Το έξτρα κίνητρο του «Κωστάκη»

προγνωστικά μπάσκετ

Με το παιχνίδι Ολυμπιακός - Βιλερμπάν ασχολείται στα προγνωστικά μπάσκετ ο Andres Guilbert, με δύο επιλογές σε ειδικά παιχτών.

Προγνωστικά μπάσκετ: Με διπλή επιλογή στο «ΣΕΦ»

Επιστροφή στα προγνωστικά μπάσκετ με Eurolague και το παιχνίδι στο «ΣΕΦ» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βιλερμπάν.

Μπροστά στο ελληνικό κοινό για δεύτερη φορά φέτος θα βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στο Φάληρο ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Την προηγούμενη φορά, εναντίον του Παναθηναϊκού έκανε το καλύτερό του ματς στη διοργάνωση. Σημείωσε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 τάπες και τώρα σειρά έχει ο Ολυμπιακός. Για τον νεαρό και ανερχόμενο σέντερ το κίνητρο θα είναι μεγάλο ξανά και περιμένω να πάρει χρόνο συμμετοχής για να αντιμετωπίσει τον γίγαντα των ερυθρόλευκων Φαλ. Το over 0,5 τάπες, δηλαδή να κάνει ένα κόψιμο στο ματς το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 1.80. Με δεδομένο ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία τάπα στα 6 από τα 8 τελευταία ματς της Βιλερμπάν θα το τιμήσω.

Δεύτερη επιλογή από το ίδιο ματς ξανά από την αντίπαλο του Ολυμπιακού και αφορά στον ταλαντούχο γκαρντ Οκόμπο. Ο σκόρερ της πρωταθλήτριας Γαλλίας τελευταία έχει “σιγάσει” επιθετικά όσον αφορά στο σκοράρισμα και προτιμά να “μοιράζει” παιχνίδι. Στα 3 από τα 4 τελευταία και 5 από τα 7 τελευταία ματς της ομάδας του έχει δώσει τουλάχιστον 4 ασίστ και το 2.08 στο over 3,5 είναι μία value bet επιλογή.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

 

Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
Κώστας Αντετοκούνμπο over 0,5 κοψίματα
1.80
BET: 30 units
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
Έλι Οκόμπο over 3,5 ασίστ
2.08
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις