Αλλαγές με προοπτική αυτή τη βδομάδα

Παρουσίαση του νέου Euroleague Fantasy Challenge

Δωδέκατη στροφή στο Euroleague Fantasy Challenge και η ομάδα του Koubanezos είναι έτοιμη. Αλλαγές με προοπτική εξέλιξης για αυτή τη βδομάδα.

Euroleague Fantasy Challenge… 12η στροφή

Καταστροφική η 11η αγωνιστική για την ομάδα μας. Μόλις 94,65 πόντους και πτώση στη βαθμολογία του πρωταθλήματός μας. Συγκεκριμένα βρισκόμαστε στην 59η θέση. Ωστόσο το Euroleague Fantasy Challenge έχει ακόμα δρόμο και ελπίζουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση με σωστές αλλαγές.

Μέτρια απόδοση από τον Χολ, κακοί οι Γιαμπουζελέ και Λούσιτς. Το ίδιο συνέβη με τον Οκόμπο και οι μόνοι που στάθηκαν σε καλό επίπεδο ήταν ο Βέσελι με τον Μέικον, αλλά κυρίως ο Περάσοβιτς που μας έδωσε απλόχερα ένα 20άρι.

Ανανέωση στα φόργουορντ και στα γκαρντ

Δεν είναι μόνο η κακή επίδοση στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο Γιαμπουζελέ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που αν κάτι διαθέτει είναι ποιοτικά φόργουορντ. Όσο για τον Λούσιτς, ασταθής και το παιχνίδι στη Μόσχα είναι δύσκολο. Στη θέση τους επανέρχεται ο Ντα Σίλβα. Τίμιος, φθηνός και δείχνει να αντέχει στον ανταγωνισμό στην Άλμπα. Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο Μέλι, ο οποίος θα πάρει περισσότερο χρόνο μετά τον τραυματισμό του Μήτογλου και μπορεί να φέρει πόντους απέναντι στην προβληματική αμυντικά ρακέτα του Ολυμπιακού.

Η τρίτη αλλαγή θα γίνει στα γκαρντ. Εξοικονομήσαμε χρήματα και αξίζει να τα διαθέσουμε για να αναβαθμίσουμε την περιφέρεια. Ο Μιλάκνις είναι πολύ μέτριος και ο παίκτης που θα έρθει στη θέση του είναι ο Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός αναγεννήθηκε μετά την αλλαγή προπονητή στη Μπασκόνια και είναι διψήφιος σε τρία παιχνίδια. Θα μείνει αρκετή ώρα στο παρκέ και μπορεί να μας φέρει αρκετούς πόντους.

Προπονητής

Δεν απέμειναν και πολλά χρήματα για προπονητή. Από τις φθηνές λύσεις λοιπόν, θα επιλέξουμε τον Πρίφτη, ελπίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πάει με φόρα από το ΣΕΦ στο ματς με τη Ζενίτ.

Η ομάδα μας λοιπόν ενόψει της δωδέκατης αγωνιστικής του Euroleague Fantasy Challenge θα μοιάζει κάπως έτσι:

Αλλαγές με προοπτική αυτή τη βδομάδα

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις