Δυάδα καρτών στο 2.57 και προγνωστικά φάουλ

Δυάδα καρτών στο 2.57 και προγνωστικά φάουλ

Σε δυάδα καρτών στο 2.57 και σε προγνωστικά φάουλ από Serie A και La lIGA ποντάρει σήμερα ο SuperMario.

Προγνωστικά με κάρτες και φάουλ

Καλησπέρα κύριοι, συνεχίζουμε σήμερα στα προγνωστικά μας με φάουλ καθώς και μία δυάδα καρτών από Ισπανία και Ιταλία.

Θα έχει «μανούρες»!

Αρχικά, στο παιχνίδι Τζένοα – Βενέτσια περιμένω πολλά μαρκαρίσματα και πάθος για την νίκη. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία εκτός έδρας με την Σπέτσια και βρίσκονται 3οι από το τέλος με 7 βαθμούς. Δέχονται 3 κάρτες μέσο όρο. Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουν δεχτεί κόκκινη. Ίσως να την δεχτούν σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από ήττα και βρίσκονται 5οι από το τέλος με 8 βαθμούς. Δέχονται 3,6 μέσο όρο. Θα επιλέξω το over 4,5 κάρτες στο 1.52.

Και συνεχίζω στη δυάδα καρτών με La Liga και το ντέρμπι των Βάσκων. Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ομάδες – ευχάριστες εκπλήξεις στην κατηγορία. Θεωρώ πως θα έχουμε νεύρα όμως, καθώς καμία δεν θα θέλει να μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ομάδες που δέχονται 2 κάρτες ανά παιχνίδι και τον ρεφ Μουνουερά Μοντέρο να δίνει 4,5 κάρτες ανά παιχνίδι. Πάμε με το over 4,5 κάρτες στο 1.69. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αντιπάλων είναι ότι ακόμα δεν έχουν αντικρίσει κόκκινη κάρτα. Ίσως έχουμε σήμερα.

Προγνωστικά φάουλ: Και πάλι ο στόχος στην Ιταλία

Kαι συνεχίζομε προσεκτικά με τα προγνωστικά φάουλ από τη Serie A. Σασουόλο εναντίον Έμπολι. Ομάδες με χαμηλούς μέσους όρους στα φάουλ καθώς οι γηπεδούχοι παραχωρούν 12,4 ενώ οι φιλοξενούμενοι 13. Ο ρεφ Μασίμι που σφυρίζει σήμερα, σε ένα παιχνίδι μέχρι τώρα έχει δώσει 28. Άνετες βαθμολογικά δεν νομίζω ότι έχουν λόγο να κλωτσήσουν και να μπουν στο παιχνίδι των «νεύρων». Έχει και πολύ ισοπαλία που όπως έχουμε πει δεν ευνοεί τα φάουλ. Under 27,5 φάουλ στο 1.85 λοιπόν.

Καλή τύχη!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Mονό
16:00
Σασουόλο - Έμπολι
Under 27,5 φάουλ
1.85
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.57
16:00
Tζένοα - Βενέτσια
Over 4,5 κάρτες
1.52
22:00
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Over 4,5 κάρτες
1.69
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις