Ποδαρικό με δυάδα στην Α1 γυναικών

προγνωστικά βόλεϊ

Ποδαρικό στο 2022 με προγνωστικά βόλει έχει ο Μasterbetchef. Γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο γυναικείο volley, οπότε κάτι παραπάνω έχει να πει..

Αγαπητοί φίλοι καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους. Και τύχη. Όχι ότι τη χρειαζόμαστε για τα προγνωστικά βόλεϊ μας βέβαια, αφού αυτά είναι πάντα δυνατά. Γενικά καλότυχοι εύχομαι να είστε στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Μεγάλη όαση ο αθλητισμός, και ειδικά για μένα το βόλεϊ. H A1 γυναικών επιστρέφει στα τάραφλεξ με δύο δυνατά παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά βόλεϊ στο ντέρμπι δικεφάλων

Η χρονιά ξεκινά με ένα κλασικό ντέρμπι στο κλειστό της Μίκρας. Από τον ΠΑΟΚ (11-3) είχαμε μεγάλες προσδοκίες φέτος, που δεν επαληθεύτηκαν ως τώρα, για αυτό και προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Θα υποδεχτεί την ΑΕΚ (10-4)  με τον Ιταλό Μάρκο Φενόλιο στον πάγκο. Η Ένωση ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά, άλλα χτυπήθηκε από την ατυχία και τον ιό. Πλέον ο καλός προπονητής Κώστας Αρσενιάδης, έχει ξανά ετοιμοπόλεμη όλη την ομάδα του και θα ξεκινήσει την αντεπίθεση. Σήμερα θα δούμε ένα δυνατό ντέρμπι με γεμάτα όλα τα σετ. Έτσι, το ποντάρισμα στο χάντικαπ πόντων, έχει αξία στα προγνωστικά βόλεϊ.

Ευχάριστη έκπληξη στα προγνωστικά η Θέτιδα

 Μία από τις πιο ωραίες ομάδες φέτος είναι η Θέτιδα Βούλας (10-4) . Η ομάδα του Γιώργου Ρούση παρουσιάζει όμορφο θέαμα και βελτιώνεται συνεχώς. Η διαγώνιος Μάρθα Ανθούλη είναι το μέλλον, άλλα και το παρόν του ελληνικού βόλεϊ. Το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Η ακραία Άκτας κάνει φοβερή χρονιά και αποτελεί στήριγμα. Άλλα και η Δραγουμάνου και όλες οι αθλήτριες βοηθούν, και παρουσιάζουν ένα δεμένο σύνολο. Που ακριβώς θα φτάσει η Θέτιδα είναι δύσκολο να το πούμε. Είμαι όμως σίγουρος ότι θα είναι η μεγάλη έκπληξη στα προγνωστικά βόλεϊ από εδώ και πέρα, ξεκινώντας από το σημερινό ντέρμπι με τον Άρη (12-2).

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Δυάδα απόδοσης 3.73
18:00
ΠΑΟΚ (Γ) - ΑΕΚ (Γ)
2 (+8,5)
1.82
19:00
Θέτις Βούλας (Γ) - Άρης (Γ)
1
2.05
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις