Super League: Previews και σημεία για την 4η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 4ης αγωνιστικής 

Φτάσαμε αισίως στη 4η αγωνιστική της φετινής Super League, μετά την εμβόλιμη δράση μεσοβδόμαδα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι δικεφάλων στη Θεσσαλονίκη, πριν την ευρωπαϊκή δράση την ερχόμενη εβδομάδα.

26/9 (16:00) Παναθηναϊκός – Βόλος ΝΠΣ 

Παναθηναϊκός: Ελπιδοφόρο χαρακτηρίστηκε το ξεκίνημα στη φετινή Super League, αλλά η γκρίναι δεν άργησε μετά τα ταξίδια σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη. Ψυχολογικό κυρίως το πρόβλημα του «τρυφιλλιού», καθώς αγωνιστικά δείχνει πράγματα. Απόντες σταθερά οι Κουρμπέλης (μέσος), Σένγκεφελντ (αμυντικός).

Βόλος ΝΠΣ: Ακόμα μια πειστική εμφάνιση από την ομάδα της Θεσσαλίας, η οποία νίκησε άνετα και τον Ατρόμητο με 3-0. Επιθετικά δείχνει πολύ καλά στοιχεία, μένει να δούμε από διάρκεια πως θα τα πάνε. Απόντες οι Ρίνερ (αμυντικός), Ριέντρα (μέσος), Ορόζ (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Με τις εμφανίσεις των δύο ομάδων το να κινείται το over άνω του διπλασιασμού (2.20) το λες και λάθος. Στα ίδια επίπεδα και το αμφίτερμα (2.15), τα διαλέγουμε χωρίς δισταγμό.

26/9 (16:00) Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης: Ακόμη μια αγωνιστική που δε καταφέρνει να πάρει κάτι παραπάνω η ομάδα από την Αρκαδία. Καλός ανασταλτικά ο Αστέρας, ακόμα να βρει γκολ μπροστά (μοναδική ομάδα χωρίς γκολ). Στο 50/50 οι Ριέρα (εξτρέμ), Μουνάφο (μέσος), Ιγκλέσιας (μέσος).

Ολυμπιακός: Πειστική νίκη απέναντι στη Σμύρνη και το μεγαλύτερο κέρδος η συσπείρωση που δείχνουν ομάδα και οπαδοί. Δύσκολη έξοδος, αλλά γενικά έχει το τρόπο του στη Τρίπολη ο Ολυμπιακός. Αμφίβολος ο Ελ Αραμπί (επιθετικός), θα απουσιάσει ο Εμβιλά (μέσος).

Εκτίμηση: Κακό το ξεκίνημα στη φετινή Super League για τον Αστέρα που σίγουρα θέλει δουλειά μεσοεπιθετικά. Ο Ολυμπιακός έχει μεσοβδόμαδο ταξίδι στη Τουρκία και ακολουθεί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Να ξεμπερδέψει χωρίς προβλήματα θα ψάξει. Αποδεκτό στο 1.65 το διπλό.

26/9 (18:15) Λαμία – Παναιτωλικός 

Λαμία: Ακόμη μια καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά μηδέν ουσία, όπως και η συγκομιδή. Αρχίζει να μπαίνει το «πρέπει» στην εξίσωση για τους γηπεδούχους. Εκτός οι Τσανδάρης (μέσος), Σκόνδρας (αμυντικός). Ίσως προλάβουν οι Γκέντζογλου (μέσος), Τζανετόπουλος (αμυντικός).

Παναιτωλικός: Πειστική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, παρόλο την ήττα, ακόμα και με ροτέισον από την ομάδα του Αναστασίου. Αν μη τι άλλο δείχνει τρομερό αγωνιστικό πλάνο και έχει καλή απόδοση. Εκτός οι μακροχρόνιοι Μελίσσας (τερματοφύλακας), Λιάβας (μέσος), Περέιρα (αμυντικός) και ο Ζεστέντ (επιθετικός).

Εκτίμηση: Το «πρέπει» στη Λαμία ίσως αρχίσει να βαραίνει τα πόδια και το μυαλό των παιχτών. Ο Παναιτωλικός παρουσιάζει σταθερά καλό αγωνιστικό πλάνο. Δε σηκώνει τόσο τιμές αουτσάιντερ η ομάδα του Αναστασίου. Στο 1.65 η Δ.Ε, ενώ στο 2.25 κινείται το dnb για τους Αγρινιώτες.

26/9 (20:30) ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 

ΠΑΟΚ: Σε καμία περίπτωση καλύτερος του Παναιτωλικού, αλλά αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Προβληματισμός για τις εμφανίσεις, αλλά ηρεμία γενικά στο στρατόπεδο του δικέφαλου του Βορρά. Λογικά επιστρέφει ο Βιερίνϊα (μπακ-χαφ), εκτός πάντα οι Κρέσπο (αμυντικός), Ελ Καντουρί (μέσος), Ολιβέιρα (επιθετικός), Ίνγκασον (αμυντικός).

ΑΕΚ: Αυτό που τη χαρακτηρίζει φέτος έκανε την εμφανισή του και απέναντι στη Λαμία, δηλαδή η ατομική ποιότητα. Κατά τα άλλα πάλι της βγήκε το λάδι, πάλι προβλημάτισε. Εξέτισε ο υπερπολίτιμος Γκαρσία (εξτρέμ), απόντες οι Γαλανόπουλος (μέσος), Σιμόες (μέσος).

Εκτίμηση: Δεν πείθουν έκαστες με τις εμφανίσεις τους, αλλά παίρνουν τους βαθμούς. Πρώτο κρας τεστ για φέτος, κακώς αβαντάρεται τόσο έντονα ο ΠΑΟΚ, αλλά η ανασταλτική λειτουργία της ένωσης είναι τραγική στο ξεκίνημα. Αποδεκτό το 2.35 στον άσσο, σε δεύτερη μοίρα πιθανό αμφίτερμα στο 1.95.

27/9 (17:15) ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν ήθελε να ηττηθεί απέναντι στον Ιωνικό και αυτό φάνηκε. Παιχνίδι αλληλοεξουδετέρωσης με λιγοστές φάσεις, που θα ξεχάσουμε γρήγορα. Οι 7 βαθμοί σε 3 παιχνίδια είναι που μετράνε. Μοναδική απουσία ο υπερπολίτιμος Κόντε (επιθετικός).

ΟΦΗ: Με την αγωνιστική λογική που τους κράτησε στη κατηγορία πορεύονται και φέτος οι Κρητικοί. Καμία διάθεση για πειράματα, με αμυντικό προσανατολισμό, επιδιώκουν το καλύτερο που μπορούν σε κάθε παιχνίδι, εξ ου και οι 3 ισοπαλίες στο ξεκίνημα. Απόντες οι μέσοι Στάικος, Ναμπί Μεγιάδο, Τοράλ (μεσοεπιθετικός). Επιστρέφει ο Μαρινάκης (αμυντικός).

Εκτίμηση: Ίσως δούμε ακόμη ένα παιχνίδι αλληλοεξουδετέρωσης. Ενδεικτικές οι τιμές σε όλες τις κατηγορίες, στοιχηματικά καλύτερα να απέχουμε.

27/9 (19:30) Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός

Απόλλων Σμύρνης: Το κακό ξεκίνημα ήδη είχε το πρώτο «θύμα» με τον κόουτς Πετράκη να φεύγει και τον Τζιανλούκα Φέστα να έρχεται. Άγνωστο πως θα εμφανιστεί η «ελαφρά ταξιαρχία» η οποία παντως επί Πετράκη προσπάθησε να παίξει μπάλα. Απών ο Φατιόν (μέσος).

Ιωνικός: Κακό παιχνίδι με τα Γιάννενα, αλληλοεξουδετερώθηκαν, κρατάνε το βαθμό. Καλό κρίνεται το ξεκίνημα, αναλογιζόμενοι πως είναι ουσιαστικά καινούρια ομάδα. Εκτός ο Λένις (εξτρέμ), 50/50 ο Γκατσούλιας (μέσος).

Εκτίμηση: Αλλαγή προπονητή πάντα προϋποθέτει αγωνιστικές αλλαγές. Δεν είναι σωστός πάντως ο φαβορητισμός του Απόλλωνα, παραπάνω απο ικανός ο Ιωνικός να βρει τουλάχιστον ενα γκολ (1.55).

27/9 (19:30) Ατρόμητος – Άρης

Ατρόμητος: Βαριά ήττα από τον Βόλο, σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων ο Ατρόμητος. Βαραίνει το κλίμα για τον Άνχελ Λόπεθ. Εξέτισε ο Μπετινέλι (εξτρέμ), λογικά επιστρέφει και ο Κλωναρίδης (εξτρέμ). Απόντες οι Χατζηισαϊας (αμυντικός), Χαρίσης (μέσος), Νταβιώτης (εξτρέμ).

Άρης: Νίκη ανάσα για το Μάντζιο και τρομερή ένεση ψυχολογίας για τον Άρη, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ηρέμησαν τα πνεύματα, σιγουριά ότι η ομάδα σταδιακά θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Απών ο Λούμορ (μπακ).

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολη έξοδος για τον Άρη, που δείχνει εν μέρει να βρίσκει ηρεμία. Ο Ατρόμητος αγωνιστικά παραπέει, δε βλέπω το τρόπο να αλλάξει κάτι δραματικά στις επόμενες ημέρες. Το πρώτο λόγο οι Θεσσαλονικείς, αποδεκτό το διπλό στο 2.40.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις