Το κουπόνι σήμερα (Τετάρτη 1/12) – Ώρα Κυπέλλου

Αποδόσεις Κυπέλλου Ελλάδος

Το κουπόνι σήμερα (Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Παναθηναϊκός – Βόλος (19:00): Ξεκινάει σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τα παιχνίδια να είναι διπλά. Ο Βόλος μετά το επεισοδιακό από άποψη φινάλε ματς στο Καραϊσκάκη αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που φέρνει άσχημες αναμνήσεις. Αυτό διότι το παιχνίδι του πρωταθλήματος των δύο ομάδων είχε λήξει 5-1. Εκατέρωθεν οι ομάδες θέλουν την πρόκριση και μια καλή πορεία. Ο Βόλος δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Παναθηναϊκό στα προηγούμενα 5 παιχνίδια.

Τζένοα – Μίλαν (21:45): Η Μίλαν έρχεται από την εντός έδρας ήττα 3-1 από την Σασουόλο. Απόψε θέλει την νίκη ώστε να μείνει σε τροχιά κατάκτησης του Σκουντέτο. Μόλις 3 είναι οι βαθμοί που απέχουν από την πρωτοπόρο Νάπολι. Η Τζένοα σε 14 αγωνιστικές έχει μόλις 1 νίκη (7Ι,6Η). Επίσης δεν θα αγωνιστεί για τους γηπεδούχους ο έμπειρος επιθετικός Ματίας Ντέστρο. Για την Μίλαν θα απουσιάσουν οι Ρομανιόλι, Ζιρού, Καστιγιέχο και Καλάμπρια. Τα 4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους ήρθαν goal/goal.

Γκενκ – Κλαμπ Μπριζ (21:45): Παιχνίδι για του «16» του κυπέλλου στο Βέλγιο. Ένα ντέρμπι που και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Στα 10 τελευταία παιχνίδια τους μόνο μια φορά ήρθαν ισόπαλες. Η Γκενκ έχει να κερδίσει εντός έδρας εδώ και 5 παιχνίδια δείχνοντας πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι δύο τους αναμετρήθηκαν και την Κυριακή για το πρωτάθλημα με την Μπριζ να επικρατεί 3-2.

Ρεν–Λιλ (22:00) : Η Ρεν αποτελεί την καλύτερη ομάδα στην Ligue 1 μετά την Παρί. Είναι 13 παιχνίδια αήττητη. Έχει μια από τις τρεις καλύτερες άμυνες με μόλις 12 γκολ παθητικό. Από την άλλη στην Λιλ, η νίκη αγνοείται εδώ και 6 αγωνιστικές. Βέβαια η ομάδα Γκουρβενέ έχει και την κούραση του Champions League με το ροτέισον να είναι περιορισμένο. Τα 7/10 παιχνίδια μεταξύ τους ήρθαν goal/goal. H Λιλ σκοράρει στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Ρεάλ Μαδρίτης–Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00): Η καλύτερη επίθεση(34) κόντρα στην καλύτερη άμυνα(10) της La Liga.Η Ρεάλ έρχεται από μια σημαντική νίκη κόντρα στην Σεβίλλη που ήρθε στο 87’ λεπτό. Την περσινή σεζόν η Μπιλμπάο είχε δραπετεύσει με το διπλό από το Μπερναμπέου με 1-2 και παραδοσιακά δυσκολεύει την «Βασίλισσα». Μάλιστα οι Βάσκοι είναι αήττητοι εκτός έδρας(1Ν,6Ι) μετρώντας 5 σερί ισοπαλίες εκτός έδρας . Σήμερα θα στερηθεί τις απουσίες των Βιγιάμπρε, Ινίγκο Μαρτίνεζ (κόκκινη κάρτα) και του Βινιά.Η Ρεάλ παραμένει αήττητη εντός έδρας. Αμφίβολος παραμένει ο Αζάρ, σταθερά εκτός ο Μπέιλ και ο Σεμπάγιος.

Νάντ–Μαρσέιγ (22:00): H φορμαρισμένη Μαρσείγ με 6 ματς χωρίς ήττα ταξιδεύει στην Ναντ για μια δύσκολη αναμέτρηση.Οι φιλοξενούμενοι στους τελευταίους 4 αγώνες έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ ενώ οι γηπεδούχοι 9 γκολ. Σε 25 αγώνες στο «Στάντε ντε Λα Μποζουάρ» η Μαρσέιγ έχει κερδίσει μόνο 6 φορές 9 φορές η Ναντ ενώ 10 από αυτά ήρθαν ισόπαλα. Για την Μαρσείγ  θα απουσιάσει ο χρήσιμος Ουντέρ (4 γκολ) λόγω ενός προβλήματος στην μέση. Η Ναντ θα στερηθεί τις απουσίες των Τσιριβέλα (κίτρινες κάρτες), του Εμόντ, του Τραορέ και του Φάμπιο.

Έβερτον–Λίβερπουλ (22:15): Η μέρα που το Μέρσεϊσαϊντ χωρίζεται στα δύο.Γειτονικό ντέρμπι. Η Έβερτον βρίσκεται σε πολύ άσχημο φεγγάρι μετρώντας 7 παιχνίδια χωρίς νίκη. Τελευταία νίκη πριν δύο μήνες! Όμως στα ντέρμπι αυτά είναι ψιλά γράμματα. Κόντρα στην Λίβερπουλ απόψε θέλει όσο τίποτα άλλο την νίκη τόσο για το γόητρο όσο και την ψυχολογία της ίδιας. Πέρσι οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τα «ζαχαρωτά» σε καμία αναμέτρηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κλόπ ούσα η καλύτερη επιθετικά με 39 γκολ είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και σήμερα στο «Γκούντισον Παρκ» θέλει να δείξει ποια ομάδα είναι αφεντικό στην πόλη.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις