Ίντερ έτοιμη για τίτλο

Ίντερ έτοιμη για τίτλο

Τριήμερο με γεμάτο πρόγραμμα και θα στηρίξουμε το φαβορί στην Ιταλία στα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής

Ο ΠΑΣ δεν μας έκανε τη χάρη, έφαγε 4 από τον ΠΑΟΚ και δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Να πω την αλήθεια δεν έβλεπα πριν το παιχνίδι πως μπορεί να βγει over χωρίς goal/goal. Αυτά, όμως, μένουν πίσω και κοιτάμε την συνέχεια γιατί οι επιλογές στο κουπόνι είναι πολλές στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Καθαρίζει η Ίντερ

Απόψε θα παίξουμε στην Serie A και θα στηρίξουμε το ξεκάθαρο φαβορί της ημέρας. Στην αναμέτρηση Σαλερνιτάνα – Ίντερ, το οποίο είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους.
Από τη μια πλευρά, οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν φοβερές δυσκολίες στη μεγάλη κατηγορία. Βρίσκονται στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς σε 17 αγώνες και διανύουν ένα συνεχόμενο ντεφορμάρισμα. Αγνοούν τη νίκη από τις 26/10, όταν έφυγαν με τη νίκη από την έδρα της Βενέτσια.
Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν οι πολλές απουσίες για τον Στέφανο Κολαντουόνο αφού οι Καπέτσι, Στάντμπεργκ, Κόντο, Ρούσο και Ρουγκέρι παραμένουν εκτός. Στην αναμέτρηση κυπέλλου κόντρα στην Τζένοα έγιναν πολλές αλλαγές. ‘Ομως στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές η ενδεκάδα θα είναι πιθανότατα ίδια με αυτή κόντρα στην Φιορεντίνα.

Στην αντίπερα όχθη, η Ίντερ του Ιντζάκι μετρά 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, μόνη παραφωνία η ήττα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης που της στοίχισε την 1η θέση στον όμιλο του Champions League, με συνέπεια η …δεύτερη κλήρωση της UEFA να φέρει στο δρόμο της τη Λίβερπουλ.
Εκτός παραμένουν οι Κορέα και Νταρμιάν, οι οποίοι είναι οι μοναδικές απουσίες των πρωταθλητών. Δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση ανάμεσα στις δυο ομάδες. Μιλάμε για δυο διαφορετικούς κόσμους με εντελώς διαφορετικές βλέψεις και σαφώς διαφορετικούς στόχους.

Αυτά τα παιχνίδια η Ίντερ έχει δείξει πως ξέρει να τα καθαρίζει και έτσι πρέπει να κάνει αν θέλει να διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο και πάλι.
Το παιχνίδι της από τις πτέρυγες και ο πολύ υψηλός ρυθμός που επιβάλλει στους αγώνες της είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν, ιδίως από ομάδες όπως η Σαλερνιτάνα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
21:45
Σαλερνιτάνα - Ίντερ
Ίντερ Over 2,5
1.83
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις