Περνάει με άνεση το διπλό της Άντερλεχτ!

προγνωστικά

Προγνωστικά από αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Βελγίου περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Luca Toni

Προγνωστικά Μπέερσοτ – Άντερλεχτ:

  • Απέτυχε να σκοράρει στα τελευταία 5 παιχνίδια η γηπεδούχος ομάδα
  • Μία μόλις ήττα για την Άντερλεχτ στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος
  • Ανέπαφη η εστία των φιλοξενούμενων σε δύο από τα τρία πιο πρόσφατα, χωρίς ήττα στα 4 τελευταία εκτός
  • 3 νίκες στις 4 μεταξύ τους αναμετρήσεις πέτυχε η Άντερλεχτ σκοράροντας 3,2 και 4 γκόλ κατά χρονολογική σειρά σε αυτές
  • Τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα διαθέτει η Μπέερσοτ με μόλις 15 γκολ ενεργητικό, τη δεύτερη καλύτερη η Άντερλεχτ βρίσκοντας δίχτυα 43 φορές έως τώρα.

Οδυνηρή ήττα υπέστη η Μπέερσοτ στην Οστάνδη (4η συνεχόμενη) και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς και με την απόσταση από τις θέσεις σωτηρίας στους 11, δεν έχει και πολλά να ελπίζει. 450 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να βρει δίχτυα η ομάδα του Χαβιέ Τορέντε και με έδρα όπου έχει υποστεί 8 ήττες σε 10 αναμετρήσεις. Δύσκολα να προβάλλει αντίσταση στη φορμαρισμένη Άντερλεχτ.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Πίστεψε ότι θα αποδράσει με το πολύτιμο τρίποντο από την έδρα της Κλάμπ Μπριζ η Άντερλεχτ καθώς ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 μέσα σε επτά λεπτά, όμως εν τέλει αρκέστηκε στο βαθμό. 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα ματς της Jupiler Pro League για το σύνολο του Βίνσεντ Κομπανί, προσεγγίζει με γοργούς ρυθμούς την τετράδα των πλέι οφ και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται. Αήττητη σε 17 από τα 20 φετινά στο πρωτάθλημα συνολικά, με εξαιρετική παρουσία και επίθεση φωτιά. 19 γκόλ πανηγύρισε στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, μια ορθά δομημένη ομάδα, άκρως αποτελεσματική στο επιθετικό σκέλος και με ισορροπίες στα μετόπισθεν. Νικηφόρα συνέχισε και στο κύπελλο, εκεί όπου «σκούπισε» με 3-0 την Κορτράϊκ την περασμένη Πέμπτη, αυτό αναμένεται να πράξει και απόψε απέναντι στη Μπέερσοτ.

Χαώδης η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως και στην κατάταξη. Σύλλογος που αποπνέει ζωντάνια και υγεία σε όλα τα επίπεδα η Άντερλεχτ, βαριά άρρωστη και χωρίς πιθανότητα ανάκαμψης η Μπέερσοτ. Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια στρεφόμαστε στο συνδυασμό του διπλού με το over 1,5 γκολ στα προγνωστικά στοιχήματος. Σύμμαχός μας τόσο η φόρμα, όσο και η παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Ο,τι θέλεις από Στοίχημα το βρίσκεις στο Betshop.gr

Μονό
22:00
Μπέερσοτ - Άντερλεχτ
2 & over 1,5
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις