Πρωτοχρονιά με darts για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας!

προγνωστικά darts

Προγνωστικά darts: Φάση των 8 στο PDC παγκόσμιο πρωτάθλημα darts. Ο Γουέιντ βρίσκει δύσκολα 180άρια, ο Nikolas Kappa εξηγεί.

Καλή χρονιά στο κουβανέζικο πλήθος! Υγεία εύχομαι, τύχη και δημιουργικότητα. Πρωτοχρονιά σήμερα και το παγκόσμιο πρωτάθλημα darts, καλά κρατεί. Για να ακριβολογούμε σήμερα ξεκινά η φάση των «8». Στο στοιχηματισμό λοιπόν των darts θα σταθούμε στο ματς των Τζέιμς Γουέιντ και Μέρβιν Κινγκ, ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Μπορεί φαβορί, μπορεί και όχι! Τα 180αρια καλύτερη επιλογή

Ο Τζέιμς Γουέιντ, ο οποίος είναι το Νο. 4 αντιμετωπίζει σήμερα το Νο. 21, Μέρβιν Κινγκ. Μέχρι στιγμής στο τουρνουά έχουμε δει πολλά upset και δεν θέλω να μπλέξω πρωτοχρονιάτικα με σημεία. Επομένως θα πορευτούμε με τα αγαπημένα μου στατιστικά. Ξεκινάμε με τον Γουέιντ, ο οποίος αυτή τη στιγμή μετρά περίπου 90 μέσο σκοράρισμα βολών. Αυτό μας δείχνει ότι κυμαίνεται στον μέσο όρο του τουρνουά. Ταυτόχρονα όμως καταλαβαίνει κανείς ότι είναι και ένας παίκτης, ο οποίος είναι συνεπής στα υψηλά σκοραρίσματα. Όμως, εύλογα μπορεί κανείς να αναρωτηθεί εάν αυτό το υψηλό σκοράρισμα συνεπάγεται και με αντίστοιχα υψηλή επίτευξη 180αριών.

Δυσκολεύεται στα 180αρια

Δύο γεγονότα είναι ορθό να τονιστούν σε αυτό το σημείο. Πρώτον, σε αυτή τη φάση το τουρνουά διεξάγεται σε Bo9 σετ, ενώ το κάθε σετ απαρτίζεται από Bo3 legs (σκέλη).  Δεύτερον, ο Τζέιμς Γουέιντ δεν έχει επιτύχει κανένα 180άρι στο τουρνουά. Ως παίκτης, ακόμα και σε αγώνες με παραπάνω από Bo9 σκέλη ο μέσος όρος του κυμαίνεται οριακά στο 6. Αυτός ο μέσος όρος μειώνεται σημαντικά όταν αντίστοιχα μειώνονται και τα σκέλη. Για παράδειγμα στο Grand Slam του Νοεμβρίου, στις πρώτες φάσεις που ήταν Bo9, είχε μια ήττα με τον Γουίλιαμς (4-5), και δύο νίκες επί των Κρκμάρ και Κρος, με 5-2 έκαστα. Στους αυτούς αγώνες, έκανε 1, 1, και 4 180άρια αντίστοιχα. Στη συνέχεια ακολούθησαν αγώνες με 2 νίκες και μια ήττα με τους Ροντρίγκεζ, Κρος και Πράις κατά σειρά και αντίστοιχα 3, 6 και 6 80άρια αντίστοιχα, όμως σε πολύ περισσότερα σετ.

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Συνεπώς εικάζω ότι το όρο των 5,5 180αριών για τον Τζέιμς Γουέιντ, είναι αρκετά υψηλό και τρόπω τινά λάθος κοστολογημένο. Έτσι, μιας και ο μπουκ μάλλον είναι σε γιορτινό mood και θέλει να μας κάνει δώρο, ας μην τον προσβάλλουμε! Παρ’ όλα αυτά επειδή είναι πρωτοχρονιά και κατανοώ ότι θα είμαστε οι περισσότεροι σε αντίστοιχη διάθεση, προτείνω να μην το ζορίσουμε σε ποντάρισμα! Χαλαρά λοιπόν και ας περάσουμε τις γιορτές αυτές με μια μικρή παύση από την καθημερινότητα, με τα δικά μας άτομα δημιουργώντας τις καλύτερες βάσεις για το νέο έτος!

Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο το 2022!

Μονό
14:45
Τζέιμς Γουέιντ - Μέρβιν Κινγκ
Τζέιμς Γουέιντ: under 5,5 180's
1.80
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις