Εγγύηση στα κόρνερ η Σέλτικ!

Εγγύηση στα κόρνερ η Σέλτικ!

Καυτό τετ α τετ στο, Celtic Park της Γλασκώβης, ανάμεσα στη δεύτερη Σέλτικ και την τρίτη Χάρτς.

Συνεχίζει τα προγνωστικά κόρνερ ο Luca Toni και σήμερα ταξιδεύει στο Σκωτσέζικο ντέρμπι, Σέλτικ – Χάρτς

Ο Ποστέκογλου την οδηγεί

Σε απίστευτη φόρμα βρίσκει ο Δεκέμβρης τους γηπεδούχους, οι οποίοι έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από τις 6 νίκες που πέτυχαν στα 7 τελευταία ματς για τις εγχώριες διοργανώσεις, βρίσκοντας δίχτυα 15 φορές. Φαίνεται πως ρολάρουν σε ένα πολύ κομβικό σημείο της σεζόν και είναι έτοιμοι να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τη Ρέϊντζερς που προπορεύεται. Ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας (25,6 έτη) και το σύστημα 4-3-3, του Ελληνοαυστραλού κόουτς, Ange Postecoglou οδηγούν τους Κέλτες από νίκη σε νίκη αποδίδοντας γρήγορο και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Σε εξαιρετική κατάσταση ο αρχηγός, Callum McGregor, που ηγείται αυτής της προσπάθειας. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι στην αποψινή αναμέτρηση, με τη Χάρτς.

 Μένει κοντά η Χάρτς

Στην Τρίτη θέση της Premiership οι «καρδούλες», διάγουν μια εξαιρετική σεζόν. Έχουν υποστεί μόλις δυο ήττες σε 15 αγώνες, εμφανίζοντας ωστόσο μεγάλες αδυναμίες μακριά από την έδρα τους, με 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 5 τελευταία. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Robbie Nilson εξακολουθεί να καταδιώκει τη δυάδα της κορυφής (Ρέϊντζερς – Σέλτικ) με αξιώσεις, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση σε άμυνα και επίθεση συνολικά.

Εκτίμηση

Εκτιμώ ότι η Σέλτικ θα έχει κυρίαρχο ρόλο στην αναμέτρηση, αν και το ματς θα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας απ’ ότι μαρτυρούν τα ποσοστά που δίδονται για τη νίκη της. Αυτό θα την αναγκάσει να επιτεθεί κατά κύματα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ώστε να κάμψει την αντίσταση της Χάρτς, η οποία σε θέση άμυνας αναμένεται να στείλει πολλές φορές τη Σέλτικ στο σημαιάκι παραχωρώντας κόρνερ.

Προγνωστικά κόρνερ

Τα στατιστικά που έχουν καταγραφεί ως τώρα για τις δύο ομάδες βρίσκονται σε απόλυτη σύμπνοια με την εκτίμησή μου, καθώς η Σέλτικ αποτελεί την ομάδα με το δεύτερο μεγαλύτερο μέσο όρο κερδισμένων κόρνερ ανά αγώνα (6,1), ενώ και η Χάρτς δείχνει ικανή να συνεισφέρει στο συνολικό αριθμό κόρνερ, αφού έχει παρουσιάσει θετικά δείγματα στο επιθετικό σκέλος με 5,4 κερδισμένα ανά αγώνα.

Μια γρήγορη ματιά στις επιδόσεις των δύο ομάδων σε κόρνερ στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις βοηθάει ώστε να σχηματίσουμε μια εικόνα:

#Σέλτικ-Αμπερντίν 14-3

#Σέλτικ-Σεντ Τζόνστον 9-0

#Νταντί-Σέλτικ 2-13

#Χιμπέρνιαν-Σέλτικ 4-8

#Μαδέργουελ-Σέλτικ 4-8

-Χάρτς-Σέντ Μίρεν 5-7

-Μαδέργουελ-Χάρτς 9-4

-Χάρτς-Νταντί Γιουνάιτεντ 8-6

-Αμπερντίν-Χάρτς 5-5

-Ρέϊντζερς-Χάρτς 6-4

 Άξιο αναφοράς το γεγονός ‘ότι στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, στο Σέλτικ Πάρκ, σημειώθηκαν 16 (10-6), 11 (7-4) και 15 (14-1) κόρνερ, σε όλες πάνω από 10 και σε όλες με τη Σέλτικ να κερδίζει περισσότερα.

 Ερμηνεύοντας τα στατιστικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα και συνυπολογίζοντας την πρόσφατη τάση των δύο ομάδων και την παράδοση οδηγούμαι ξεκάθαρα στην επιλογή να υπάρξει διψήφιος αριθμός κόρνερ στον αγώνα, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τα περισσότερα. Το εξαιρετικά αυτό πιθανό ενδεχόμενο πληρώνει 1.73 στη Novibet και θα πονταριστεί δυνατά.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Κόρνερ
21:45
Σέλτικ - Χάρτς
Νικητής κόρνερ αγώνα Σέλτικ & συνολικά κόρνερ over 9,5
1.73
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις