ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Κόντρα στα φαβορί σε Γιάννενα και Λειψία

ΔΙΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Κόντρα στα φαβορί σε Γιάννενα και Λειψία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ PROMO CODE: KALLAS250

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ PROMO CODE: KALLAS250

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Κόντρα στα φαβορί σε Γιάννενα και Λειψία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με σούπερ σημεία για όλα τα γούστα

μελετημένα προγνωστικά

Φινάλε με αποδοσάρες έως 3.60

Προγνωστικά

Ώρα ταμείου, στο τέλος της σεζόν

Περνάνε από το Λονδίνο οι «πολίτες»

Περνάνε από το Λονδίνο οι «πολίτες»

Προγνωστικά

Ισοπαλία, γκολ και τίτλος

προγνωστικά στοιχήματος

«Σφαγή» για ευρωπαϊκές θέσεις στο 3.75

Ξεκίνημα εβδομάδας με ειδικά στοιχήματα

Αντίδραση και ποιότητα στο 3.00

Ευκαιρίες μέχρι 5.50 στη Eurovision

Eurovision recap: Silia για το… 12.00

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (11/5)

Σέλτικ - Ρέιντζερς προγνωστικά

Σέλτικ – Ρέιντζερς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Βήμα για την παραμονή

Γερμανικά σημεία με... αξία!

Γερμανικά σημεία με… αξία!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (11/5)

Bet builder στη B’ Γερμανίας του 2.20

Bet builder στη B’ Γερμανίας του 2.20

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κόντρα στα φαβορί σε Γιάννενα και Λειψία

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με σημεία από τα Γιάννινα και τη Λειψία έχει ο Λάμπρος Μακράκης στη στήλη του, κοντράροντας τα φαβορί.

Καλημέρες και καλό Σαββατοκύριακο. Με την μεσοβδόμαδη στήλη επιστρέψαμε μετά από καιρό στις επιτυχίες και σήμερα είναι μια ωραία ευκαιρία να διατηρήσουμε το μομέντουμ. Σάββατο σημαίνει άπειρα παιχνίδια, που κάνει την επιλογή 2-3 επιλογών αρκετά δύσκολη πολλές φορές. Πάντως για σήμερα έχω επιλέξει δύο παιχνίδια στα προγνωστικά στοιχήματος, στα οποία θα δικαιολογήσουμε και θα κοντράρουμε το εκάστοτε φαβορί.

Προγνωστικά στοιχήματος: Να εξαργυρώσει την εικόνα του

Με τα Γιάννενα και τους «Ζωσιμάδες» θα ξεκινήσουμε και το τοπικό ντέρμπι του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό. Οι Γιαννιώτες έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά το πρωτάθλημα. Έκαναν δύο σερί νίκες στην αρχή, αλλά έχουν να κερδίσουν από τότε. Επιθετικά ζορίζεται, αλλά αμυντικά είναι πολύ σκληροτράχηλη η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, έχοντας την 3η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο παιχνίδι του ο ΠΑΣ έφερε ισοπαλία με τον Αστέρα, ενώ είχε προηγηθεί η προβληματική εμφάνιση και ο αποκλεισμός από την ΑΕΛ για το κύπελλο.

Ο Παναιτωλικός χτυπημένος από απουσίες, έχασε (ξανά) ένα παιχνίδι από ατομικά λάθη και βρίσκεται χαμηλά με 5 βαθμούς. Πάντως, η βαθμολογική συγκομιδή των Αγρινιωτών δεν αντικατοπτρίζει την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζουν με τον Γιάννη Αναστασίου στο τιμόνι της ομάδας. Αναγεννημένος και ο Νίκος Βέργος με 4 γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία 7 παιχνίδια των «καναρινιών» έχουν λήξει με goal-goal και over. Δείγμα της αποτελεσματικής μεν επίθεσης, αλλά και της πολύ κακής αμυντικής συμπεριφοράς τους, ειδικά στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων. Ανακούφιση για τον Αναστασίου η επιστροφή τουλάχιστον του Χουχούμη.

Εκτίμηση: Πολύ ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι, αλλά δεν βρίσκω σωστό τον τόσο έντονο φαβοριτισμό στον ΠΑΣ. Και οι δύο ομάδες αγνοούν την νίκη πολύ καιρό, με τον Παναιτωλικό να μην έχει δεχτεί γκολ στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στους «Ζωσιμάδες» , έχοντας αποσπάσει δύο νίκες. Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενος να εξαργυρώσουν την εικόνα τους και να πραγματοποιήσουν μια πειστική αμυντική εμφάνιση απέναντι σε έναν ΠΑΣ που δυσκολεύεται μπροστά. Στα προγνωστικά στοιχήματος θα επιλέξουμε το Χ2 στο 1.95, καθώς και το να σκοράρει ο Νίκος Βέργος, ο οποίος χτυπάει και τα πέναλτι της ομάδας.

Λειψία – Ντόρτμουντ

Συνεχίζουμε με το δεύτερο παιχνίδι για σήμερα στην Γερμανία και το Λειψία – Ντόρτμουντ. Η Λειψία ξεκίνησε πολύ καλά απέναντι στην Παρί μεσοβδόμαδα, αλλά ο Βαϊνάλντουμ σε μια σπάνια επιθετική εμφάνιση γύρισε το παιχνίδι. Μπορεί οι Γερμανοί να ισοφάρισαν στο τέλος, αλλά έχασαν το τραίνο της πρόκρισης, ενώ έχουν μεγάλο ντεσαβαντάζ και για το Europa League. Στο πρωτάθλημα παρουσιάζει βελτίωση, αλλά ακόμα δεν έχει πιάσει τα περυσινά της επίπεδα. Παρά το κακό της ξεκίνημα φέτος, στην «Red Bull Arena», τα πάει καλά στο πρωτάθλημα με 4 νίκες και 1 ήττα, απέναντι κυρίως σε κατώτερες ομάδες.

Η Ντόρτμουντ ξαναυπέκυψε στην ανωτερότητα του Άγιαξ, αν και σχεδόν σε όλο τον αγώνα έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Χούμελς. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν δείχνει να επηρεάζεται από την Ευρώπη και συνεχίζει να βρίσκεται στο κατόπι της Μπάγερν. Μένει να δούμε πως θα συνεχίσει να αποδίδει χωρίς τον Χάλαντ, που δείχνει να δυσκολεύεται.

Εκτίμηση: Μεγάλο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες με ηχηρότερη αυτή του Νορβηγού σούπερ σταρ. Αμφότερες είναι ασταθείς, με την Λειψία να παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της, αλλά στο μόνο «δυνατό» τεστ κόντρα στην Μπάγερν απέτυχε παταγωδώς. Με οδηγό και την παράδοση, που δείχνει αήττητους τους «βεστφαλούς» στα τελευταία 8 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, θα εμπιστευτώ στα προγνωστικά στοιχήματος τους φιλοξενούμενους να αποδράσουν τουλάχιστον αήττητοι στο 1.90.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:15
ΠΑΣ Γιάννενα - Παναιτωλικός
Χ2
1.95
BET: 30 units
Ειδικό
17:15
ΠΑΣ Γιάννενα - Παναιτωλικός
Γκολ Βέργος
4.00
BET: 5 units
Μονό
19:30
Λειψία - Ντόρτμουντ
Χ2
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις