Ινδικός Ωκεανός με Ινδο-κίνητρα για το σημερινό ταμείο

προγνωστικά

Ινδία, Ινδονησία και σημεία με κόλπα για να κάνουμε ταμείο με στόχο το ταξιδάκι στο Μπαλί! Γράφει ο N.Kappa

Καλημέρα απανταχού κουβανέζοι! Ταξιδάκι σήμερα σε αγαπημένο Νοτιοανατολικό ημισφαίριο με τα απαράμιλλα πρωταθλήματά του! Για σήμερα οδηγός είναι το κίνητρο αλλά και τα διαθέσιμα στατιστικά. Ένα παιχνίδι από Bangalore Super Division, μιας και πληρωθήκαμε καλά όσοι ακολούθησαν την χθεσινή πρόταση στα κανάλια μας στο telegram. Επισκεπτόμαστε λοιπόν μικρές λίγκες Ινδίας και μεγάλη κατηγορία Ινδονησίας, με στόχο να πάμε Μπαλί με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού για την Μπενγκαλουρού Β

Ξεκινάμε χρονικά στο πρώτο παιχνίδι της προτεινόμενης δυάδας και πάμε στην πλέον γνωστή σε όλους Bangalore Super Division. Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το ΜΕΓΚ – Μπενγκαλουρού Β. Η Μπενγκαλουρού Β, δεν έχει αγωνιστεί αρκετά λόγω διαφόρων γεγονότων που έχουν τύχει στο στάδιο της Κατάρνακα. Συνεπώς, εκεί όπου οι περισσότερες ομάδες έχουν πέντε έως επτά αγώνες, η Μπενγκαλουρού Β έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές. Σε αυτούς τους δυο αγώνες έχει ισάριθμες ισοπαλίες με τις Μπανγκαλόρε Ντριμ και Στούντεντς Γιούιον.

Αυτό όμως μας είναι αρκετό, καθώς η τυπική γηπεδούχος σήμερα ΜΕΓΚ, διέλυσε την Στούντεντς Γιούιον με 4-1. Ακόμη, γνωρίζουμε ότι η Μπανγκαλόρε Ντριμ είναι ίδιας δυναμικότητας με την Στούντεντς Γιούιον. Συνεπώς, η ΜΕΓΚ που δύναται να κυνηγήσει ένα καλό πλασάρισμα, είναι αρκετά ανώτερη αλλά έχει και περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό από την Μπενγακλουρού Β. Το 1.50 που δίνεται από τις στοιχηματικές, μοιάζει πολύ value στα μάτια μου.

Μονόδρομος η νίκη για την Μπαλί Γιουνάιτεντ

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, ταξιδεύουμε μέχρι το Μπαλί και την πρώτη κατηγορία της Ινδονησίας. Η Μπαλί Γιουνάιτεντ υποδέχεται την  Περσίγιακα Μπάντα Ασέχ. Στο προχθεσινό παιχνίδι η Αρέμα κέρδισε την Περσίμπ και αυτή τη στιγμή μαζί με την Μπαλί Γιουνάιτεντ είναι οι δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες της λίγκας. Η πρωτοπόρος Μπχαγιάνκαρα φαίνεται ότι βρίσκεται σε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και αυτό δίνει ελπίδες σε όσους την κυνηγούν, λίγο πριν την πρώτη στροφή του πρωταθλήματος.

Η νίκη για τους γηπεδούχους σήμερα είναι μονόδρομος μιας και ο επόμενος αγώνας θα είναι με την Αρέμα και ενδεχομένως και για την πρώτη θέση! Η σημερινή φιλοξενούμενη είναι η τελευταία του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχει κερδίσει ποτέ εκτός έδρας φέτος! Ακόμη δέχεται κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ στα 6 εκτός έδρας έχει 4 ήττες από ημίχρονο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.10
12:15
ΜΕΓΚ - Μπενγαλουρού Β
1
1.50
15:45
Μπαλί Γιουνάιτεντ - Περσίγιακα Μπάντα Ασέχ
1
1.40
BET: 26 units
Δυάδα απόδοσης 4.28
12:15
ΜΕΓΚ - Μπενγαλουρού Β
1 ημίχ. / 1 τελ.
2.25
15:45
Μπαλί Γιουνάιτεντ - Περσίγιακα Μπάντα Ασέχ
1 ημίχ. / 1 τελ.
1.90
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις