυαρούς για τον τίτλο.

Απουσίες: Παρά τη διακοπή, οι «κίτρινοι» έχουν ένα σωρό απόντες. Ο βασικός αμυντικός Ακάντζι (14 συμ.) είναι εκτός με πρόβλημα στο γόνατο, καθώς και ο παρτενέρ του στην άμυνα Ζαγκαντού (5 συμ.), ο οποίος έχει COVID-19. Σημαντική απώλεια αυτή του επιθετικού μέσου Ρόις (16/4), αλλά και αυτές των Μουκοκό (6 συμ.) και Ρέινα (3/2) περιορίζουν τις επιλογές του Ρόζε για την επίθεση. Κάτω από τα γκολποστ αναμένεται να καθίσει ο τρίτος κατά σειρά τερματοφύλακας, Χιτζ (2 συμ.), αφού Κόμπελ (16 συμ.) και Μπούρκι (χωρίς συμμετοχή) παραμένουν τραυματίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Χιτζ – Μεουνιέρ, Χούμελς, Πόνγκρασιτς, Γκερέιρο – Μπέλιγχαμ, Τσαν, Αζάρ, Μπράντ – Μάλεν, Χάαλαντ

Stat Attack: Έχει 7 goal/goal στα 8 εκτός έδρας ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ: Κρύβει παγίδες η αναμέτρηση για τη Μπορούσια

Προγνωστικά: Τα στατιστικά των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα έως τώρα μιλούν από μόνα τους. Πιθανότερο σενάριο από όλα το goal/goal αλλά σε τιμές γύρω στο 1.50 που προσφέρεται δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Ελκυστικό το 2.35 του anytime score 1-1 στη Novibet.

Novibet – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Μονό
19:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ
Anytime score 1-1
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις