Το πλεονέκτημα στο κέντρο, δίνει (τουλάχιστον) το βαθμό

Το πλεονέκτημα στο κέντρο, δίνει (τουλάχιστον) το βαθμό

Προγνωστικά για το μεγάλο ντέρμπι της Volleyleague, από τον Masterbetchef, που έχοντας περάσει από όλα τα πόστα του αθλήματος, κάτι έχει να πει...

Αγαπητοί φίλοι φέτος παρακολουθούμε πολύ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, τόσο στην Α1 Γυναικών, όσο και στην Volleyleague. Σήμερα έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι στου Ρέντη που θα μας απασχολήσει στα προγνωστικά.

Προγνωστικά Volleyleague: Παίρνει (τουλάχιστον) το βαθμό ο ΠΑΟ

Οι πρωταθλητές των δύο τελευταίων χρόνων συγκρούονται, και η μισή Ελλάδα θα παρακολουθεί. Έχω εκφράσει την άποψη μου, ότι ο ΠΑΟ φέτος θα πάρει ένα εύκολο πρωτάθλημα, και σε αυτή εμμένω, παρά την ήττα του στο Παλατάκι, από τον ψυχωμένο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου φαντάζομαι πήραν το μάθημα τους, και δεν θα ξαναμπούν σε ντέρμπι με χαλαρή διάθεση. Ο αντίπαλος σήμερα είναι άλλωστε τόσο εμβληματικός, που δεν χωράνε αστεία.

Ο Ολυμπιακός για μένα έχει σοβαρό θέμα στο κέντρο. Ξεκίνησε με την προοπτική να παίζει εκεί ο καλός διαγώνιος Ζουπάνι, άλλα αυτό δεν μπορεί να γίνεται πάντα. Το κενό στο ρόστερ στη θέση του κεντρικού μπλοκέρ, πέραν του δυνατού Πανέγκ, είναι εμφανές. Με αποτέλεσμα να έχει επιστρατευτεί ως βασικός ο Ανδρεάδης, που είναι μακράν ο καλύτερος ως τώρα. Σήμερα όμως θα βρει απέναντι του δύο θηρία. Τον Ρανγκέλ του 2.10 και τον Στάρεκαλ του 2.14. Αν ο ΠΑΟ κρατήσει στοιχειωδώς καλή πρώτη μπάλα, θα παίξει γρήγορα από το τρία, και θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα. Σε αντίθετη περίπτωση θα δούμε ντέρμπι. Όπως και να έχει, η επιστροφή του Πρωτοψάλτη και η παρουσία του παιχταρά Βαν Ντε Ντρίς, είναι εχέγγυα ότι τουλάχιστον ένα βαθμό ο Παναθηναϊκός θα τον πάρει.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:15
Ολυμπιακός - ΠΑΟ
2(+1,5)
1.87
BET: 30 units
Ειδικό
19:15
Ολυμπιακός - ΠΑΟ
Σάσο Στάλεκαρ over 7,5 πόντοι
1.87
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις