ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ντέρμπι ευκαιριών αλλά και combo

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ντέρμπι ευκαιριών αλλά και combo

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Ντέρμπι ευκαιριών αλλά και combo

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ντέρμπι ευκαιριών αλλά και combo

Προβλέψεις Indian Wells

Προβλέψεις Indian Wells. Δυνατό πρόγραμμα σήμερα, με πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις και αουτσάιντερ έτοιμα να κάνουν ζημιές.

Καλή Δευτέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι. Στην δεύτερη και καθοριστική εβδομάδα μπαίνει το Indian Wells και οι αναμετρήσεις αποκτούν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον. Με τα πρώτα παιχνίδια για τον τρίτο γύρο θα ανοίξει το αποψινό πρόγραμμα. Προβλέψεις Indian Wells, σε ένα πολύ απρόβλεπτο απόγευμα, όπου τα φαβορί δοκιμάζονται.

Μεντβέντεφ – Κραΐνοβιτς

Πρεμιέρα χωρίς προβλήματα για τον κάτοχο του US Open και εύκολη νίκη (2-0) απέναντι στον ΜακΝτόναλντ. Ο Μεντβέντεφ θέλει να βρει ρυθμό ώστε να είναι έτοιμος για την δύσκολη συνέχεια. Δεν ρίσκαρε, ενώ προσπάθησε να τελειώσει χωρίς προβλήματα τον αγώνα του. Δεν απειλήθηκε στο σερβίς του κερδίζοντας το 83% των πόντων στο πρώτο σερβίς του. Κάτι παρόμοιο θα θελήσει να κάνει και απέναντι στον Σέρβο, ο οποίος όμως τον δυσκολεύει αφάνταστα.

Ο Κραΐνοβιτς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Χιρόν παίρνοντας την νίκη στα 2 σετ. Ο Σέρβος μάλιστα μετράει 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια, δείχνοντας να ξαναβρίσκει τα πατήματά του. Σέρβιρε εξαιρετικά, έχοντας 74% στο πρώτο του σερβίς ενώ δέχτηκε μόλις 2 μπρέικ στις 7 ευκαιρίες του αντιπάλου του. Οι δύο αθλητές συναντήθηκαν στο Australian Open με τον Μεντβέντεφ να επικρατεί με 3-2.

Προβλέψεις Indian Wells, σε ένα παιχνίδι όπου δεν θα είναι εύκολο για τον Ρώσο. Δεν πιστεύω ότι θα χάσει αλλά θα χρειαστεί να παίξει αρκετά καλά για να φτάσει στην νίκη. Το όριο στο σύνολο γκέιμ βρίσκεται αρκετά χαμηλά χωρίς προφανή λόγο, μιας και ο Κραΐνοβιτς βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Σβάρτσμαν – Έβανς

Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι θα είναι αυτό ανάμεσα στους δύο αθλητές. Αμφότεροι χρειάστηκαν να πάρουν την πρόκριση στα τρία σετ. Πιο συγκεκριμένα, ο Σβάρτσμαν χρειάστηκε να σώσει δύο match point του αντιπάλου του, για να πάρει την νίκη. Δεν ήταν καλός ο Αργεντινός, με αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Κατάφερε όμως να πάρει την νίκη-πρόκριση και πλέον έχει ακόμα έναν επικίνδυνο αντίπαλο στον δρόμο του.

Φανταστική ανατροπή πραγματοποίησε ο Έβανς κόντρα στον Νισικόρι. Αν και έχασε το πρώτο σετ, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο και τρίτο σετ δεν δέχθηκε ούτε ένα μπρέικ σερβίροντας εξαιρετικά. Εάν ο Βρετανός συνεχίσει να σερβίρει τόσο καλά θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Οι δυο τους συναντήθηκαν φέτος στο Σινσινάτι, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τρία σετ. Προβλέψεις Indian Wells, με μικρό προβάδισμα στις αποδόσεις για τον Σβάρτσμαν. Θα χρειαστεί να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του προκειμένου να φτάσει στην νίκη. Ο Έβανς, θέλει να κάνει ακόμα μία έκπληξη αλλά μένει να φανεί εάν θα έχει διάρκεια η απόδοσή του.

Ντιμιτρόφ – Οπέλκα

Ίσως το πιο κλειστό παιχνίδι της ημέρας, χωρίς φαβορί και με τα πάντα να είναι πιθανό να συμβούν. Ο Ντιμιτρόφ είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στον Αλτμάιερ, χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία. Ο Βούλγαρος συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις και σήμερα καλείται να αποδείξει ότι η απόδοσή του έχει διάρκεια. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως δεν έκανε άσο αλλά σέρβιρε με 70% στο πρώτο σερβίς ενώ δεν δέχτηκε μπρέικ.

Παρόμοιο ήταν και το παιχνίδι του Οπέλκα, που αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ νίκησε με 2-0 τελικά. Η αλήθεια όμως είναι πως έκανε αρκετά λάθη και αυτά θα πρέπει να περιορίσει στον σημερινό αγώνα. Παρά τους 11 άσους, είχε χαμηλό ποσοστό στο πρώτο σερβίς (59%). Θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα τον δυσκολέψει πολύ περισσότερο.

Θεωρώ πως ο Οπέλκα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα το εκμεταλλευτεί ο Ντιμιτρόφ. Προβλέψεις Indian Wells, με τον Ντιμιτρόφ να έχει μία καλή ευκαιρία να φτάσει στην πρόκριση. Θα πιέσει περισσότερο το σερβίς του Αμερικανού και θα έχει ευκαιρίες να το σπάσει. Η επιλογή να υπάρξει τάι μπρέικ βρίσκεται πολύ χαμηλά (1.50+) και δεν θεωρώ πως υπάρχει αξία.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε ό,τι και αν ποντάρετε.

Δυάδα απόδοσης 2.30
21:00
Σβάρτσμαν - Έβανς
2 (+4,5)
1.44
05:20
Μεντβέντεφ - Κραΐνοβιτς
1 & οver 17,5
1.60
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ντιμιτρόφ - Οπέλκα
Ντιμιτρόφ περισσότερα μπρέικ
1.90
BET: 25 units
Combo
22:00
Ντιμιτρόφ - Οπέλκα
1 & οver 23,5
3.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις