Γειτονικά γκολ σε δυάδα

Γειτονικά γκολ σε δυάδα

Ξεκίνησε ακόμη μία ζεστή -από όλες τις απόψεις- εβδομάδα. Το καθημερινό πρόγραμμα αρχίζει να μικραίνει, περιορίζοντας τις επιλογές. Κουτσά στραβά εμείς όμως θα βρούμε παιχνίδια και πονταρίσματα. Δυάδα ιταλική λέει η σημερινή πρόταση.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Αταλάντα υποδέχεται την Μπολόνια. Μια Αταλάντα η οποία σκοράρει συνεχώς και στο τελευταίο εντός της πέτυχε 6 (!) τέρματα. Και από την άλλη, μια Μπολόνια που προέρχεται από βαριά πεντάρα στο Μιλάνο. Δεν αξίζει να ποντάρουμε ούτε στο νικητή, ούτε στα γκολ. Όμως αξίζει να ποντάρουμε στην Αταλάντα και στο να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα οι γηπεδούχοι στο 1.61.

Συνέχεια με Σασουόλο και Μίλαν. Δύο ομάδες επιθετικές, οι οποίες δέχονται και γκολ. Εξαιρετική φόρμα η Μίλαν μετά την πανδημία. Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη ασχολείται με τις πρόσφατες επιδόσεις. Μπορεί να νικάει, αλλά δέχεται συνήθως γκολ. Και η Σασουόλο είναι μια ομάδα που βρίσκεται συχνά πυκνά το δρόμο προς την εστία. Goal/goal εδώ στο 1.40.

Δυάδα (απόδοσης 2.25)

20:30 Αταλάντα – Μπολόνια: Γκολ Αταλάντα και στα δύο ημίχ. (1.61)

22:45 Σασουόλο – Μίλαν: Goal/goal (1.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις