Ματιές σε Πριγκιπάτο και Μαδρίτη

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague

Η μέρα που περιμέναμε οι απανταχού μπασκετόφιλοι έφτασε. Η Ευρωλίγκα ξεκινάει απόψε με τέσσερα πολύ δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια. Δεν θα ποντάρουμε πολλά τις πρώτες αγωνιστικές καθώς οι ομάδες τώρα φτιάχνονται και βρίσκουν ρυθμό. Προγνωστικά Euroleague, με την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού απέναντι στους Γάλλους να κρύβει παγίδες.

Ήρθε για να μείνει

Η Μονακό θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, όμως το ρόστερ δεν θυμίζει σε τίποτα πρωτάρα ομάδα. Τάραξε τα νερά τη μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι το Α και το Ω στην ομάδα. Εξαιρετική προσθήκη είναι και εκείνη του πρώην NBAer Ντονάτας Μοτεγιούνας. Γεμάτη σε όλες τις γραμμές η ομάδα του Μίτροβιτς με παίχτες έμπειρους σε αυτό το επίπεδο. Ξεκινάει την χρονιά χωρίς στόχους, κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό την κάνει αυτόματα άκρως επικίνδυνη.

Με καινούργιο προπονητή, αρκετές προσθήκες αλλά και ισχυρές προσωπικότητες ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το φετινό του ταξίδι. Παπαπέτρου, Παπαγιάννης και Νέντοβιτς θα είναι και φέτος οι πυλώνες της ομάδας. Οι καινούργιοι παίχτες σίγουρα θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Ερωτηματικό παραμένει το κατά πόσο θα μπορέσουν να αντέξουν την πίεση της EuroLeague. Προγνωστικά Euroleague, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη. Δείχνουν να ψάχνονται κυρίως αμυντικά και τα παιχνίδια τους πηγαίνουν σε υψηλό σκορ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ντέρμπι στην Μαδρίτη

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί με ένα εκπληκτικό παιχνίδι ανάμερα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Εφές. Η Βασίλισσα έχει ξεκινήσει με το πόδι στο γκάζι φέτος και μετράει ήδη 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Κατέκτησε και το Ισπανικό Σούπερ Καπ, νικώντας την Μπαρτσελόνα στον τελικό. Οι προσθήκες των νέων παιχτών φαίνεται να έχουν ταιριάξει απόλυτα. Ο Πάμπλο Λάσο έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Για να το καταφέρει, θα πρέπει να κερδίσει την κάτοχο του τροπαίου.

Η Εφές ξεκινάει φέτος με στόχο να επαναλάβει τον περσινό της θρίαμβο. Διατήρησε τον βασικό κορμό της ομάδας, χάνοντας μόνο τον Σανλί. Το κενό του στην ρακέτα θα το αναπληρώσει ο Πετρούσεφ, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν έχει βρει ρυθμό. Η ομάδα όμως είναι έμπειρη και γνωρίζει πως να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια. Προγνωστικά Euroleague, σε ένα παιχνίδι δύσκολο στοιχηματικά. Θα στηρίξω όμως την γηπεδούχο, που έχει δείξει ότι αυτή την στιγμή είναι πιο έτοιμη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
20:00
Μονακό - Παναθηναϊκός
1 & Παναθηναϊκός οver 67,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
21:45
Ρεάλ - Εφές
1
1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις