Τα ρέστα τους για την πρόκριση

Τα ρέστα τους για την πρόκριση

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι με φαβορί στην Μαδρίτη ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μίλαν, ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη και την ρεβάνς η Ρεάλ κόντρα στην Σέριφ.

Γειά και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του koubanezos.gr και της στήλης. Εξαιρετικά έκλεισε το Σ/Κ  με καλές επιτυχίες και κέρδος. Πάμε τώρα στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με πολύ ενδιαφέρουσες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Η Μαδρίτη στο επίκεντρο

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της βραδιάς αυτή ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μίλαν. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι στην 3η θέση του ομίλους με 4 βαθμούς και η αντίπαλος τους τελευταία με 1 βαθμό. Η Ατλέτικο θέλει να ρεφάρει τις 2 ήττες από την Λίβερπουλ και να εξασφαλίσει, τουλάχιστον, την 3η θέση. Η Μίλαν θέλει νίκη για να ξαναμπεί στο κόλπο της πρόκρισης. Βαθμολογικά και σαν ονόματα είναι ντέρμπι.

Που είναι η ένσταση μου; Η Μίλαν παλεύει για το πρωτάθλημα, μετά από πολλά χρόνια. Καταλαβαίνετε που το πάω. Ναι εντάξει, άλλο πράγμα η Ευρώπη και το Champions League και ναι, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Αλλά στην παρούσα φάση και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο πρωτάθλημα, δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει να χάσει δυνάμεις ή ακόμα και παίχτες από τυχόν τραυματισμούς. Η Ατλέτικο του Σιμεόνε, χρόνια τώρα έχει συνηθίσει σε αυτές τις καταστάσεις και είναι πιο σκληρή. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν την νίκη. Χαμηλός μεν, άσος δε. Και θα τον ποντάρω σε δυάδα με την άλλη ομάδα της Μαδρίτης.

Στην αναμέτρηση Σερίφ Τιρασπόλ – Ρεάλ Μαδρίτης, δεν περιμένω έκπληξη. Μια φορά, την πρώτη αγωνιστική έγινε. Έχει κάποιες απουσίες βασικών, Μπέιλ, Αζάρντ και Βαλβέρδε, αλλά μπορεί να αντεπεξέλθει και χωρίς αυτούς. Τα βασικά να κάνει η Ρεάλ μια νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ, την έχεο. Θεωρώ ότι θα μπει δυνατά στο παιχνίδι και θα το καθαρίσει γρήγορα, έχει το επερχόμενο ντέρμπι την Σεβίλλη στο μυαλό της.

Αυτά τα λίγα για σήμερα από τα προγνωστικά στοιχήματος για το Champions League. Καλή συνέχεια.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.20
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν
1
1.61
22:00
Σερίφ Τιρασπόλ - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 1,5
1.36
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις