ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Βροχή τα γκολ, βροχή τα εκατομμύρια...

ΔΙΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Βροχή τα γκολ, βροχή τα εκατομμύρια...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ PROMO CODE: KALLAS250

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ PROMO CODE: KALLAS250

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Βροχή τα γκολ, βροχή τα εκατομμύρια...

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με σούπερ σημεία για όλα τα γούστα

μελετημένα προγνωστικά

Φινάλε με αποδοσάρες έως 3.60

Προγνωστικά

Ώρα ταμείου, στο τέλος της σεζόν

Περνάνε από το Λονδίνο οι «πολίτες»

Περνάνε από το Λονδίνο οι «πολίτες»

Προγνωστικά

Ισοπαλία, γκολ και τίτλος

προγνωστικά στοιχήματος

«Σφαγή» για ευρωπαϊκές θέσεις στο 3.75

Ξεκίνημα εβδομάδας με ειδικά στοιχήματα

Αντίδραση και ποιότητα στο 3.00

Ευκαιρίες μέχρι 5.50 στη Eurovision

Eurovision recap: Silia για το… 12.00

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (11/5)

Σέλτικ - Ρέιντζερς προγνωστικά

Σέλτικ – Ρέιντζερς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Βήμα για την παραμονή

Γερμανικά σημεία με... αξία!

Γερμανικά σημεία με… αξία!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (11/5)

Bet builder στη B’ Γερμανίας του 2.20

Bet builder στη B’ Γερμανίας του 2.20

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Βροχή τα γκολ, βροχή τα εκατομμύρια…

Βροχή τα γκολ, βροχή τα εκατομμύρια...

Καλησπέρα σε όλους! Θετικά έκλεισε η χθεσινή ημέρα, καθώς πέρασε η βασική μας επιλογή στο ματς της Γρανάδα με τη Ρεάλ. Σας έγραψα ότι θα περάσει δύσκολα η “βασίλισσα” στο συγκεκριμένο παιχνίδι και επαληθεύτηκα πανηγυρικά. Μας χάλασε όμως το fun bet με το αμφίτερμα στο β’ ημίχρονο, καθώς “κάθισε” στο 1-2, δε σκόραρε στην επανάληψη και τελικά κινδύνευσε άμεσα με την ισοφάριση στο τέλος του αγώνα. 

Τέσσερις επιλογές έχω κάνει από το σημερινό πρόγραμμα, μέσα από αγώνες τριών πρωταθλημάτων. Αγγλία, Πορτογαλία και Δανία έχει το μενού…  

Μάχη για μία θέση στα play offs 

Mεγάλο ντέρμπι διεξάγεται απόψε στο “Κάρντιφ Σίτι Στέιντιουμ”, καθώς Κάρντιφ και Ντέρμπι αναμετρώνται σε ένα αμφίρροπο ματς, έχοντας κοινό στόχο την είσοδο στην εξάδα της Championship.  

Η γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μετά τις δύο κολλητές ήττες από Μπλάκμπερν εντός και Φούλαμ εκτός, δεν έχουν άλλα περιθώρια στραβοπατήματος, καθώς από πίσω ακολουθεί ένα κομβόι έξι ομάδων που διεκδικούν επί ίσοις όροις την προνομιούχο εξάδα. Η Κάρντιφ μετρά 9 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε 21 αγώνες μέσα στην Ουαλία, τελευταία όμως παραπατάει, δείχνει ευάλωτη στην άμυνα και έχει αφήσει πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση της ανόδου. Ο Βρετανός μεσοεπιθετικός Λι Τόμλιν ξεχωρίζει με 7 τέρματα και 9 ασίστ σε 30 συμμέτοχές.  

Η Ντέρμπι βαδίζει στα ίδια χνάρια τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, καθώς εκεί που είχε μαζέψει 10 βαθμούς έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετά την επανέναρξη, έκανε δύο ήττες που σαν αποτέλεσμα είχαν να την αφήσουν πίσω στη βαθμολογία. Απέχει τρεις βαθμούς από τη σημερινή της αντίπαλο και θέλει μόνο νίκη ώστε να την πιάσει στη βαθμολογία και να κοιτάζει με άλλον αέρα την προοπτική των play offs. Aσταθής μακριά από την έδρα της, δέχεται σχεδόν 2 γκολ ανά αγώνα. Μάλιστα είναι από τις χειρότερες ομάδες στην κατηγορία όταν βγαίνει εκτός τειχών. Βασίζεται στην εμπειρία του Ρούνεϊ που σε τέτοια ματς μπορεί να δείξει την ποιότητά του. Φοβερό στατιστικό για την ομάδα του Φιλίπ Κοκού ότι βρίσκεται δεύτερη στη λίστα με τα κερδισμένα πέναλτι (9), ενώ είναι ταυτόχρονα στην πρώτη θέση με τις εις βάρος της υποδείξεις στην ίδια κατηγορία (10)! 

Δεν έχει τίποτα να χάσει πλέον η Ντέρμπι, πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη στην έδρα της Κάρντιφ η οποία σίγουρα θα βρει χώρους να απειλήσει την ευάλωτη άμυνα των φιλοξενουμένων. Πάω με το over.  

“Άδεια” η Μπενφίκα, το εκμεταλλεύεται η Γκιμαράες 

Για άλλη μια φορά φάνηκε το πόσο απογοητευμένη είναι πλέον η ομάδα της Μπενφίκα, η οποία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φαμαλικάο παραχώρησε ισοπαλία, πέταξε ακόμα δύο βαθμούς και ουσιαστικά παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση του τίτλου. Κουρασμένη, άδεια από δυνάμεις όσο περνάνε τα λεπτά των αγώνων, απλά περιμένει τη λήξη της σεζόν και του προσωπικού της μαρτυρίου για άλλη μία φορά. Έχει δεχθεί γκολ και στους έξι αγώνες της μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας, με 5 από αυτά να επιτυγχάνονται μέσα στο “Ντα Λουζ”. Βινίσιους και Πίτσι τραβάνε το κουπί επιθετικά με 17 γκολ έκαστος, αλλά τι να το κάνει που πίσω μπάζει νερά. Τραυματίας ο αμυντικός Γριμάλντο. 

Απέναντί της η πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας Γκιμαράες η οποία καλοβλέπει την πέμπτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. “Αυτοκτόνησε” στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ζιλ Βιθέντε, καθώς με το σκορ στο 1-0 έως και το 92’ (!) κατάφερε να ηττηθεί. Έχασε, βέβαια, σημαντικές ευκαιρίες να κλειδώσει τον αγώνα και στο τέλος το πλήρωσε. Θα παίξει για την νίκη καθώς δεν έχει την πολυτέλεια για άλλα στραβοπατήματα. Στα εκτός έδρας ματς δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, σκοράροντας 1,5 γκολ ανά αγώνα κατά μέσο όρο. Ξεχωρίζουν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ντουάρτε (8 γκολ, 5 ασίστ) και ο Άγγλος εξτρέμ Μάρκους Έντουαρτς (6 γκολ, 5 ασίστ).   

Στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Μπενφίκα μπορεί εύκολα κάποιος να την κοντράρει και να ποντάρει στην έκπληξη της Γκιμαράες, θα προτιμήσω το αμφίτερμα που πληρώνει αρκετά καλά. 

Η Νίκεμπινγκ το κίνητρο απέναντι στην πρωταθλήτρια 

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στον αγώνα ΒέιλεΝίκεμπινγκ για την 31η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Δανίας, καθώς η γηπεδούχος ως πρωταθλήτρια θα αγωνίζεται του χρόνου στην πρώτη τη τάξη εθνική κατηγορία, ενώ από την άλλη μεριά η Νίκεμπινγκ καίγεται για βαθμούς αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για σωτηρία.  

Μακράν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας η Βέιλε, η οποία κατέχει το καλύτερο ρεκόρ εντός και εκτός έδρας, ενώ διαθέτει και την καλύτερη αμυντική γραμμή, καθώς έχει δεχθεί μόλις 26 τέρματα σε 30 αγώνες. Παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την άνοδο εδώ και κάποιες εβδομάδες, χτυπάει όλα τα ματς, μετατρέποντας τους τελευταίους τρεις αγώνες της σεζόν σε τυπική διαδικασία. Σκοράρει κατά ριπάς εντός έδρας, έχοντας πάνω από 2 γκολ ενεργητικό κατά μέσο όρο. 

Η φιλοξενούμενη Νίκεμπινγκ από την άλλη μεριά, διάγει αντίθετο βίο, καθώς παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην κατηγορία. Ψάχνει όμως ένα θαύμα ουσιαστικά στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, καθώς υπολείπεται 5 βαθμούς της Χβίντοβρε την οποία καταδιώκει, ενώ σήμερα αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα της λίγκας. Παίζει επιθετικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της, αυτό μαρτυράνε και τα γεμάτα από γκολ αποτελέσματά της, ενώ σκοράρει πολλές φορές όταν επισκέπτεται τις έδρες των αντιπάλων, διαθέτοντας την τέταρτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 23 τέρματα!  

Βασιζόμενος στις επιθετικές αρετές των δύο ομάδων, στο κίνητρο της φιλοξενούμενης που χρειάζεται μόνο νίκη, καθώς και στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων που παραδοσιακά σημειώνονται πολλά τέρματα, ποντάρω με ρίσκο στο over 3,5 συνοδεία αμφιτέρματος. 

Μονό 

21:45 Kάρντιφ – Ντέρμπι: Over 2,5 (2.00) 

Special Bet 

21:45 Κάρντιφ – Ντέρμπι: Καταλογισμός πέναλτι (3.25) 

Μονό 

23:30 ΜπενφίκαΓκιμαράες: Goal/goal (1.80) 

Μονό 

20:00 ΒέιλεΝίκεμπινγκ: Goal/goal & over 3,5 (2.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις