Βλέπει Νιουκάστλ και… αφηνιάζει

προγνωστικά

Πληθώρα επιλογών από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου περιλαμβάνει η στήλη του Talisman. Δείτε τα προγνωστικά του από 3 αναμετρήσεις Premier League.

Επιτέλους Σαββατοκύριακο! Μετά το ευρωπαϊκό τριήμερο, η δράση επιστρέφει στα εγχώρια πρωταθλήματα! Σημαντικές αναμετρήσεις και σήμερα λοιπόν, πάμε να δούμε τα προγνωστικά από τους αγώνες της Premier League που ξεχώρισα!

Προγνωστικά Premier League: Ποτέ από ουραγό

Αρχή από το Λονδίνο και το «Έμιρεϊτς». Η Άρσεναλ μετά από ένα σερί 8 αγώνων χωρίς ήττα, συνετρίβη από τη Λίβερπουλ με 4-0, δείχνοντας για ακόμη μια φορά φέτος τις επιθετικές της αδυναμίες, αφού σε κανένα σημείο του ματς δε κατάφερε να απειλήσει. Απέναντί της θα βρει στις 14:30 τη Νιουκάστλ, με τον Έντι Χάου πλέον στον πάγκο. Οι «καρακάξες» παραμένουν η μόνη ομάδα στην Premier League χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δε σημαίνει πως θα λύσει άμεσα τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του βορρά.

Έστω και δύσκολα, οι «κανονιέρηδες» θεωρώ πως θα πάρουν το τρίποντο και η Νιουκάστλ θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας (έχει εμβόλιμη αγωνιστική) για την πρώτη της νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει ποτέ από ουραγό της βαθμολογίας εντός έδρας (15-6-0), ενώ ο Ομπαμεγιάνγκ έχει αφήσει το στίγμα του κόντρα στην ομάδα του Ταϊνσάιντ, με 6 γκολ και 3 ασίστ στα τελευταία 8 μεταξύ τους. Άσος, με ενδεχόμενα χαμηλό σκορ λοιπόν και δύο ειδικά με επίκεντρο τον Ομπαμεγιάνγκ.

Με Χιμένεθ για επιστροφή στις νίκες

Αλλαγή σκηνικού και ώρας. Στις 17:00  η Νόριτς υποδέχεται την Γούλβς στο «Κάροου Ρόουντ». Τα «καναρίνια» προέρχονται από δύο σερί νίκες, αμφότερες με 2-1 απέναντι σε Μπρέντφορντ και Σαουθάμπτον. Με τον Σον Ντάϊς στον πάγκο πλέον, έχουν αποκτήσει άλλο αέρα, όμως σήμερα πρόκειται να αντιμετωπίσουν μια πραγματική πρόκληση, κόντρα σε έναν αντίπαλο που ο Άγγλος τεχνικός έχει νικήσει μόλις μια φορά στα τελευταία πέντε. Η ομάδα του Μπρούνο Λαζ εμφανίζεται αρκετά σοβαρή τη φετινή σεζόν και βρίσκεται στην 6η θέση, έχοντας μαζέψει 19 βαθμούς. Μόλις μια ήττα στα τελευταία επτά ματς οι «λύκοι», οι οποίοι μάλιστα, προέρχονται από σπουδαία εντός έδρας νίκη με 1-0 εις βάρος της Γουέστ Χαμ.

Παίκτης – βαρόμετρο, ποιος άλλος, από τον Ραούλ Χιμένεθ, ο οποίος έχει επιστρέψει για τα καλά από τον τραυματισμό του στο κεφάλι πέρυσι και έχει σκοράρει δυο γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του στην Premier League. Δεν πρόκειται να πέσει χωρίς μάχη η Νόριτς, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια μεταξύ των δύο ομάδων. Άλλωστε πόσες συνεχόμενες νίκες να κάνουν τα «καναρίνια»; Ελκυστικό το 2.30 του διπλού στη Novibet και δεν γίνεται να κλείσω τα μάτια…

Προγνωστικά Premier League: Θα συνέλθουν οι «γλάροι»;

Κλείνω με την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της Premier League με σέντρα στις 19:30. Συγκεκριμένα, στον αγγλικό νότο, η Μπράιτον υποδέχεται τη Λιντς. Κάκιστο το τελευταίο διάστημα για την ομάδα του Πόττερ, με 7 σερί αγώνες χωρίς νίκη (0-5-2), το χειρότερο της εδώ και 10 μήνες. Σήμερα ωστόσο οι «γλάροι» έχουν μια ευκαιρία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να πλησιάσουν ξανά την εξάδα. Σε παρόμοια κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι, με τα αποτελέσματα της ομάδας να θυμίζουν… καρδιογράφημα. Δεν μπορούν να χτίσουν θετικό σερί τα «παγώνια», που προέρχονται από ήττα 2-1 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και έχουν αμφίβολους τους βασικούς μεσό-επιθετικούς Ραφίνια και Ροδρίγο. Σε καμία περίπτωση η ομάδα του Μπιέλσα δε θυμίζει το περυσινό σύνολο και σίγουρα θα δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Υπέρ των γηπεδούχων και η προϊστορία, καθώς η Μπράιτον έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες  στο «Άμεξ» κόντρα στην Λιντς, με τελευταία ήττα να σημειώνεται το 2009 σε αγωνιστική της League One. Αν η σημερινή αναμέτρηση διεξάγονταν πριν 1,5 μήνα ο άσος θα κυμαινόταν γύρω στο 1.80, αλλά η πρόσφατη φόρμα των «γλάρων» έχουν εκτοξεύσει το συγκεκριμένο σημείο στο 2.25. Δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους, για αυτό θα τιμήσω το συγκεκριμένο σημείο, περιμένοντας να επιστρέψουν στις νίκες και να δώσουν τέλος στο αρνητικό σερί.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
14:30
Άρσεναλ - Νιουκάστλ
1 & under 4,5
1.95
BET: 20 units
Σκόρερ
14:30
Άρσεναλ - Νιουκάστλ
Γκολ Ομπαμεγιάνγκ
2.00
BET: 5 units
Ασίστ
14:30
Άρσεναλ - Νιουκάστλ
Ασίστ over 0,5 Ομπαμεγιάνγκ
7.50
BET: 3 units
Μονό
17:00
Νόριτς - Γούλβς
2
2.30
BET: 10 units
Μονό
19:30
Μπράιτον - Λιντς
1
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις