Οι μπόμπερ των… 20:30, ως 4.50!

Οι μπόμπερ των… 20:30, ως 4.50!

Η δράση στη Serie A συνεχίζεται αμείωτη και χωρίς πολλά λόγια πάμε σε μια τριάδα σκόρερ από τα αποψινά παιχνίδια, για πολλά… γούστα.

Στο Μίλαν – Πάρμα, ιδανικός για παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο είναι πάντα ο Τζερβίνιο. Ο Ιβοριανός ακραίος επιθετικός όταν έχει μέτρα να τρέξει στην αντεπίθεση είναι εξαιρετικός, στο «Σαν Σίρο» φέτος είχε σκοράρει και κόντρα στην Ιντερ. Στο 4.50 η τιμή να βάλει γκολ.

Μπολόνια – Νάπολι, στους «παρτενοπέι» ο Γκατούζο διαχειρίζεται τις δυνάμεις των επιθετικών του… μονά-ζυγά, τη μία ξεκινά ο Μέρτενς, την άλλη ο Μίλικ. Τώρα είναι η σειρά του Πολωνού να ξεκινήσει, παρότι δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής ο Μίλικ, είναι ο πρώτος σκόρερ της Νάπολι με 10 γκολ. Στο 2.20 να σκοράρει.

Σαμπντόρια – Κάλιαρι, το κίνητρο στην πλευρά της Σαμπ για να πάρει τη νίκη που θα την απομακρύνει σχεδόν οριστικά από τις περιπέτειες. Στην ομάδα της Γένοβας επέστρεψε στη δράση ο αειθαλής Φάμπιο Κουαλιαρέλα και έκανε άμεσα τη διαφορά με το γκολ του στο Ούντινε, δίνοντας το σύνθημα για την ανατροπή και τη νίκη. Αλλη ομάδα η Σαμπντόρια με τον «Κουάλια», στο 2.20 να σκοράρει με την Κάλιαρι.

Μονό
20:30 Μίλαν – Πάρμα: anytime Τζερβίνιο (4.50)

Μονό
20:30 Μπολόνια – Νάπολι: anytime Μίλικ (2.20)

Μονό
20:30 Σαμπντόρια – Κάλιαρι: anytime Κουαλιαρέλα (2.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις