Όλα τούμπα σε δύο ομίλους

Προγνωστικά: Όλα τούμπα σε δύο ομίλους #Roume

Ανέλυσε τα σημερινά ματς του Champions League και ποντάρει στις ανατροπές σε δύο ομίλους στα προγνωστικά του o Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Η ώρα της κρίσης, λοιπόν. Εμείς καλά τα πήγαμε στο Μέρσεσαϊντ και θα μπορούσαμε και καλύτερα αν δεν γινόταν μία αναμπουμπούλα στην άμυνα της Λίβερπουλ. Νέβερ μάιντ, πάμε για άλλα. Και αυτά είναι τα ρίσκα στο UEFA Champions League. Η διοργάνωση των ανατροπών πιστεύω θα μας δώσει και άλλες τέτοιες, οπότε πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Ματσάρα με φαβορί στη Λομβαρδία

Έναρξη στο Μπέργκαμο, εκεί όπου η φορμαρισμένη Αταλάντα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Το παιχνίδι μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί «ο θάνατός σου η ζωή μου», αφού οι δύο ομάδες έχουν μόλις ένα πόντο διαφορά στη κατάταξη και θα παλέψουν για το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ισπανία ήταν συναρπαστικό, με τέσσερα γκολ (2-2 τελικό) και μία κόκκινη για τα κίτρινα υποβρύχια. Κάτι ανάλογο θα περιμένω και απόψε.

Εκτίμηση: Οι φιλοξενούμενοι έχουν λίγες αλλά σημαντικές απουσίες, με τους Ντανζουμά-Κοκλέν να είναι αμφίβολοι και τον Γέρεμι Πίνο να είναι σίγουρα εκτός. Μαζί με το προβάδισμα της έδρας, θεωρώ ότι η Αταλάντα θα πάρει την πρόκριση για τρίτη συνεχόμενη φορά.  Πιστεύω πως τα προγνωστικά που μιλάνε για προβάδισμα των γηπεδούχων, λίγο – πολύ θα επιβεβαιωθούν. Συνδυάζοντάς το με το ότι περιμένω ένα καλό παιχνίδι, θα ποντάρω στον άσο μαζί με το over 1,5, σε απόδοση διπλασιασμού.

Τούμπα όλα στον 7ο όμιλο

Πάμε να κάνουμε και ένα ταξιδάκι και προς την Γερμανία, όπου η Βόλφσπουργκ κοντράρεται με την Λιλ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής ενός ομίλου που… κόβει την ανάσα. Οι «λύκοι» ξέρουν πως με νίκη έχουν σίγουρο το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ με συνδυασμό του διπλού ή του Χ στο άλλο παιχνίδι (Σάλτσμπουργκ – Σεβίλλη, κεκλεισμένων των θυρών), περνάει αυτή στην επόμενη φάση. Τα προγνωστικά γέρνουν προς το κίνητρο των γηπεδούχων και το ίδιο κάνουμε και εμείς.

Εκτίμηση: Οι πρωταθλητές Γαλλίας κατεβαίνουν με τρεις σοβαρές απουσίες και θα είναι χαρούμενοι με μια ισοπαλία που μπορεί να τους δώσει μέχρι και την πρωτιά. Όμως, εκτός του ότι μια τέτοια τακτική πάντα είναι επικίνδυνη, η άμυνα των «μαστίφ» είναι το λιγότερο αναξιόπιστη. Έτσι, δίνω ένα καλό προβάδισμα στη Βόλφσμπουργκ, κάτι που θα στηρίξω και με ποντάρισμα στον άσο στην – υψηλή κατά την άποψή μου – απόδοση του 2.30.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
22:00
Αταλάντα - Βιγιαρεάλ
1 & οver 1,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
22:00
Βόλφσμπουργκ - Λιλ
1
2.30
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις