Επιλογές στα προγνωστικά τένις Down under

Προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις στο τουρνουά της Μελβούρνης με ποντάρισμα στον εμφύλιο, αλλά και μακροχρόνιο τριπλασιασμού.

Προγνωστικά τένις στο τουρνουά της Μελβούρνης

Καλημέρα σε όλους. Η σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά με τα τουρνουά στην Αυστραλία κυρίως να μας δίνουν επιλογές στα προγνωστικά τένις την προσεχή εβδομάδα. Εκτός λοιπόν από το ATP CUP, το οποίο αναλύσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας, υπάρχουν δύο ακόμα τουρνουά στο επίπεδο της ATP250 (Αδελαΐδα και Μελβούρνη) καθώς και δύο για τα Challenger τουρνουά (Μπέντιγκο και Τράλαργκον), όλα στην Αυστραλιανή ήπειρο.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

H σημερινή επιλογή μας θα έρθει από το τουρνουά της Μελβούρνης, όπου έχουμε αρκετά δυνατές συμμετοχές για 250άρι, με κορυφαία αυτή του Ράφα Ναδάλ, που επιστρέφει μετά τις αρχές Αυγούστου, όπου και σταμάτησε την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού. O Ράφα επανήλθε στο φιλικό τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι τον Δεκέμβριο, όπου όμως έδειξε σαφώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και υπέστη δύο ήττες με ένα μόνο κερδισμένο σετ από Μάρει και Σαποβάλοφ. Στην συνέχεια μάλιστα βγήκε θετικός στον κορωνοϊό βάζοντας σε αμφιβολία την συμμετοχή του ακόμα και στο Αυστραλιανό Όπεν. Ανάρρωσε όμως γρήγορα και βρέθηκε στην Μελβούρνη, όπου θα συμμετάσχει στο πρώτο του τουρνουά τους τελευταίους πέντε μήνες. Νο2 στο ταμπλό του τουρνουά είναι ο πανύψηλος Αμερικανός Ράιλι Οπέλκα, ο οποίος ως εξαιρετικός σέρβερ που είναι, ευνοείται από τις γρήγορες συνθήκες που παίζονται οι αγώνες στα κορτ της Αυστραλίας. Παράλληλα η πορεία του ως τον τελικό (όπου μόνο εκεί μπορεί να συναντήσει τον Ναδάλ) δείχνει βατή, έχοντας να αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο κάποιον από τα προκριματικά και στον 3ο έναν εκ των Περ, Μουνάρ η Άντερσον.

Επιλογές στα προγνωστικά τένις Down under

Από τους αγώνες της 1ης ημέρας κέρδισε την προσοχή μας το «εγχώριο ντέρμπι» μεταξύ των Αυστραλών Κρις ο Κόνελ νο175 στον κόσμο και του Τζόρνταν Τόμπσον νο75 στον κόσμο. Ισορροπημένες οι αποδόσεις αλλά ο ο Κόνελ προέρχεται από καλύτερο «κλείσιμο» της σεζόν που μόλις τελείωσε και θα βασιστούμε σε αυτό. Συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες του 2021 και στην σκληρή επιφάνεια είχε 11 νίκες σε 15 ματς και συμμετοχή σε έναν τελικό (Σεν Τροπέ Challenger, ήττα αλλά με απόσυρση λόγω τραυματισμού). Αντίθετα ο Τόμπσον δεν έκανε καλή σεζόν τους τελευταίους μήνες του 2021, καθώς είχε μόλις 3 νίκες σε 9 αγώνες και συνολικά 13/14 (Ν/Η) στην σκληρή επιφάνεια για όλη την χρονιά.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Εκτίμηση: Στο ντέρμπι των Αυστραλών θα πάμε με την επιλογή του πιο ανεβασμένου στο κλείσιμο του ’21 Κρις ο Κόνελ στην τιμή του 1,90. Η μακροχρόνια μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στο να κάνει καλύτερη πορεία στο τουρνουά ο Αμερικανός Ράιλι Οπέλκα από τον Ράφα Ναδάλ στην εξαιρετική απόδοση του 3.00.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Μονό
02:00
Ο'Κόνελ - Τόμσον
1
1.90
BET: 15 units
Μακροχρόνιο τουρνουά Μελβούρνης
Η2Η Ναδάλ - Οπέλκα
Οπέλκα
3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις