Στοίχημα σνούκερ: Ρισκάρεις, αλλιώς… no bet

Στοίχημα σνούκερ: Ρισκάρεις, αλλιώς... no bet

Ο Νιλ Ρόμπερτσον είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στον Μαρκ Κινγκ, στον βραδινό ημιτελικό του English Open.

Μπορεί να βρίσκεται στη σκιά του σνουκερικού Clasico (Ο’Σάλιβαν-Χίγκινς), όμως και ο δεύτερος ημιτελικός παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Νιλ Ρόμπερτσον, ο οποίος νίκησε χθες το βράδυ με 5-4 τον Κάιρεν Γουίλσον ύστερα από έναν υψηλού επιπέδου αγώνα, αντιμετωπίζει στις 21:00 την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Τον Μαρκ Κινγκ, ο οποίος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις αποκλείοντας τον Τζαντ Τραμπ (5-3).

Πρόκειται για δύο παίκτες με εντελώς διαφορετικό στιλ παιχνιδιού, οι οποίοι όμως έχουν προπονηθεί μαζί στο παρελθόν. Προς τιμήν του, μάλιστα, ο Ρόμπερτσον παραδέχθηκε και χθες ότι εξασκούμενος τακτικά με τον Κινγκ, βελτίωσε την αντίληψή του στο τακτικό κομμάτι του σνούκερ και εξελίχθηκε σε πιο ολοκληρωμένο παίκτη.

Δεν τίθεται θέμα για το ότι ο Αυστραλός είναι το απόλυτο φαβορί. Όπως και ότι δεν ασχολούμαστε με αποδόσεις επιπέδου 1.12 για τη νίκη του. Ούτε το χάντικαπ, όμως, προσφέρει ασφάλεια, διότι ο Κινγκ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ.

Και είναι λάθος – και το επισήμανε κι αυτό χθες ο Ρόμπερτσον – να θεωρούμε ότι ο Λονδρέζος άσος είναι καλός μόνο στο safety κομμάτι του παιχνιδιού. Όταν είναι φορμαρισμένος, σκοράρει με μεγάλη αξιοπιστία. Δεν έφτασε τυχαία τόσο μακριά αυτήν την εβδομάδα.

Πριν από τον αγώνα του με τον Τζο Ντεβίλ, σαν από διαίσθηση είχα συγκρίνει κάποιες καταστάσεις με τον θρίαμβο του Κινγκ στο Northern Ireland Open του 2016. Δύσκολα, όμως, θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Ακόμα κι αν νικήσει απόψε, θα πρέπει να κάνει το ίδιο και με τον Ο’Σάλιβαν ή τον Χίγκινς. Too much to ask, που λένε κι οι Βρετανοί.

Περιμένουμε, όμως, αξιόμαχο τον Άγγλο, παρότι από τους top παίκτες ο Ρόμπερτσον είναι αυτός με τον οποίο δυσκολεύεται περισσότερο. Τον έχει νικήσει μόνο μία φορά σε έντεκα αγώνες, κι αυτήν για το Championship League!

Χθες δεν τολμήσαμε να προτείνουμε τη νίκη του Κινγκ επί του Τραμπ και το πληρώσαμε (πιάσαμε βέβαια το over). Σήμερα, δεν την πολυβλέπουμε, αλλά δεν την αποκλείουμε κιόλας. Το ματς μπορεί να εξελιχθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Θα κυνηγήσουμε, λοιπόν, το κέρδος μόνο μέσω ειδικών στοιχημάτων, για τα οποία απαιτείται και τύχη. Για παράδειγμα, την ισοπαλία (2-2) στο πρώτο μίνι session του ημιτελικού. Αλλά και τα λίγα συνολικά centuries στο ματς, ποντάροντας στις δυσκολίες που θα δημιουργήσει ο Κινγκ στα τραπέζια.

Μονό
21:00
Κινγκ - Ρόμπερτσον
Under 1,5 centuries
2.00
BET: 8 units
Fun bet
21:00
Κινγκ - Ρόμπερτσον
Ισοπαλία στα frames 1-4
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις