Το κουπόνι σήμερα (Κυριακή 7/11) – Το ρεκόρ της Γκρόιτερ Φιρτ και η αγαπημένη του Ομπαμεγιάνγκ

κουπόνι σήμερα

Το κουπόνι σήμερα (Κυριακή 7 Νοεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Super League. Στο 77-35-54 το συνολικό ρεκόρ, σε όλες τις διοργανώσεις, υπέρ των «πρασίνων». Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, 51-18-9, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος διαμορφώνεται ως 46-17-8. Επιστροφή στα τρίποντα μετά το πισωγύρισμα με τον ΟΦΗ επιδιώκει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, να ξεχάσει άμεσα την ήττα από την Κοπεγχάγη αυτή του Λουτσέσκου. Απόντες οι Πούγγουρας, Αϊτόρ για το «τριφύλλι», γυρίζει μετά από έξι μήνες ο Σένκεβελντ. Μη διαθέσιμοι για τον ΠΑΟΚ οι Αουγκούστο, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ίνγκασον.

Άρσεναλ – Γουότφορντ: Τέταρτο ματς για τον Ρανιέρι στον πάγκο της Γουότφορντ, η οποία χάλασε το σερί των… πεντάρων στο 0-1 από την Σαουθάμπτον. Είχαν προηγηθεί το 0-5 από την Λίβερπουλ και η νίκη με 5-2 επί της Έβερτον. Σεληνιάζεται ο Ομπαμεγιάνγκ όποτε βλέπει κιτρινόμαυρη φανέλα, έξι γκολ σε πέντε ματς! Μονόπατα η παράδοση, στο 11-1-2 για την Άρσεναλ σε επίπεδο Premier League.

Έβερτον – Τότεναμ: Νέα εποχή στην Τότεναμ. Ντεμπουτάρει και στο πρωτάθλημα, μετά την Ευρώπη, ο Αντόνιο Κόντε. Διπρόσωπη κόντρα στην Φίτεσε σε ένα επεισοδιακό ματς, λίγο έλειψε να το χάσει (από 3-0, 3-2, με μπόλικο άγχος). Έως και ιδανικός ο αντίπαλος για την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Λονδρέζας, αφού τα «ζαχαρωτά» είναι σε πολύ κακό φεγγάρι. Αήττητη φέυγει από το «Γκούντισον Παρκ» η Τότεναμ από την σεζόν 2012-13, με πέντε ισοπαλίες και τρία διπλά.

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: Ακόμα μια βόλτα στο πάρκο για την Λίβερπουλ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0), αντέδρασε στην αναπάντεχη ισοπαλία με την Μπράιτον. Ευχάριστη έκπληξη η Γουέστ Χαμ, αναμένεται ματσάρα με αρκετά γκολ. Αήττητοι οι «ρεντς» στα δέκα τελευταία με τα «σφυριά», ανεξαρτήτου έδρας. Οκτώ οι νίκες, ενώ στα εννιά απ’ αυτά σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές. Μόνη παραφωνία το 2019 στο Λονδίνο. Νοκ άουτ ο Φιρμίνο, στην σημαντικότερή της απουσία.

Γκρόιτερ Φιρτ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Την χειρότερη εκκίνηση ομάδας στην Bundesliga από το 1963 κι έπειτα, ισοφάρισε η Φιρτ. Τότε ήταν η Σααρμπρίκεν με τον ένα μόλις βαθμό μετά από δέκα αγωνιστικές. Κόντρα στην Άιντραχτ, ετοιμάζεται για το… απόλυτο ρεκόρ! Πάρα πολλές αλλά και σημαντικές οι απουσίες που πρέπει να διαχειριστεί ο Στέφαν Λάιτλ, κόντρα στους «αετούς» της Φρανκφούρτης οι οποίοι ανέβασαν ηθικό μετά την ανατροπή-νίκη στον Πειραιά επί του Ολυμπιακού για το Europa League.

Μίλαν – Ίντερ: Το Μιλάνο χωρίζεται στην μέση για το derby della Madonnina. Μόλις τρεις οι νίκες των «ροσονέρι» στα είκοσι τελευταία ντέρμπι (3-6-14). Παραμένει αήττητη στην κορυφή -μαζί με την Νάπολι- η ομάδα του Πιόλι, ενώ οι επτά βαθμοί της διαφοράς από τους «νερατζούρι» είναι η μεγαλύτερη διαφορά από το 2016. Καμία κόκκινη στα δεκαπέντε τελευταία, όταν στα προηγούμενα έντεκα, αποβλήθηκαν ισάριθμοι παίκτες!

Λάτσιο – Σαλερνιτάνα: Πολύ ιδιαίτερο ματς, λόγω της γνωστής συνιδιοκτησίας από τον Κλαούντιο Λοτίτο. Η Σαλερνιτάνα, έφτασε μια ανάσα από την απαγόρευση συμμετοχής στην Serie A, όμως ο τρόπος βρέθηκε. Παραχωρήθηκαν οι μετοχές σε ένα trust, στο οποίο ο ίδιος δεν φαίνεται, όμως η πώληση πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Σε διαφορετική περίπτωση, ο δρόμος είναι ένας και λέγεται Serie B. Με 5.000 οπαδούς η φιλοξενούμενη στην Ρώμη, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση της ομάδας του Σάρι απ’ το ισόπαλο ματς στην Μασσαλία με την Μαρσέιγ.

Μπέτις – Σεβίλλη: Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, το ματς της χρονιάς για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Δύσκολη εβδομάδα για την Μπέτις, ήττες με 3-0 και 4-0 από Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεβερκούζεν αντίστοιχα, με τις χειρότερες εμφανίσεις μέσα στο 2021. Εντός έδρας ήττα για την Σεβίλλη από την Λιλ, δυσκολεύει πολύ η υπόθεση πρόκριση. Ο Λοποετέγι θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχισκόρερ Εν Νεσίρι καθώς και του βασικού μπακ Χεσούς Νάβας.

Φέγενορντ – Άλκμααρ: Παραδοσιακό ντέρμπι, όπου πέφτουν κορμιά. Το φετινό όμως έχει μια ιδιαιτερότητα. Η σημερινή, θα είναι η πρώτη φορά που ο τεχνικός της Φέγενορντ Άρνε Σλοτ, θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, την ΑΖ. Απολύθηκε πέρυσι, όταν μαθεύτηκε πως είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του Ρόντερνταμ ενώ είχε ακόμα συμβόλαιο με την Άλκμααρ. Στα αγωνιστικά, σε εξαιρετικό φεγγάρι η Φέγενορντ, στο -4 από την κορυφή και με ματς λιγότερο, ενώ την Πέμπτη έφυγε με σπουδαίο διπλό από το Βερολίνο και την Ουνιόν. Η Άλκμααρ υποδέχτηκε την Κλουζ, την οποία και κέρδισε με 2-0. Δύο σερί διπλά στο «Ντε Κιπ».

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις