Στα χέρια του MVP

Euroleague Fantasy Challenge

Η ομάδα μας για την 8η αγωνιστική του Euroleague Fantasy Challenge είναι έτοιμη. Αλλαγές στα γκαρντ, αλλά και στον βασικό ψηλό.

Euroleague Fantasy Challenge… 8η στροφή

Δεν τα είπαμε στη μέση της διαβολοβδομάδας και απ’ ότι φαίνεται θα είναι δύσκολο να τα λέμε στις διπλές αγωνιστικές. Η εφαρμογή του Euroleague Fantasy Challenge έμεινε κλειδωμένη μέχρι αργά το πρωί και ήταν αργά να ανέβει σχετικό άρθρο. Ωστόσο ανεβάσαμε τις αλλαγές μας σε ποστ στη σελίδα μας στο Facebook.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε 104,5 πόντους στην 7η στροφή και βρίσκεται στην 49η θέση του πρωταθλήματος με 781 βαθμούς. Κολώνες μας οι Λόιντ, Χολ και Ντα Σίλβα, καλή η προσθήκη του Παπαγιάννη, μέτριος και πάλι ο Τζέιμς, ενώ η μεγάλη απογοήτευση ήταν ο Λούσιτς με αρνητικό πρόσημο.

Ανανέωση σε γκαρντ και ψηλό

Πρώτη μας αλλαγή στη θέση «5». Καλός ο Παπαγιάννης, αλλά θεωρώ πως το ματσάρισμα με τους ψηλούς του Ερυθρού Αστέρα είναι δύσκολο, δεδομένου ότι δεν έχει τα κατάλληλα γκαρντ για να τον τροφοδοτήσουν. Τον αντικαθιστάμε με το Νεμπό της Ζαλγκίρις. Καιρό τώρα έχει πάρει σπίτι τη φανέλα του βασικού με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αντιμετωπίζει την Άλμπα με το γνωστό θέμα στη ρακέτα και είναι ελάχιστα πιο φθηνός από τον Έλληνα σέντερ. Άρα, value…

Στα γκαρντ θα διώξουμε Ερτέλ και Τζέιμς, παρόλο που ο Αμερικανός σεληνιάζεται όταν βλέπει Ολυμπιακό. Στη θέση τους ο περσινός MVP Μίσιτς της Εφές και ο Μπόλντγουιν. Αμφότεροι επέστρεψαν από απουσία. Ο Μίσιτς είναι έτοιμος να οδηγήσει την Εφές στην αντεπίθεση. Ο Μπόλντγουιν πρέπει να δείξει κάτι από τα περσινά κατορθώματα απέναντι στη Μακάμπι, που δε διαθέτει και την πιο τρομακτική περιφερειακή άμυνα. Άλλωστε αν δείτε, τα αντίπαλα γκαρντ συνήθως βάζουν αρκετούς πόντους απέναντί της.

Προπονητής

Παρθενική νίκη για τη Ζαλγκίρις βλέπω αυτή τη βδομάδα και ο Ζντοβτς είναι μια καλή επιλογή σε εξαιρετική τιμή.

Η ομάδα μας λοιπόν ενόψει της όγδοης αγωνιστικής του Euroleague Fantasy Challenge θα μοιάζει κάπως έτσι:

Στα χέρια του MVP

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις