Έκρηξη κρουσμάτων και στην Euroleague

Euroleague

Ούτε οι ομάδες της Euroleague τη γλίτωσαν από τον κορονοϊό. Πολλά τα κρούσματα και οι αναβολές σε αγώνες.

Euroleague: Ο κορονοϊός πλήττει τις ομάδες

Η μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού εξαπλώνεται ραγδαία παντού. Ήταν φυσική εξέλιξη να επηρεάσει και τις ομάδες της Euroleague. Ήδη έχουν αναβληθεί τρία παιχνίδια. Αρμάνι – Άλμπα, Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ και πριν λίγη ώρα Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ είναι οι αγώνες που επίσημα δε θα διεξαχθούν.

Δυστυχώς φαίνεται πως βρισκόμαστε στη μέση ενός ντόμινο, που το προσεχές διάστημα θα επηρεάσει και άλλα παιχνίδια της διοργάνωσης. Φυσικά υπάρχει σχετική μέριμνα από τη Euroleague για αναβολές αγώνων, ειδικά μετά την περσινή χρονιά και δεδομένου ότι δεν έχουμε τελειώσει μ’ αυτή την ιστορία.

Έκρηξη κρουσμάτων και στην Euroleague

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε κρούσματα στις εξής ομάδες:

Αρμάνι Μιλάνο

Αναβλήθηκε ήδη ο αγώνας της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Ζαλγκίρις, αλλά και το ματς απέναντι στην Άλμπα, καθώς 4 μέλη της ομάδας νόσησαν από τις 24 Δεκεμβρίου.

Μπαρτσελόνα

Ήδη 3 κρούσματα και στους «μπλαουγκράνα» με τον Νάιτζελ Χέιζ  να κάνει την αρχή στις 16 Δεκεμβρίου, εννέα μέρες μετά ανακοινώθηκε ο Πιέρ Οριόλα και σήμερα βρέθηκε θετικός ο Κάιλ Κούριτς.

Βιλερμπάν

Από χθες η Βιλερμπάν ανακοίνωσε 8 κρούσματα, εκ των οποίων τα 4 σε παίκτες της ομάδας. Αναβάλλεται λοιπόν ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ, αλλά λογικά και αυτός της επόμενης εβδομάδας με τη Ζαλγκίρις.

Ολυμπιακός

Λίγο πριν τον αγώνα με τον Ιωνικό ανακοινώθηκε πως ο Ουόκαπ βρέθηκε θετικός. Χθες ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε άλλα 4 κρούσματα και σήμερα άλλα τρία. Συνολικά λοιπόν με 8 περιστατικά, είναι θέμα χρόνου η αναβολή του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες κατέθεσαν ήδη αίτημα, αφού δε συμπληρώνουν τον απαραίτητο αριθμό παικτών.

Παναθηναϊκός 

Έξι κρούσματα και στον Παναθηναϊκό. Πρίφτης, Έβανς και Σαντ Ρος έλειψαν και από τον αγώνα με το Λαύριο. Την αρχή έκανε ο Κουβανός με ένα μέλος του σταφ, με τους άλλους δύο να ακολουθούν. Σήμερα ανακοινώθηκαν άλλα δύο κρούσματα, με το πρόβλημα πριν τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις να μεγαλώνει.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η «βασίλισσα» είναι η ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο μέχρι στιγμής. Όλα ξεκίνησαν στις 14 Δεκεμβρίου με τους Ερτέλ και Λάσο. Ακολούθησαν Κοζέρ και Πουαριέ, ενώ στις 21 του μηνός ανακοινώθηκαν οι  Γιαμπουσελέ, Ράντολφ και Νούνιεθ. Μέσα στην τελευταία βδομάδα βρέθηκαν θετικοί και οι Χάνγκα, Γιουλ, Τέιλορ και Αλοθέν.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Το «εορταστικό» πρόγραμμα λοιπόν έχει διαμορφωθεί έτσι μέχρι στιγμής:

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου

Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου

Ούνιξ Καζάν – Εφές

Ερυθρός Αστέρας – Ζενίτ

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα

Βιλερμπάν – Μπάγερν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις