Βελτιώνεται η εικόνα στη Βαρκελώνη

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Σαββάτο, με αρκετές επιλογές από παιχνίδια σε Ισπανία, Ιταλία και Αυστρία.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μετά από μία εβδομάδα ρεπό επιστρέφουμε δυνατά στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος. Αρκετά ματς για σήμερα αλλά βρήκα αξία σε Ισπανία και Ιταλία τα οποία τα σημεία θα μπουν και σε δυάδα ενώ μονό αποδεκτό ένα combo από Αυστρία. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τους σημερινούς μας αγώνες.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αισθητή η απουσία του Μορένο

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς το οποίο το χρειάζονται και οι δύο για να ανεβούν στον βαθμολογικό πίνακα αφού τα «υποβρύχια» βρίσκονται στην 12η θέση ενώ η ομάδα του Τσάβι στην 7η. Έπαιζε με την Γιουνάιντετ την Τρίτη και έχασε 0-2 σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς. Προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη μέσα στη Θέλτα με 1-1. Για 6ο συνεχόμενο ματς απουσιάζει ο πολύτιμος φορ της ο οποίος μπορεί να μπει στην αποστολή μετά από καιρό αλλά σίγουρα δεν ξεκινάει.

Καρδιοχτύπησε την Τετάρτη η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μπενφίκα, αφού ο Σεφέροβιτς αστοχεί στην εκπνοή του αγώνα από τα 10 μέτρα με κενή εστία με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το τελικό σκορ. Άξιζε την νίκη έπαιξε καλύτερα από τους πορτογάλους αλλά της έλειπε η τελική. Στο πρωτάθλημα νίκησε την Εσπανιόλ με 1-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Ντεπάι. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο δείχνει καλύτερα σημάδια μετά την επιστροφή του Τσάβι και πιστεύω πως σήμερα δεν χάνει. Εκτός Φατί, Πέδρι, Ρομπέρτο ενώ μόνιμα εκτός ο Αγκουέρο.

Μπορεί να είναι αρκετές οι απουσίες των «μπλαουγκράνα» αλλά πιστεύω δεν χάνουν κόντρα σε μία μεστή Βιγιαρεάλ, η οποία παίζει χωρίς τον περσινό της αρχισκόρερ. Σε δυάδα θα μπει το Χ2 της Μπαρτσελόνα.

Δυσκολεύεται στα εκτός

Η Σαμπντόρια υποδέχεται την φορμαρισμένη Βερόνα σε ένα πολύ καλό ματς το οποίο ελπίζω θα έχει γκολ και θέαμα. Νίκησε μέσα στη Σαλερνιτάνα η παρέα του Κουαλιαρέλα, ο οποίος φέτος έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με πέρσι. Με 0-2 μέσα στη Σαλερνιτάνα πήρε το τρίποντο και έφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν πιστεύω πως θα κινδυνέψει έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν την κατηγορία πολύ καλά.

Από την άλλη τώρα η Βερόνα μετράει 5 ματς χωρίς ήττα ενώ μέσα σε αυτά έχει παίξει με Λάτσιο, Γιουβέντους και Νάπολι. Στα εκτός όμως είναι αγνώριστη ομάδα και πολύ ασταθής, αφού δεν έχει βρει νίκη ακόμα μακριά από το σπίτι της, ενώ στα 4 από τα 6 παιχνίδια προηγήθηκε και στο τέλος πάντα έχανε το τρίποντο από τα χέρια της. Έρχεται από νίκη με την Έμπολι με 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαθέτουν τρομακτικούς επιθετικούς και οι δύο ομάδες. Από την μία ο Σιμεόνε με 9 γκολ στα τελευταία 8 ματς και από την άλλη ο Καπούτο με τον Κουαλιαρέλα. Πιστεύω θα βρουν από ένα γκολ και οι δύο ομάδες άρα κλείνουμε την δυάδα με goal/goal.

Δεν βλέπει κανέναν στο πρωτάθλημα

Μέσα στο Κλάγκενφουρτ ταξιδεύει η Σάλτσμπουργκ για να αντιμετωπίσει τη ομώνυμη ομάδα. Η Αούστρια Κλάγκενφουρτ όπως είναι και όλο το όνομα της ανέβηκε πέρσι στα μεγάλα σαλόνια και κάνει μία αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα της Αυστρίας. Βρίσκεται στην 5η θέση και στόχος της είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έρχεται από 0-0 με την Αούστρια Βιέννης.

Έχασε με 1-0 μέσα στη Γαλλία αλλά ακόμα βρίσκεται σε θέση που την οδηγεί στους 16 του Champions League. Στο πρωτάθλημα η Σάλτσμπουργκ είναι δύο σκαλιά πιο πάνω και 15 πόντους μπροστά ενώ δεν έχει ηττηθεί ακόμα. Ξεχωρίζει ο 19χρονος φορ της Αντεγέμι ο οποίος είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με 11 γκολ.

Τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Σάλτσμπουργκ να είναι ξεκάθαρο φαβορί. Ποντάρουμε λοιπόν την νίκη με το να σκοράρει ο Αντεγέμι σε απόδοση διπλασιασμού.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.50
16:00
Σαμπντόρια - Βερόνα
Goal/goal
1.66
22:00
Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα
Χ2
1.51
BET: 20 units
Combo
18:00
Αούστρια Κλάγκενφουρτ - Σάλτσμπουργκ
2 & γκολ Αντεγέμι
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις