Super League: Previews και σημεία για την 5η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 5ης αγωνιστικής

Αφήνουμε πίσω μας τη 4η αγωνιστική της Super League, που βρήκε μόνο πρώτο τον Ολυμπιακό και νικητή στο ντέρμπι «δικεφάλων» τον ΠΑΟΚ. Μπροστά μας η 5η αγωνιστική με το «αιώνιο» ντέρμπι να ξεχωρίζει, πριν τη διακοπή για τις εθνικές.

2/10 (16:00) Βόλος – Αστέρας Τρίπολης

Βόλος: Απότομη προσγείωση για τους μέχρι πρότεινος πρωτοπόρους της Super League Βολιώτες, μετά την πεντάρα από τον Παναθηναϊκό. Μόλις στο δεκάλεπτο με 2 γκολ στην πλάτη, μοιραία πήρε έκταση το σκορ, καθώς δεν άλλαξε νοοτροπία και στυλ παιχνιδιού. Στο 50/50 ο Νίνης, πάντα εκτός οι Ρίνερ (αμυντικός), Ριέντρα (μέσος), Ορόζ (εξτρέμ).

Αστέρας Τρίπολης: Σε ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε στο μηδέν, βάζοντας συνέχεια στο κάκιστο ξεκίνημα του. Από νωρίς πίσω στο σκορ απέναντι στον Ολυμπιακό, ουσιαστικά δεν αντέδρασε ποτέ στο παιχνίδι. Επιστρέφουν οι Ιγκλέσιας (μέσος), Μουνάφο (μέσος), Ριέρα (εξτρέμ), Μπαμπά (εξτρέμ). Στο 50/50 ο Καπίγια (μέσος), εκτός ο Τιλίκα (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Ο Βόλος δεν αλλάζει αγωνιστική προσέγγιση, αυτό φάνηκε και με τον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας αδικείται από τη συγκομιδή του μέχρι τώρα, καλύτερη ευκαιρία από το συγκεκριμένο ματς για να σκοράρει δε θα βρει. Αδιανόητα ψηλά τα goal/goal (1.95) και over (2.25), μπαίνουν χωρίς δισταγμό στο ποντάρισμα μας.

2/10 (20:30) Άρης – Απόλλων Σμύρνης

Άρης: Μπήκε το νερό στο αυλάκι για τον Άρη, που βρίσκει κυρίως την ηρεμία του. Δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Ατρόμητο, παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο. Επιστρέφει ο Φαμπιάνο (μέσος), στο 50/50 οι Γκάμα (μέσος), Μπερτόλιο (μέσος), Μαντσίνι (επιθετικός). Εκτός ο Ιτούρμπε (εξτρέμ).

Απόλλων Σμύρνης: Άλλαξε αγωνιστική προσέγγιση με τον Φέστα στο πάγκο, με το βάρος να πέφτει στα μετόπισθεν. Ματς αλληλοεξουδετέρωσης με τον Ιωνικό, δίκαιη η ισοπαλία. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος Τσιλούλης (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Παιχνίδι γάτας με ποντίκι αναναμένεται, με τοn Άρη να ψάχνει την τρίτη σερί νίκη του στη φετινή Super League, κάτι που έχει να πετύχει από τον περασμένο Νοέμβρη. Αναμενόμενα στην κόντρα θα παίξει ο Απόλλων, με το βάρος να πέφτει στην άμυνα. Πολύ χαμηλά ο άσος, αν συνδυαστεί με λίγα τέρματα (under 3,5), γίνεται αποδεκτός (1.95).

3/10 (16:00) Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος: Η έλευση Παράσχου δε λειτούργησε θετικά. Όχι ακόμη τουλάχιστον, μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Άρη. Ζορισμένη ήδη η κατάσταση για τους Περιστεριώτες, απαντήσεις ψάχνουν στο ματς με τον ΠΑΣ. Απόντες οι Κλωναρίδης (εξτρέμ), Χατζιησαϊας (αμυντικός), Νταβιώτης (εξτρέμ), Χαρίσης (μέσος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πολύ καλός και κόντρα στον ΟΦΗ ο ΠΑΣ, ακόμα ένας βαθμός στο σακούλι, αν και αισθάνεται αδικημένος, λόγω της εμφάνισης του. Στο 50/50 οι Γκαρντάβσκι (μέσος), Μιλιντσεάνου (επιθετικός). Εκτός ο Κόντε (επιθετικός).

Εκτίμηση: Must win έχει χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο ματς για τον Ατρόμητο. Δε βλέπονται αγωνιστικά οι Περιστεριώτες, αλλά ο Παράσχος είναι «μανούλα» στην αλλαγή ψυχολογίας. Λογικά υψηλός ο άσος απέναντι στον αήτηττο ΠΑΣ, ουσιαστικά μας προκαλεί να τον επιλέξουμε (2.40).

3/10 (16:00) Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Παναιτωλικός: Χορταστικό ματς στη Λαμία με τον Παναιτωλικό να σώζει το βαθμό στο φινάλε. Φανερή η αλλαγή στην αγωνιστική προσέγγιση με τον Αναστασίου στο τιμόνι. Αμφίβολος ο Μεντόσα (εξτρέμ), πάντα εκτός οι Περέιρα (αμυντικός), Λιάβας (μέσος), Ζεστέντ (επιθετικός).

ΑΕΚ: Συνέχεια στη μουρμούρα έδωσε η εμφάνιση και η ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ικανή να αντιδράσει η Ένωση. Απόντες οι Γαλανόπουλος (μέσος), Αμραμπάτ (εξτρέμ), επιστρέφει ο Μάνταλος (μέσος).

Εκτίμηση: Έντονη μουρμούρα και αγωνιστικά θέματα στην ΑΕΚ. Δύσκολο να στηρίξει αποδόσεις της τάξης του 1.60, ειδικά απέναντι σε έναν πιο επιθετικό φέτος Παναιτωλικό, με εμφανές αγωνιστικό πλάνο. Επιλογή το αμφίτερμα στο 2.05.

3/10 (18:15) ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

ΟΦΗ: Καλός απέναντι στον ΠΑΣ, προηγήθηκε νωρίς, ισοφαρίστηκε, προτίμησε να μην ρισκάρει και έμεινε στην δίκαιη ισοπαλία. Επιστρέφουν οι Πασαλίδης, Διαμαντής (αμυντικοί), αμφίβολοι οι Νέιρα (μέσος), Καστάνιος (επιθετικός). Εκτός οι Μεγιάδο, Τοράλ, Στάικος, Ναμπί (μέσοι), Τσιλιανίδης (εξτρέμ).

ΠΑΟΚ: Πειστική εμφάνιση και άνετη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εμφανής η αλλαγή στην ψυχολογία κυρίως και σιγά σιγά και στην εικόνα εντός γηπέδου. Έμεινε στο 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Conference. Επιστρέφει ο Βιερίνια (μπακ-χαφ), στο 50/50 οι Βαρέλα (αμυντικός), Μουργκ (μέσος). Εκτός οι Κρέσπο, Ίνγκασον (αμυντικοί), Ελ Καντουρί (μέσος), Ολιβέιρα (επιθετικός).

Εκτίμηση: Τέσσερις σερί ισοπαλίες για τον ΟΦΗ με το αήττητο σερί από πέρυσι να έχει φτάσει στα 11 παιχνίδια. Στο όριο τα πηγαίνουν τα ματς οι Κρητικοί, φοβερά αλλαγμένος προς το καλύτερο ο ΠΑΟΚ, δίκαιο το 1.65 στο διπλό.

3/10 (20:30) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός: Μόνος πρώτος μετά την επαγγελματική νίκη στη Τρίπολη. Αρχίζει να θυμίζει Ολυμπιακό απο πέρυσι, με τις εμφανίσεις του να βελτιώνονται σταδιακά. Μεγάλη νίκη επί της Φενέρμαχτσε στην Κωνσταντινούπολη με 3-0. Απών λογικά ο Εμβιλά (μέσος).

Παναθηναϊκός: Η γκρίνια σταμάτησε μετά την επιβλητική νίκη απέναντι στο Βόλο με 5-1. Ίσως και ελαφρά πλασματικό το σκορ, καθώς βοήθησε εν μέρει η ρέντα του «τρυφιλλιού», όπως και η αγωνιστική προσέγγιση του αντιπάλου. Διαθέσιμος ο Βιτάλ (μέσος), εκτός οι Βέλεθ, Σένγκεφελντ (αμυντικοί), Κουρμπέλης (μέσος), Σιδεράς (αμυντικός).

Εκτίμηση: Φανερά επιβαρυμένος ο Ολυμπιακός, αλλά βελτιωμένος αγωνιστικά. Δεν χωράνε αποδόσεις του 1.50 σε ντέρμπι αιωνιών, όσο μεγάλη διαφορά ποιότητας και να υπάρχει. Αγωνιστικά άρτιος ο Παναθηναϊκός, δεν έχει να χάσει κάτι. Εμφανές το πρόβλημα των ερυθρόλευκων στα μετόπισθεν, αστείο το 2.30 στο αμφίτερμα.

3/10 (20:30) Ιωνικός – Λαμία

Ιωνικός: Δε τον χάλασε η ισοπαλία με τον Απόλλων, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Συνεχίζουν να ενθουσιάζουν οι νεοφώτιστοι, οι οποίοι διατηρούν και απαραβίαστη εστία για 394 λεπτά. Λογικά δε προλαβαίνει ο Λένις (εξτρέμ).

Λαμία: Ακόμα ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά έμειναν με την όρεξη, με την ισοφάριση στο φινάλε. Κανείς δεν αναιρεί τη προσπάθεια τους, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Στην αναμονή για τη κατάσταση κομβικών παιχτών με τους Τσανδάρη, Ελευθεριάδη, Γκέντζογλου (μέσοι), Τζανετόπουλο και Σκόνδρα (αμυντικοί) να είναι αμφίβολοι. Λογικά ντεμπουτάρει για φέτος ο Μπεχαράνο (αμυντικός).

Εκτίμηση: Ομάδες με σαφές αγωνιστικό πλάνο μέχρι τώρα. Ολίγον πλασματικό το μηδέν για τόσα παιχνίδια του Ιωνικού, επιτέλους νίκη ψάχνουν στη Λαμία. Ιδιαίτερα ψηλά τιμάται το αφίτερμα (2.05) και μπαίνει στην εξίσωση.

Μονό
16:00
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης
Goal/goal
1.95
BET: 15 units
Μονό
20:30
Ιωνικός - Λαμία
Goal/goal
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις