Οδηγός οι μέσοι όροι για το στοίχημα φάουλ και καρτών!

στοίχημα φάουλ

Στοίχημα φάουλ: Δύο σημεία με φάουλ και ένα over καρτών που θα μας οδηγήσει στο ταμείο έχει ο SuperMario για σήμερα Σάββατο.

Καλησπέρα ομορφόπαιδα. Μεσοβδόμαδα πήγαμε αρκετά καλά αν και μας πίκρανε ο Ολυμπιακός στο στοίχημα φάουλ όπου για μόλις ένα φάουλ δεν επιβεβαιώθηκε το 3.10. Στα σημερινά τώρα έχει πολλές καλές επιλογές. Θα γράψω εδώ κάποια, θα αναφέρω και κάποια άλλα στη σελίδα μου στο Instagram όπου όλοι πρέπει να με ακολουθείτε γιατί δίνονται και εκεί πραγματάκια. Φυσιολογικό είναι αυτό καθώς δεν μπορούν όλα να γραφούν σε μία στήλη με 3–4 σημεία.

Στοίχημα φάουλ: Οι μέσοι όροι οδηγούν στο over!

Ξεκινάμε το στοίχημα φάουλ από την Premier League. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι Μπράιτον – Λιντς και πάμε να αναλύσουμε τα δεδομένα. Οι γηπεδούχοι διανύουν εξαιρετική περίοδο και δεν κινδυνεύουν βαθμολογικά. Παραχωρούν περίπου 10,08 φάουλ ανά αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι 4οι από το τέλος και νιώθουν την καυτή ανάσα των ομάδων που την διώκουν. Παραχωρούν 11,67 φάουλ ανά αγώνα. Ο ρεφ Πόουσον σφυρίζει λίγο πάνω από 20 φάουλ ανά παιχνίδι. Επιλέγω το over 20,5 φάουλ.

Βόλτα από την SuperLeague που σημαίνει φάουλ!

Και θα ολοκληρώσω τις επιλογές μου με ελληνική SuperLeague. O Απόλλων Σμύρνης που βρίσκεται τελευταίος με 6 βαθμούς φιλοξενεί τη Λαμία που έχει 9 βαθμούς. Όπως έχω αναλύσει σε αυτή εδώ τη στήλη πολλές φορές ο Απόλλων από τη στιγμή που ανέλαβε ο Φέστα παραχωρεί κοντά στα 20 φάουλ ανά παιχνίδι. Η Λαμία από την άλλα παραχωρεί 17 φάουλ ανά ματς. Το παιχνίδι τα θεωρώ εξαιρετικά κρίσιμο για τη μάχη της παραμονής καθώς ειδικά ο Απόλλων αν χάσει «χάνεται». Οver 34,5 φάουλ λοιπόν με τον Σιδηρόπουλο στο στραγάλι που όταν σφυρίζει μικρομεσαίες ομάδες αφηνιάζει.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρατήσω και το over 5,5 κάρτες στην εξαιρετική απόδοση του 2.15. Ο Δωδεκανήσιος ρεφ όταν σφυρίζει τέτοια ματς αρέσκεται να βγάζει πολλές κάρτες. Νέυρα περιμένω, γκρίνια και οι δύο ομάδες δέχονται πάνω από 2,5 κάρτες ανά παιχνίδι. Ίσως να υπάρχει και κόκκινη σε αυτό το ματς.

Καλή τύχη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:30
Μπράιτον - Λίντς
Over 20,5 φάουλ
1.75
BET: 30 units
Mονό
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Λαμία
Over 34,5 φάουλ
1.91
BET: 30 units
Mονό
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Λαμία
Οver 5,5 κάρτες
2.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις