Προγνωστικά για το μέλλον του ΚΙΝΑΛ

Εσωκομματικές εκλογές ΚΙΝΑΛ

Μακροχρόνια προγνωστικά στις εσωκομματικές εκλογές ΚΙΝΑΛ παραθέτει σήμερα ο Blackbird παίζοντας με τα όρια.

Εσωκομματικές εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πολιτική και στοίχημα

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με κάτι διαφορετικό στοιχηματικά θα ασχοληθούμε σήμερα. Τις τελευταίες μέρες, οι εσωκομματικές εκλογές ΚΙΝΑΛ, μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην ελληνική πολιτική σκηνή της χώρας. Οι στοιχηματικές εταιρείες, έβγαλαν αποδόσεις και εμείς σας δίνουμε προγνωστικά.

Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν, στις 5/12 πραγματοποιείται ο πρώτο γύρος στις εσωκομματικές εκλογές ΚΙΝΑΛ. Πολλές οι συζητήσεις για την εκλογική διαδικασία. Ακούς δεξιά και αριστερά να συζητάνε για τις εκλογές του Κινήματος, είτε φίλοι, είτε μέλη, είτε πολιτικοί αντίπαλοι. Από την δική μου οπτική είναι θετικό για την παράταξη αυτό το γεγονός. Από την απαξίωση των περασμένων ετών, στο ενδιαφέρον για το μέλλον της.

Σε αυτό φυσικά έχουν συμβάλει και οι δύο πόλοι του δικομματισμού. Από την μια η απογοήτευση μεγάλης μερίδας του πληθυσμού για την γενικότερη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και φυσικά από την άλλη πλευρά, απαισιοδοξία που προκαλεί με τον τρόπο που αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, ο κόσμος να ψάξει άλλη πολιτική στέγη, ή ακόμα και την απομάκρυνση από τα κοινά.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν να μειώνεται η ψαλίδα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ. Αυτό είναι ένα δείγμα επιστροφής στο Κίνημα. Με βάση αυτά θα κινηθούμε και στο πρώτο μας προγνωστικό. Στις πρώτες εκλογές ως ΚΙΝΑΛ, οι ψηφοφόροι την πρώτη Κυριακή ήταν 211.191. Η νεοσύστατη παράταξη τότε, δημοσκοπικά έδινε μάχη για την 3η θέση, την οποία και πήρε 1,5 χρόνο αργότερα στις Εθνικές εκλογές με ποσοστό 8.10%

Το όριο στην προσέλευση του κόσμου την πρώτη Κυριακή έχει ανοίξει στις 245.000 συμμετοχές. Οι έντονες συζητήσεις για την εκλογική μάχη αυτή, ο πολιτικός χώρος που είναι διασπασμένος, αλλά σίγουρα υπάρχει πλήθος που νοιάζεται και θα συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, αλλά και ένα ρεύμα επιστροφής που διαφαίνεται προς το ΚΙΝΑΛ, με καθοδηγούν στο να ποντάρω στο over 245.000 ψήφων στον πρώτο γύρο σε απόδοση 1.87, το οποίο προσφέρει η stoiximan.

Προγνωστικά για το μέλλον του ΚΙΝΑΛ

Τα όρια των διεκδικητών 

Ας περάσουμε και στους υποψηφίους. Χθες διεξήχθη το debate μεταξύ πέντε εκ των έξι υποψηφίων, αφού ο πρώην πρωθυπουργός και διεκδικητής της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, απείχε. Η αλήθεια είναι πως περίμενα αυτή την διαδικασία, πριν παραθέσω τα τελικά προγνωστικά για τις εκλογές, ώστε κινηθώ με τα τελικά συμπεράσματα και να ποντάρω με τις πιθανές αλλαγές των αποδόσεων.

Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, ήταν ο «βενιαμίν» των υποψηφίων, Παύλος Χρηστίδης. Ένα από τα πολλά νέα παιδιά που εμπιστεύτηκε η αείμνηστη Γεννηματά, παρουσιάστηκε χθες με ωραίο λόγο και έδειξε ότι το μέλλον στην πολιτική σκηνή του ανήκει. Σίγουρα κέρδισε κόσμο χθες. Το line στην Novibet είναι στο 7%. Θετικός χθες, όμως προσωπικά δεν βλέπω ότι θα το ξεπεράσει, οπότε με το under θα πορευτώ στο 1.87. Η εκτίμηση μου για τον νεαρό υποψήφιο είναι ότι το ποσοστό του θα κυμανθεί στο 5-6%.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, που στις πρώτες δημοσκοπήσεις ήταν στην πρώτη δυάδα, πλέον φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, η οποία θα χρειαστεί όπως όλα δείχνουν. Δεν μου άρεσε η παρουσία του στην χθεσινή τηλεμαχία, το ερώτημα προς τους συνυποψήφιους του για την Συμφωνία των Πρεσπών, είτε κάποιος είναι υπέρ, είτε κατά θα συμφωνήσει στο ότι δεν ήταν της βραδιάς. Στο 25% είναι το όριο του στην Novibet και δεν νομίζω πως θα το ξεπεράσει. Under έχουμε εδώ.

Τέλος θα περάσουμε στον νικητή. Στα μάτια μου, αλλά και στα μάτια των book φαίνεται πως η μάχη για την ηγεσία, την 2η Κυριακή θα είναι ανάμεσα στον Ανδρουλάκη και τον Παπανδρέου. Όπως προανέφερα, χαμηλότερα θα μείνει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Αν κάποιον τον πείθει η παρουσία του κόσμου στις συγκεντρώσεις, Ανδρουλάκης και ΓΑΠ, είχαν τον περισσότερο κόσμο.

Με κίνδυνο να εκτεθώ, καθώς ο νικητής θα κριθεί στις 12 του Δεκέμβρη αφού μεσολαβεί μια εβδομάδα ανάμεσα στις δύο μάχες και κανείς δεν ξέρει αν και ποιον θα στηρίξουν οι χαμένοι της 1ης Κυριακής. Προβλέπω πως ο μεγάλος νικητής, που θα αναλάβει την ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, αλλά και το δύσκολο έργο που έρχεται θα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο ευρωπαϊκός «αέρας» του από την Ευρωβουλή, το νέο που πρεσβεύει, είναι ελκυστικά και ελπιδοφόρα.  Στο 1.90 πληρώνει η Novibet την νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μακροχρόνιο
Εκλογές ΚΙΝΑΛ
Συνολικός αριθμός ψήφων: Over 245.000
1.87
BET: 25 units
Μακροχρόνιο
Εκλογές ΚΙΝΑΛ
Παύλος Χρηστίδης: Under 7%
1.87
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
Εκλογές ΚΙΝΑΛ
Ανδρέας Λοβέρδος: Under 25%
1.87
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Εκλογές ΚΙΝΑΛ
Επόμενος προέδρος: Νίκος Ανδρουλάκης
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις