Δεν χάνει ο Ολυμπιακός, σκόρερ στο 4.50

Δεν χάνει ο Ολυμπιακός, σκόρερ στο 4.50

Προγνωστικά στοιχήματος με μία δυάδα και δύο μονά από τον Φώτη Μερτζανίδη.

Προγνωστικά στοιχήματος μέχρι 4.50!

Καλημέρα στους αναγνώστες μας. Δεν μπόρεσε η Μίλαν να πάρει ούτε το Χ με την Λίβερπουλ με αποτέλεσμα να χαθεί η δυάδα μας, αφού ο Άγιαξ πέρασε εύκολα αλλά και με γκολ όπως τονίστηκε στην στήλη. Σήμερα είναι και η τελευταία αγωνιστική των ομίλων (του χρόνου πάλι) και όπως είναι αναμενόμενο σήμερα κρίνονται πολλά αν και σε αρκετούς ομίλους τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Πρώτο ματς με τον δικό μας Ολυμπιακό που θα ψάξει να βρει το τρίποντο μέσα στο Βέλγιο και να ελπίζει σε ένα στραβοπάτημα της Άιντραχτ στην καυτή Τουρκία. Η Αντβέρπ νίκησε την Κυριακή την Μπέερσοτ 0-1, με σκόρερ τον έμπειρο Ναϊνγκολάν και πλέον ο μόνος της στόχος είναι το πρωτάθλημα αφού και μαθηματικά αποκλείστηκε και κλείδωσε την τελευταία θέση στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός τώρα έρχεται από νίκη μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με το όχι και τόσο δίκαιο 3-1, αφού το ματς ήταν μοιρασμένο. Αδιάφορη η Αντβέρπ ενώ ο «Θρύλος» έχει κίνητρο έστω και αν δεν είναι στο χέρι του. Δεν πιστεύω πως μπορεί να χάσει για αυτό ποντάρουμε στο 2 με dnb και σε ένα ειδικό με τον φορμαρισμένο Αγκιμπού.

  • Μέσα στην Ουκρανία και πιο συγκεκριμένα στη Ζαπορίζια ταξιδεύει η Μπόντο Γκλιμτ για να αντιμετωπίσει την Ζόρια. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω όπως δηλαδή και την περσινή σεζόν αφού υπάρχει τεράστια διαφορά με τις δυνατές Σαχτάρ και Ντιναμό. Στο Conference κατάφερε να μαζέψει 6 βαθμούς μέχρι στιγμής, οι οποίοι δεν είναι αρκετοί αφού βρίσκεται στο -4 μία αγωνιστική πριν το τέλος. Η σχεδόν πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μπόντο παίζει την τελευταία της αγωνιστική που θα την κρίνει και πρωταθλήτρια και φαίνεται σχεδόν απίθανο να μην γίνει αφού χρειάζεται μόνο έναν βαθμό κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος. Παρότι δεν ήταν το μεγάλο όνομα του ομίλου κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη θέση και να είναι μπροστά με έναν βαθμό από την Ρόμα. Άρα σήμερα βρίσκεται στο χέρι της η πρωτιά του ομίλου, αφού αν νικήσει βρίσκεται στους «8» του Conference. Βλέπω την νίκη, αλλά η απόδοση είναι πάνω του διπλασιασμού, άρα μας παίρνει για dnb και κλείνουμε την δυάδα από πάνω.

  • Για να κλείσουμε τα προγνωστικά μας θα ασχοληθούμε με το ματς της Γλασκόβης ανάμεσα στην Σέλτικ και την Μπέτις, αφού αναμένεται να δούμε αρκετά ωραίο θέαμα με αρκετά γκολ. Βαθμολογικά δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα με κανένα σενάριο, άρα ένας λόγος παραπάνω να δούμε ανοιχτό ματς. Οι δύο ομάδες στηρίζονται στις επιθέσεις τους αφού έχουν 2 γκολ ανά ματς στην Ευρώπη φέτος, ενώ στον πρώτο γύρο να θυμίσουμε πως ο αγώνας τελείωσε 4-3 υπέρ της Μπέτις με εκπληκτική ανατροπή από 0-2. Δεν μπορώ να φανταστώ αυτό το ματς χωρίς γκολ ειδικά όταν δεν υπάρχει και βαθμολογικό κίνητρο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.36
19:45
Αντβέρπ - Ολυμπιακός
2 dnb
1.57
19:45
Ζόρια - Μπόντο Γκλιμτ
2 dnb
1.50
BET: 25 units
Μονό
22:00
Σέλτικ - Μπέτις
Goal/goal & over 2,5
1.85
BET: 15 units
Ειδικό
19:45
Αντβέρπ - Ολυμπιακός
Γκολ Αγκιμπού Καμαρά
4.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις