Ποντάρισμα στα γκολ της Serie A

προγνωστικά στοιχήματος

Κυριακή σήμερα και επιστροφή για τη στήλη με προγνωστικά στοιχήματος από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος με γκολ στη Μπολόνια

Στα γνωστά μας λημέρια θα ποντάρουμε και σήμερα. Τα παιχνίδια στο κουπόνι είναι πολλά, όλα τα πρωταθλήματα είναι σε φουλ δράση και εμείς θα επικεντρωθούμε προγνωστικά στοιχήματος από τη Serie A.

Μπολόνια – Φιορεντίνα

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι αυτό που διεξάγεται το μεσημέρι της Κυριακής ανάμεσα σε Μπολόνια και Φιορεντίνα. Αμφότερες βρίσκονται στα υψηλά επίπεδα της βαθμολογίας με 24 βαθμούς. Η Μπολόνια κάνει μια καταπληκτική σεζόν υπό τις οδηγίες του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και αν συνεχίσει έτσι θα μπορεί να κυνηγάει ως το τέλος μια θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι θα υποδεχθούν τους “βιόλα” χωρίς τον βασικό επιθετικό τους Αρναούτοβιτς όπως επίσης και τους Μπονιφάτζι και Κίνγκσλει. Η συμμετοχή του Σούτεν θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι στα εκτός έδρας παιχνίδια παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικά από όταν αγωνίζονται στο “Αρτέμιο Φράνκι” και αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που δεν βρίσκονται ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Όσον αφορά τις απουσίες των φιλοξενούμενων, αυτές παραμένουν οι γνωστές των Καστροβίλι, Νάστασιτς ενώ και ο Πούλγκαρ λογικά θα παραμείνει εκτός.

Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διανύουν μια πολύ καλή σεζόν με την Μπολόνια να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων της Φιορεντίνα εκτός έδρας. Παρόλα αυτά, ο Βλάχοβιτς και η παρέα του (Καγιεχόν, Σότιλ, Γκονζάλεζ και Σαπονάρα) είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά σε οποιαδήποτε άμυνα. Είναι ματς κομβικής σημασίας για τη συνέχεια καθώς όποια ομάδα καταφέρει να το κερδίσει αποκτά αυτόματα μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στην άλλη, έτσι αμφότερες θα το κυνηγήσουν με όλα τα όπλα τους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
13:30
Μπολόνια - Φιορεντίνα
Goal/goal & Over 2,5
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις