Οι αποδόσεις των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

ευρωπαϊκές κληρώσεις

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, μαθαίνουν το μεσημέρι αντιπάλους στις ευρωπαϊκές κληρώσεις τους και στο koubanezos.gr μπορείτε να δείτε τις τιμές.

Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις των νοκ άουτ όλων των διοργανώσεων της UEFA, διεξάγονται το μεσημέρι. Μετά την κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League (εδώ μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις για κάθε πιθανό ζευγάρι), ακολουθούν αυτές των Europa League και European Conference League, οι οποίες έχουν, ιδιαίτερο, ελληνικό ενδιαφέρον.

Στην κλήρωση του Europa League θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος προκρίθηκε ως δεύτερος σε όμιλο με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Άντβερπ. Να επισημάνουμε πως αυτή η κλήρωση αφορά τα play-offs πριν την φάση των «16».

Δύσκολος ο δρόμος, καθώς οι πιθανοί του αντίπαλοι, έρχονται από το Champions League, ανάμεσά τους και η τεράστια Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί πως δεν γίνεται να υπάρξει ζευγάρι με ομάδες απ’ την ίδια χώρα, οπότε και οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής από την Novibet:

Μπαρτσελόνα6.50
Αταλάντα6.50
Σεβίλλη7.50
Πόρτο7.50
Ζενίτ8.50
Σέριφ Τίρασπολ8.50
Μπορούσια Ντόρτμουντ8.50
Λειψία8.50

 

Ο ΠΑΟΚ, με το 2-0 επί της Λίνκολν, προκρίθηκε στα αντίστοιχα play-offs του European Conference League. Οι πιθανοί αντίπαλοί του, είναι οι τρίτες των ομίλων του Europa League:

Λέστερ6.75
Μίντιλαντ6.75
Σπάρτα Πράγας6.75
Σέλτικ8.50
Φενέρμπαχτσε8.50
Μαρσέιγ8.50
Αϊτχόφεν8.50
Ραπίντ Βιέννης8.50
    Σίγουρα, ευρωπαϊκές κληρώσεις πολύ δύσκολες που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα προτιμούσαν να είχαν αποφύγει.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις